Display-kampanjoiden optimointi

Display-kampanjoiden virallinen opas

Illustration of a woman viewing an ad on a phone and a man viewing an ad on a laptop.

Best Practices logo

Tämä opas sisältää Display-kampanjoiden parhaita käytäntöjä, joita noudattamalla voit tavoittaa asiakkaita osuvilla mainoksilla verkossa ja sovelluksissa. Oppaan vinkkien avulla voit luoda tehokkaita mainoksia sisältävän kampanjan, tavoittaa oikeat yleisöt ja optimoida tulokset.

Sisällys:

Gear icon

Menestyksekkäiden Display-kampanjoiden luominen

• Ota käyttöön konversioseuranta . Sen avulla voit varmistaa, että seuraat verkkosivusto- ja sovelluskonversioita tarkasti.
    • Konversioseuranta kannattaa tarkistaa säännöllisesti. Voit myös testata konversioseurantaa tuottamalla konversioita ja tarkistamalla, kirjautuvatko ne Google Adsiin, Google Analyticsiin tai käyttämääsi kolmannen osapuolen palveluun.
  • Valitse kampanjatavoite sen mukaan, mitä haluat saavuttaa.
  • Käytä Smart Biddingiä, niin voit automatisoida ja optimoida hintatarjoukset.
    • Huutokauppakohtaisesti räätälöidyt dynaamiset hintatarjoukset johtavat usein parempiin tuloksiin.

Vinkki

Display-mainostajat, jotka käyttävät jo tekoälyominaisuuksia, voivat nyt moninkertaistaa tulokset eri kanavissa Maksimitulokset-kampanjoiden avulla. Google Display ‐kampanjoiden päivittäminen Maksimitulokset-kampanjoiksi lisää konversiomäärää keskimäärin 20 % CPA-hinnan pysyessä samantasoisena tai laskiessa.1 Tämä pätee myös silloin, kun mainostajalla on Maksimitulokset-kampanjoita jo ennestään. Maksimitulokset-kampanjoiden avulla voit tavoittaa arvokkaita yleisöjä entistä tehokkaammin eri kanavissa – niin Display-verkostossa kuin muuallakin.

Conversion tracking icon

Oikean yleisön tavoittaminen oikeaan aikaan

• Käytä optimoitua kohdistusta selvittääksesi, mitkä asiakkaat konvertoituvat todennäköisimmin valitsemiesi kampanjatavoitteiden mukaisesti.
  • Optimoitu kohdistus on yksityisyyttä suojaava työkalu, jota käyttämällä voit tavoittaa arvokkaimman yleisösi. Se auttaa saavuttamaan kampanjatavoitteet etsimällä manuaalisesti valittujen yleisösegmenttien lisäksi uusia, sopivia käyttäjiä.
    • Lisää valinnaisia signaaleja, kuten yleisösegmenttejä tai avainsanoja, kun käytät optimoitua kohdistusta.

Vinkki

Jos haluat aktivoida nykyisiä asiakkaita uudelleen optimoidun kohdistuksen avulla, käytä dataasi perustuvia yleisösegmenttejä (esim. sivustolla aiemmin käyneet tai toistuvasti ostoksia tehneet).

Star icon

Hyviä tuloksia tuottavien mainosten luominen

• Lataa mahdollisimman paljon elementtejä (kuvia, logoja, videoita jne.) responsiivisia Display-mainoksia varten, niin mainosyhdistelmiä voidaan luoda automaattisesti.

Vinkki

Mainostajat saavat keskimäärin kaksi kertaa enemmän konversioita, kun he lisäävät responsiivisen Display-mainoksen mainosryhmään, jossa on staattinen Display-mainos.2

Tapaustutkimus

Bloomberg Media logo

Responsiivisten Display-mainosten käyttöönoton myötä Bloomberg Median toimintakohtainen hinta laski 8 % ja sivustokäyntikohtainen hinta pieneni 81 %.

Responsive display ads by Bloomberg Media

• Käytä lisämuotovaihtoehtoja, kuten elementtiparannuksia, automaattisesti luotuja videoita ja natiivimainosmuotoja.
  • Sisällytä kampanjaan yrityksesi koko tuotevalikoima kuvineen, otsikoineen ja hintoineen.
  • Testaa Display-mainoksiasi ja optimoi ne säännöllisesti lisäämällä uusia mainoselementtejä ja kuvia.

Bar chart

Display-mainonnan arvon mittaaminen kattavasti

• Ota kampanjoiden optimoinnissa huomioon kaikki konversiot, myös jatkuneesta katselusta saadut konversiot (EVC) ja view-through-konversiot (VTC).
    • EVC- ja VTC-konversioita lasketaan, kun käyttäjä näkee mainoksesi, ei reagoi siihen ja konvertoituu myöhemmin sivustollasi. Ne näkyvät Konversiot-sarakkeessa ja ovat erityisen hyödyllisiä Display-kampanjoiden vaikutuksen mittaamisessa.
  • Tarkista, mitä analyysi-ikkunoita seuraamasi konversiot, VTC-konversiot tai EVC-konversiot käyttävät. Yrityksesi tai tuotteesi ostosyklistä riippuen sinun voi olla tarpeen muuttaa oletusasetuksia.
  • Ota käyttöön GA4:n automaattinen taggaus , niin saat mahdollisimman tarkkaa Google Ads ‐dataa.

Aloita perehtymällä kampanjoihisi jo tänään

1. Googlen maailmanlaajuinen mainosdata, helmi–toukokuu 2023
2. Googlen maailmanlaajuinen data, kaikki mainostajat, helmi–maaliskuu 2022

Mail icon Haluatko Google Ads ‑vinkit ja ‑päivitykset suoraan sähköpostiisi? Tilaa parhaiden käytäntöjen uutiskirje.