Hitta pinkoden för G Suites telefonsupport

Om du vill kontakta G Suites team för telefonsupport måste du uppge administratörspinkoden för G Suite. Läs mer om att kontakta supporten för G Suite.

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. Klicka på Hjälp Help uppe till höger.
  3. Klicka på Kontakta support Contact support längst ned i hjälpfönstret
  4. Klicka på G Suite, Jamboard eller Chrome-webbläsare och enheter om du uppmanas att göra det.
  5. Klicka på Telefon.
  6. Under Hur kan vi hjälpa till? anger du text som beskriver ditt problem och klickar på Fortsätt till telefon.
  7. Om du ser ett hjälpämne som rör ditt problem klickar du på det för att granska det. Om du behöver mer hjälp klickar du på Fortsätt till telefon följt av Få pinkod.

Pinkoden upphör att gälla efter 60 minuter. Om det behövs kan du generera en ny efter detta.

Admin Help