I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Optimale løsninger til annoncering for specialfremstillede produkter

Et tilpasset ikon til den klassiske version af Merchant Center og Merchant Center Next.

Specialfremstillede produkter er unikke og produceret på bestilling. Normalt fås disse produkter i et stort antal varianter, såsom møbler af forskellige materialer og i forskellige farver og smykker med forskellige indfatninger og sten. De kan også være personligt tilpassede, som f.eks. T-shirts med påtrykte logoer og billedrammer med indgraveret navn.

Denne artikel forklarer, hvordan du strukturerer dine produktdata ved indsendelse af specialfremstillede produkter.

På denne side

Hvorfor du skal følge disse optimale løsninger

• Nå ud til de rette kunder. Oplysningerne i dine produktdata gør det muligt for os at forstå, hvad du sælger, og hjælper os med at vise dine annoncer og gratis produktfortegnelser til folk baseret på den type produkter, de leder efter.
  • Hold produkterne godkendt. Indsendelse af ukorrekte eller inkonsekvente produktdata kan forårsage afvisning af produkter eller konti.

Indsend dine bedst sælgende varianter

Folk, der handler på nettet, og som vil købe specialfremstillede produkter, er ofte på udkig efter særlige varianter, f.eks. røde reklamekuglepenne eller personligt tilpasset fotolærred 8 x 10. For at appellere til disse potentielle kunder skal du indsende oplysninger som størrelse, farve og andre relevante attributter.

Afhængigt af dit produkt er der måske for mange mulige tilpasninger til, at du kan indsende dem alle. Hvis det er tilfældet, skal du overveje, hvilke varianter der er lettest tilgængelige og sælger bedst.

Tip!

Almindelige problemer ved indsendelse af specialfremstillede produktvarianter

Indsendelse af for mange varianter kan forårsage problemer med dine produktdata. F.eks.:

• Effektivitetshistorikken for dine produkter bliver måske ikke så stærk, hvis den er spredt ud på alt for mange produkter
  • Databehandlingen kan være langsommere med et højt antal produkter
  • Produktgrænser begrænser det samlede antal produkter, du kan indsende

Her er nogle tips til at reducere den slags problemer:

• Indsend varianter, som kunderne køber regelmæssigt. Ud fra din rapportering kan du identificere de varianter, du sælger mindst én af om måneden, og indsende dem i dine produktdata. Du kan også downloade en rapport med oplysninger om eksponeringer og klik på din Google Ads-konto. Få flere oplysninger om, hvordan du overvåger og optimerer dine Shopping-kampagner.
  • Indsend forskellige typer af varianter, så folk kan finde hver enkelt tilpasningsmulighed. På denne måde kan du vise forskellige muligheder, der kan appellere til forskellige folk, der søger på nettet, også selvom du ikke indsender alle konfigurationer. Forestil dig, at du f.eks. sælger specialbyggede solbriller, der fås i 8 størrelser, 10 materialer, 10 mønstre og 15 farver. Indsend varianter, så hver enkelt størrelse, materiale, mønster og farve nævnes et sted, men indsend ikke alle 12.000 kombinationer.

Vis tilpasninger i titler, beskrivelser og på billeder

• Skriv "tilpasset" eller "personligt tilpasset" nær begyndelsen på titlen. Denne ekstra tekst kan hjælpe med at matche dine annoncer og gratis fortegnelser med mere relevante søgninger. Ellers kan du opleve spildte klik fra folk, der forventer at finde enkle standardprodukter. Tilføj denne tekst i begyndelsen af ​​din titel, så den ikke bliver skåret af.
  • Vis, hvad du sælger, med billede, titel og beskrivelse. Hvis du sælger en del af et specialfremstillet produkt i stedet for det komplette produkt, skal du forklare dette tydeligt i titlen og beskrivelsen. Indsend også et billede af den pågældende del, eller fremhæv områder på billedet for at gøre det klart, at du kun sælger én del.
  • Vis prisen på specialfremstillede produkter i billeder. Hvis du indsender et billede eller en titel, der repræsenterer et specialfremstillet produkt, skal du sørge for, at prisen, der er indsendt i dit feed, afspejler prisen på det specialfremstillede produkt.

Eksempel 1

Forestil dig, at du sælger specialfremstillede forlovelsesringe. Du tilbyder kunder at købe enten hele ringen eller kun stenen uden indfatningen. Hvis du kun vil annoncere for stenen, skal du angive dette i attributterne titel [title], billede [image] og beskrivelse [description]. Så forstår folk, hvad du sælger, før de klikker på din annonce. Indsend f.eks. et billede af stenen alene, prisen på selve stenen og en titel, der begynder med "kun sten" eller lignende.

Eksempel 2

Forestil dig, at du sælger T-shirts, som kan tilpasses med et billede, logo eller tekst efter eget valg. Hvis du vil vise dit specialfremstillede produkt, skal det billede, du indsender, vise det specialfremstillede produkt, og du skal også medtage oplysninger om det specialfremstillede produkt i attributterne pris [price] og titel [title]. Titlen, du indsender, skal begynde med "tilpasset" eller lignende. Hvis du indsender en pris for et produkt, der ikke er specialfremstillet, må billedet og titlen ikke indeholde nogen form for specialfremstilling.

