Sobre els segments de públic al Gestor de públics

A fi d'oferir una visualització completa i consolidada dels públics i de simplificar-ne la gestió i l'optimització, trobareu les millores següents a Google Ads:

• Informes de públics nous
    Ara, els informes detallats sobre les dades demogràfiques, els segments i les exclusions de públic es consoliden en un sol lloc. Feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon, obriu la pestanya "Públics, paraules clau i contingut" i feu clic a Públics. Des d'aquesta pàgina d'informes també podeu gestionar fàcilment els públics. Obteniu més informació sobre els informes de públics.
  • Termes nous
    Hem afegit termes nous als informes de públics i a tot Google Ads. Per exemple, ara els "tipus de públics" (que inclouen els públics personalitzats, els actius al mercat i els afins) s'anomenen segments de públic, i en lloc de "remàrqueting" parlem de "les vostres dades". Obteniu més informació sobre l'actualització de termes i frases relacionats amb els públics.

A la secció Segments de públic del Gestor de públics podeu crear i gestionar segments de les vostres dades. Les campanyes amb dades del vostre lloc web us permeten controlar quins segments de públic poden veure els vostres anuncis a YouTube, Gmail, la Cerca de Google i la Xarxa de Display de Google. Un cop hàgiu configurat una font de públic, podeu orientar els anuncis a un segment de públic que hàgiu creat o bé a un que us hagi creat Google Ads.

Avantatges

• Vegeu tots els segments de les vostres dades en un sol lloc.
  • Consulteu l'estat, la mida (abast) i el tipus de cada segment en cadascuna de les xarxes actives.
  • Afegiu els segments de les vostres dades als grups d'anuncis i campanyes ràpidament.
  • Definiu on i a qui voleu mostrar els anuncis per optimitzar-ne la visibilitat.
  • Etiqueteu els segments per filtrar les dades que trobeu interessants i crear-ne informes.
Si heu configurat l'etiqueta de Google per fer un seguiment dels visitants del vostre lloc web, veureu que consta de l'etiqueta de Google i d'un fragment d'esdeveniment. Més informació sobre com es pot configurar el seguiment de conversions per al lloc web

Com funcionen els segments de públic

Un cop afegida l'etiqueta de Google al lloc web o a l'aplicació, recollirà dades i afegirà persones als segments rellevants. Per exemple, una sandvitxeria pot crear un segment anomenat "Visitants de l'hora de dinar" i afegir a un segment de dades nou els usuaris que visiten el seu lloc web durant l'hora de dinar. Aquest segment es pot utilitzar en una campanya com ara "Menús de dinar" per orientar els anuncis a aquests usuaris i augmentar el trànsit i les comandes de dinars al lloc web. Informació sobre com podeu crear un segment de visitants del lloc web

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Com es pot accedir als segments de públic

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona d'eines Tools Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Biblioteca compartida.
  3. Feu clic a Gestor de públics.
  4. De manera predeterminada, arribareu a la pàgina "Segments de les vostres dades".

Com s'organitzen els segments de dades

Segments de públic mostra una taula de fins a 50 segments de dades alhora. D'una ullada, hi podreu veure els noms dels segments, caselles de selecció per fer accions massives i informació com la següent:

• A Tipus, s'hi indica quins usuaris pertanyen al segment de dades en qüestió i la manera com s'ha creat el segment.
  • A Estat de pertinença, s'hi indica si s'estan afegint usuaris al segment o no.
  • Les columnes Mida mostren el nombre d'usuaris del segment de dades del vostre lloc web a què podeu arribar en cada xarxa (Xarxa de Cerca, YouTube, Xarxa de Display i Gmail).
  • Les Etiquetes us ajuden a organitzar en grups les paraules clau, els anuncis, els grups d'anuncis, les campanyes o els segments de les vostres dades perquè pugueu filtrar les dades que trobeu interessants i crear-ne informes.

