Supportomfång

Som Google Workspace-kund får du support för Google Workspace-bastjänster, vissa migrerings-, synkroniserings- och API-verktyg samt mobila enheter och offlineversioner av appar. Du hittar mer supportinformation om respektive tjänst nedan. Beroende på din prenumeration på Google Workspace har du kanske inte åtkomst till vissa tjänster.

Innan du kontaktar support

Programvara från tredje part

Om du använder programvara från tredje part som interagerar med Google Workspace ska du tänka på att supportteamet för Google Workspace inte kan hjälpa till med felsökning av kod från tredje part. Detta gäller särskilt om koden inte innehåller officiella API:er eller gränssnitt från Google.

Det går till exempel att lägga till en knapp i Gmail-gränssnittet med ett Gmail-tillägg, men det går inte att lägga till den med ditt eget JavaScript — varken med ett Chrome-tillägg eller en MITM-proxy (man-in-the-middle). Mer information finns i Riktlinjer för konfiguration av extern CASB med Google Workspace.

Administratörstjänster

Öppna avsnitt  |  Komprimera alla och gå högst upp

Administratörskonsol
Du kan få support för webbgränssnittet för Googles administratörskonsol. Eventuella ytterligare Google-tjänster som du lägger till i administratörskonsolen omfattas inte av support för Google Workspace eller ditt servicenivåavtal. Mer information finns i Ytterligare Google-tjänster.
Chrome Sync
Som kund med Google Workspace for Education Fundamentals eller Google Workspace for Education Plus omfattas Chrome Sync enligt ditt servicenivåavtal och får samma tekniska support som andra tjänster.
För kunder med andra Google Workspace-utgåvor omfattas inte Chrome Sync av användarvillkoren för Google Workspace.
Är du osäker på vilken utgåva av Google Workspace du har? Öppna Jämför Google Workspace-utgåvor.
Cloud Identity
Om du har en aktuell Google Cloud- eller Google Workspace-prenumeration kan du få support för Cloud Identity.

Relaterade ämnen:

Google Workspace API:er och Admin SDK
Beroende på typen av begäran kan du få support för problem med API:erna Google Workspace via olika kanaler.
Problem Haverisupport Support för utvecklare Så här kontaktar du oss
Produktionsproblem med en befintlig implementering ✔︎   Mer information finns i Kontakta support för Google Workspace.
Så här använder du Googles API:er   ✔︎ Support för Googles API:er finns på Stack Overflow. Du hittar relevant Stack Overflow-forum i Google Workspace-supporten för utvecklare.
Cloud Search API ✔︎   Mer information finns i Kontakta support för Google Workspace.
Google Apps Script ✔︎ ✔︎

På utvecklarwebbplatsen finns det olika sätt som du kan få support. Mer information finns i Så här får du hjälp.

Migrerings- och synkroniseringsprodukter

Du kan få support för migrerings- och synkroniseringsverktyg som har utvecklats av Google, inklusive:

• datamigreringstjänsten
  • Google Workspace Migrate
  • Google Workspace Migration for Microsoft Exchange (GWMME)
  • Google Workspace Migration for Microsoft Outlook (GWMMO)
  • Google Calendar Sync för Microsoft Outlook (GWSMO)
  • Google Workspace Migration for HCL Notes (GWMHN)
  • Google Cloud Directory Sync (GCDS)
  • Password Sync
  • Google Calendar Connector for HCL Notes (GCCHN)
  • Google Calendar Resource Sync (GCRS)
  • Kalenderinteroperatbilitet

För produkter som förlitar sig på bibliotek som inte ägs av Google kan lösningen av problemet vara beroende av ett svar från tredje part.

Relaterade ämnen:

Arkiv
Om du har köpt Google Arkiv kan du kontakta Google Workspace-supporten och be om hjälp. Arkiv lagrar arkiverad data så länge din licens för Arkiv för Google är aktiv. Mer information finns i Vad är Google Arkiv?

Produktivitetstjänster

Öppna avsnitt  |  Komprimera alla och gå högst upp

Uppgifter
Uppgifter är en tjänst för Google Workspace for Education Fundamentals och Google Workspace for Education Plus. Uppgifter får samma tekniska support som alla andra tjänster.
För alla andra Google Workspace-utgåvor omfattas Uppgifter inte av användarvillkoren för Google Workspace.
Är du osäker på vilken utgåva av Google Workspace du har? Öppna Jämför Google Workspace-utgåvor.
Kalender
Som Google Workspace-kund omfattas Google Kalender av ditt servicenivåavtal och får samma tekniska support som alla andra tjänster.
Obs! Google erbjuder inte support för kalenderappar från tredje part eller ICS-filer som skapats av appar från tredje part.
Webbläsaren Chrome
Alla Google Workspace-kunder kan få support för webbläsaren Chrome.
Classroom
Som Google Workspace for Education Fundamentals- eller Google Workspace for Education Plus-kund får Classroom samma tekniska support som andra tjänster.
För alla andra Google Workspace-utgåvor omfattas Classroom inte av användarvillkoren för Google Workspace.
Är du osäker på vilken utgåva av Google Workspace du har? Öppna Jämför Google Workspace-utgåvor.
Cloud Search
Som Google Workspace-kund omfattas Google Cloud Search av ditt servicenivåavtal och får samma tekniska support som alla andra tjänster.
Du kan få support för Cloud Search Java SDK och referensanslutare, men inte för funktioner som har utvecklats av tredje part. Om du använder datakällor från tredje part med Cloud Search omfattas du av användarvillkoren och andra avtal för dessa källor. Mer information finns i Tjänstspecifika villkor för Google Workspace.
Drive- och Dokumentredigerare