Vis det specialfremstillede produkt på din landingsside

• Link til en landingsside, der viser et specifikt produkt, i stedet for en generisk gateway-side, hvor kunderne kan begynde tilpasningsprocessen. Få flere oplysninger om krav til landingssider.
  • Forudvælg den rigtige kombination af tilpasningsmuligheder. Kunder forventer, at de nemt kan finde det produkt på dit website, som de har set i din annonce eller din gratis fortegnelse. Indsend et link med webadresseparametre, så den korrekte mulighed allerede er valgt som standard. Hvis du ikke allerede har webadresser med produktkonfigurationer, som du kan linke til, kan du måske konfigurere et produktlink i henhold til de forudindstillede parametre. For eksempel: http://example.com/landing_page.php?parameterA=123&meterB=456. Få flere oplysninger om specifikationer for produktdata.
  • Match tilpasningsmulighederne i dine produktdata. Potentielle kunder kan miste lysten til at købe dit produkt, hvis produktet på landingssiden ikke stemmer overens med oplysningerne i annoncen eller den gratis fortegnelse, eller hvis det er besværligt at konfigurere den variant, der vises i annoncen.

Eksempel

Forestil dig, at du sælger tilpassede persienner, der er lavet af træ eller vinyl. Hvis du har angivet træ i attributterne titel [title] og materiale [material], bør personer, der klikker på dine annoncer og gratis fortegnelser, nemt kunne se og vælge "træ" på din landingsside.

Angiv nøjagtige priser

Folk, der handler på nettet, forventer at kunne købe dit produkt for det samme beløb, som de ser i din annonce eller din fortegnelse. Forkerte priser fører til en dårlig oplevelse, og det kan få potentielle kunder til at forlade dit website. Desuden kan ukorrekte priser forårsage, at dine produkter eller din konto bliver afvist.

• Indsend den pris, kunderne skal betale for hele produktet. Hvis dit produkt består af flere komponenter, der ikke sælges separat, skal du ikke angive prisen for én komponent. Hvis du f.eks. promoverer en specialbygget sofa, skal du ikke angive prisen for sofaens ramme uden ben. Hvis du promoverer et tilpasset krus med logo, skal du ikke angive prisen for et blankt krus uden logo.
  • Angiv den samlede pris for produkter, der sælges sammen i større partier, pakker eller multipacks. Hvis du f.eks. sælger reklamekuglepenne, og folk skal købe mindst 20, så angiv prisen for 20 kuglepenne og ikke for én kuglepen (ved hjælp af attributten pris [price]). Du kan også bruge attributten enhedsprisens mål [unit_pricing_measure] til at indsende priser pr. enhed for ordrer på større partier. Få flere oplysninger om enhedspriser.
  • Tydeliggør den samlede pris på landingssiden. Det kan være nødvendigt, at kunder betaler et opsætningsgebyr for specialfremstillede produkter, eller at de bestiller en vis minimumsmængde af produkter. For at give kunderne en gennemskuelig oplevelse skal du vise den samlede pris, inklusive krav om opsætning og mængde, på landingssiden.
  • Brug den korrekte pris for prøver. Hvis du annoncerer for en prøve, skal billedet, titlen og beskrivelsen repræsentere prøven. Få flere oplysninger om attributten pakke [is_bundle].
  • Sørg for, at dine produktdata bliver opdateret, i takt med at dit lager af specialfremstillede produkter ændrer sig. Hvis dine priser ofte ændrer sig (f.eks. på grund af hyppige ændringer i prisen på bestemte komponenter), anbefaler vi, at du bruger Shopping Content API. Få flere oplysninger om Content API for Shopping

Tip!

Nogle gange kan prisen på et enkelt produkt ændre sig ud fra de tilpasningsmuligheder, som kunderne vælger. Hvis bestemte valgmuligheder er dyrere end andre, skal du bruge titel [title] og andre attributter til at angive, hvilken løsning du promoverer. Indsend også et link, der viser den pågældende indstilling valgt på forhånd.

Forestil dig, at du f.eks. sælger tilpassede telefoncovers. Et hvidt telefoncover koster "150.00 DKK", og alle farvede telefoncovers koster "180.00 DKK". Hvis du indsender "150.00 DKK" for attributten pris [price], skal du medtage "hvid" i attributterne farve [color] og titel [title], og du skal vise et hvidt cover på billedet og linke til den hvide valgmulighed på din landingsside.

Følg kravene til produkt-id'er

Brandnavne sammen med de globale produktkoder Global Trade Item Number (GTIN) og producentens varenummer (MPN) giver os mulighed for at identificere et individuelt produkt eller en produktvariant korrekt. Du kan indsende disse ved hjælp af attributterne brand [brand], GTIN [gtin] og MPN [mpn]. Selvom disse koder er påkrævet for de fleste produkter, vil tilpassede varer eller unikke produkter normalt ikke have unikke produkt-id'er. Få flere oplysninger om unikke produkt-id'er.