Podeu fer clic en qualsevol de les categories anteriors per organitzar tota la taula a partir d'una sola categoria. Per exemple, podeu organitzar els segments per "Estat d'ús" a fi de veure ràpidament quins segments s'utilitzen actualment i quins no.

Feu clic a la casella de selecció que hi ha al costat del nom del segment per obrir el menú d'eines blau, que us ofereix opcions per afegir el segment a un grup d'anuncis o a una campanya, editar el segment o aplicar-hi una etiqueta. Podeu marcar més d'una casella per aplicar l'acció a diversos segments. A més, podeu afegir columnes opcionals a la taula fent clic a la icona de columnes opcionals Una foto de la icona de columnes de Google Ads que hi ha a la part dreta de sobre la taula.

Els segments de les vostres dades de la taula Segments de públic també poden proporcionar context descriptiu addicional, per exemple, sobre com es va crear el segment o en quina font es basa.

Recordeu que és necessari complir els requisits de mida.

Mida del segment de les vostres dades

Els requisits per difondre anuncis varien en funció de la xarxa objectiu. La precisió de la mida estimada del segment variarà en funció de la configuració del segment, del temps que fa que s'ha instal·lat l'etiqueta, de la configuració de la campanya i d'altres factors.

• La Xarxa de Display de Google ha de tenir com a mínim 100 visitants o usuaris actius durant els 30 darrers dies.
  • La Xarxa de Cerca de Google ha de tenir com a mínim 1.000 visitants o usuaris actius durant els 30 darrers dies.
  • YouTube ha d'haver tingut com a mínim 1.000 visitants o usuaris actius durant els 30 darrers dies.
  • Els anuncis discovery han d'haver tingut com a mínim 1.000 visitants o usuaris actius durant els 30 darrers dies.

La mètrica "Usuaris actius" (o només "Usuaris") és el nombre d'usuaris que han interaccionat amb el vostre lloc web o aplicació.

Si teniu problemes per gestionar els segments de les vostres dades:

Tipus de segments de dades

Visitants del lloc web

Aquest és el tipus de segment de dades estàndard per a una campanya basada en llocs web. Aquests segments fan un seguiment del comportament dels usuaris al vostre lloc web i els afegeixen segons els criteris que heu especificat o, si s'han generat automàticament, segons els criteris que ha especificat Google Ads. Aquests criteris poden ser les visites, la font dels clics d'entrada, la ubicació dels clics de sortida i les diverses etapes d'una conversió. Podeu crear aquest tipus de segment de dades un cop s'hagi afegit l'etiqueta de Google al lloc web. Alguns segments de públic que inclouen els visitants del lloc web es crearan automàticament, com ara "Tots els visitants" i "Tots els usuaris que han fet una conversió". Més informació sobre els segments creats automàticament

Segments de clients

Aquests segments es generen basant-se en la funció Segmentació per llista de clients de Google Ads. Els segments de clients us permeten penjar la informació de contacte que els clients us han proporcionat, com ara l'adreça electrònica o el codi postal, per tal de mostrar-los anuncis mentre naveguen per propietats de Google com ara la Cerca de Google o YouTube. Més informació sobre la segmentació per llista de clients

Si heu marcat la casella "Activa les llistes basades en conversions", també veureu les llistes de clients basades en conversions. Un cop activeu les llistes de clients basades en conversions, Google generarà automàticament llistes de segmentació per llista de clients per a cada objectiu de conversió concret (p. ex., compres). Aquestes llistes es classificaran com a llistes de clients basades en conversions creades automàticament al Gestor de públics. S'actualitzaran en temps real com a dades proporcionades per l'usuari xifrades amb la funció resum a mesura que es registrin conversions noves. Obteniu més informació sobre la segmentació per llista de clients.

Segments similars

Es tracta de persones amb un comportament que no és idèntic al dels usuaris dels segments de dades que ja utilitzeu, però sí semblant. Per exemple, si un anunciant de calçat veu que els seus compradors de sandàlies també cerquen accessoris per a la piscina, és possible que vulgui crear un segment similar que orienti els anuncis a usuaris que cerquen accessoris per a la piscina a fi de mostrar-los anuncis de calçat d'estiu. Els segments similars es creen automàticament quan el segment d'origen és prou gran. Més informació sobre els segments similars

Nota: una de les conseqüències de la difusió de segments similars és que pot haver-hi imprecisions en l'estimació de les mides a partir de les seves combinacions lògiques.

