Center for annoncegennemgang og kontrolelementer for blokering

Overblik over Center for annoncegennemgang

Center for annoncegennemgang er en funktion, der giver dig en større grad af gennemsigtighed samt kontrol i forhold til de annoncer, der vises i dine apps. Når du aktiverer Center for annoncegennemgang, kan du gennemgå individuelle annoncer, både før og efter de vises, og vurdere, om du fortsat vil vise dem i dine apps. Dette værktøj er tilgængeligt for alle AdMob-udviklere, og det er især nyttigt for varemærkebevidste udgivere.

I Center for annoncegennemgang kan du gennemgå og foretage handlinger med hensyn til, hvilke individuelle annoncer der kan blive vist på dine sider. På fanen Viste kan du se de annoncer, der allerede er blevet vist i din app. Annoncer, du tidligere har blokeret, finder du på fanen Blokerede. Få flere oplysninger om gennemgang af annoncer i Center for annoncegennemgang.

Ud over at blokere individuelle annoncer kan du blokere annoncer fra Google Ads-annoncører, der har vist annoncer i dine apps. Alle handlinger, du foretager for at blokere annoncer i Center for annoncegennemgang, anvendes på kontoniveau, ikke på individuelt appniveau.

Center for annoncegennemgang omfatter alle annoncer, herunder også annoncer, der vises gennem Ad Exchange. Undtagelsen er, at det ikke omfatter CPM-reservationsannoncer eller annoncer, der vises fra tredjepartsannoncenetværk (dvs. AdMob-formidling).