Google Workspace-kunder får support för följande webbaserade tjänster:

• Google Drive
  • Google Dokument
  • Google Kalkylark
  • Google Skyfies
  • Google Sites
  • Google Formulär
  • Google Teckningar
Tvillingarna
Gemini är en tjänst för kunder med Gemini for Google Workspace Enterprise- eller Business-tillägget och får samma tekniska support som alla tjänster. Kontrollera de Google Workspace-utgåvor som har stöd för tillägget Gemini for Google Workspace.
Det är enbart användare som har tilldelats en Gemini for Google Workspace-licens som kan få åtkomst till Gemini som en tjänst. Användare utan Gemini for Google Workspace-licens omfattas inte av användarvillkoren för Google Workspace.
Keep
Som Google Workspace-kund omfattas Google Keep av ditt servicenivåavtal och får samma tekniska support som alla andra tjänster.
Tasks

Som Google Workspace-kund omfattas Google Tasks av ditt servicenivåavtal och får samma tekniska support som alla andra tjänster.

Kommunikationstjänster

Öppna avsnitt  |  Komprimera alla och gå högst upp

Kontakter

Som Google Workspace-kund får Google Kontakter samma tekniska support som alla tjänster.

Du kan få hjälp med:

• åtkomst till kontakter
  • resultat som saknas eller extra autoslutförda resultat i en tjänst
  • ändra synligheten för din katalog
  • importera kontakter till ditt Google Workspace-konto med en CSV-fil eller vCard.
  • delegera kontakter
  • duplicerade eller felaktigt matchade kontakter
  • skapa eller redigera kontakter
  • hitta och slå ihop duplicerade kontakter
  • Synkronisera kontakter med en e-postklient eller mobil enhet som stöds av tredje part. Läs mer i Om IMAP- och POP-klienter.

Vi ger inte support för:

• synkronisering av kontakter med e-postklienter eller mobila enheter som inte stöds
  • frågor om användning av API:er för att ändra inställningar eller användarkonton
  • externa Google Workspace Marketplace-appar som hanterar domänkontakter.
Gmail
Som Google Workspace-kund omfattas Gmail av ditt servicenivåavtal och får samma tekniska support som alla andra tjänster.
Obs! Vi ger inte support för problem som uppstår på gmail.com-konton.
Du kan få hjälp med:
  • Inställningar för Gmail
  • e-postleverans
  • utgående e-post (inklusive avvisade meddelanden, SMTP-relä och SMTP-konfiguration)
  • avancerad Gmail-routing
  • Mailhämtare
  • IMAP och POP.
Google Groups for Business

Google Groups for Business är inte tillgängligt med den äldre kostnadsfria utgåvan av G Suite.

Som Google Workspace-kund omfattas Groups for Business enligt ditt servicenivåavtal och får samma tekniska support som alla tjänster. Stöd för konsumentversionen av Google Grupper är inte tillgängligt via support för Google Workspace.

Google Chat och Google Meet
Som Google Workspace-kund omfattas Google Chat och Google Meet av ditt servicenivåavtal och får samma tekniska support som alla tjänster.
Obs! Google ansvarar inte för service av maskinvara som används i mötesrum. Google hjälper dig att kontakta originaltillverkaren.
Jamboard
Om din organisation har köpt en Jamboard och hanteringslicenser får du support för alla programvaru- och enhetsfrågor enligt riktlinjerna för teknisk support. Alla Google Workspace-kunder kan få support för de senaste versionerna av de kompletterande Jamboard-apparna.
Obs! Google ansvarar inte för enhetsgarantin eller tjänster som omfattas. Google hjälper kunder att kontakta originaltillverkaren.

Relaterade ämnen:

Voice
Som Google Workspace-kund omfattas Google Voice av ditt servicenivåavtal och får samma tekniska support som alla andra tjänster.
Problem som uppstår till följd av användning av Voice med ett konto utanför Google Workspace stöds inte av support för Google Workspace. Du kan dock skicka frågor till hjälpforumet för Google Voice.

Support för Google Workspace-funktioner för mobila enheter och offline

Öppna avsnitt  |  Komprimera alla och gå högst upp

Support för mobilapp

Som Google Workspace-kund kan du få support för den senaste versionen av Google-appar för Apple iOS eller Android.

Tänk på följande innan du kontaktar support för Google Workspace:

• För appar som förlitar sig på bibliotek som inte ägs av Google kan lösningen av problemet vara beroende av ett svar från tredje part.
  • Upplevelsen och funktionerna i en tjänsts mobilapp kan vara annorlunda än i datorversionen.
Offlinefunktioner för Google Workspace
Om du vill kontrollera system- och webbläsarkrav för offlinefunktioner läser du Google Workspace-tjänstens dokumentation, inklusive:

Google, Google Workspace och relaterade märken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Alla andra företags- och produktnamn är varumärken som tillhör de företag som de är kopplade till.