Usuaris de YouTube

Es tracta dels usuaris que veuen els vostres anuncis de vídeo o hi interaccionen i que s'afegeixen als segments de YouTube. Per crear aquests segments de dades, primer heu d'enllaçar el vostre canal de YouTube al compte de Google Ads. Més informació sobre la publicitat per als espectadors de YouTube

Usuaris de l'aplicació

Es tracta dels usuaris que tenen la vostra aplicació instal·lada al dispositiu, els quals s'afegeixen a aquests segments i passen a ser aptes per veure els vostres anuncis en altres aplicacions de la Xarxa de Display de Google. Més informació sobre com podeu crear una campanya d'aplicacions

Combinació personalitzada

És un tipus de segment que es crea quan combineu manualment dos o més segments de dades existents. Per exemple, si teniu un segment de compradors d'alt valor i un segment de persones que us han comprat articles d'electrònica, podeu orientar els anuncis a possibles compradors dels nous articles d'electrònica d'alt valor que vengueu combinant tots dos segments (utilitzant-los a la vegada). Més informació sobre la combinació personalitzada

Persones que han trucat

Aquest segment fa un seguiment de les persones que ja han trucat a l'empresa. Podeu tornar a interaccionar amb aquests usuaris mostrant-los anuncis de seguiment o bé excloure'ls d'anuncis futurs per centrar-vos únicament en contactes nous. A més, podeu segmentar per formats d'anunci específics o ajustar les ofertes per als usuaris del segment. Aquests segments es generen automàticament i no hi podreu afegir membres concrets ni treure'n. Les persones que han trucat es mostraran com un segment de visitants del lloc web.

Què es pot fer amb els segments

Crear segments

Podeu crear segments de les vostres dades a partir de les dades recollides de les fonts de públic. Google Ads genera automàticament alguns segments basats en les vostres fonts de públic (per exemple, llistes de clients basades en conversions).

Per afegir manualment un segment nou, feu clic a la icona de més i seleccioneu el tipus de segment que voleu crear.

Afegir-los…

Als grups d’anuncis. Podeu associar els segments a un o diversos grups d'anuncis per tal que els anuncis del grup es mostrin a les persones dels segments.

A les campanyes. Seleccioneu una o més campanyes a les quals voleu incloure els segments.

Treure'ls

Els segments seleccionats s'etiquetaran com a "S'ha tret" i, mentre tinguin aquesta etiqueta, es deixaran de mostrar a la taula principal de Segments de públic.

Posar-los en pausa

Si poseu en pausa un segment, se suspendrà del grup d'anuncis o de la campanya a què el segment estigui associat. Un segment en pausa continua podent afegir usuaris.

Etiquetes

Apliqueu etiquetes als vostres segments per tenir-los ben organitzats. Google Ads té el seu propi conjunt d'etiquetes, però n'hi podeu afegir de vostres en qualsevol moment per organitzar els segments com més us convingui.

Informació sobre com podeu editar, posar en pausa o treure segments de les vostres dades

Motius per millorar els segments

Els segments de les vostres dades que orienten anuncis a la Xarxa de Display de Google han d'haver tingut com a mínim 100 visitants o usuaris actius durant els 30 darrers dies perquè els vostres anuncis es mostrin. Els segments que orienten anuncis a la Cerca de Google i els que fan servir anuncis discovery n'han d'haver tingut com a mínim 1.000. Segons el nombre de visitants als quals es pugui arribar en cada xarxa, les mides del segment poden variar.

A més, a l'informe d'estadístiques de públic s'hi mostrarà un segment amb almenys 1.000 usuaris per ajudar-vos a trobar segments nous gràcies a la informació valuosa que conté sobre els membres del segment.