Optimitzar les campanyes de display

Guia oficial sobre les campanyes de display

Illustration of a woman viewing an ad on a phone and a man viewing an ad on a laptop.

Best Practices logo

Aquesta guia ofereix pràctiques recomanades per a les campanyes de display a fi que connecteu amb els clients mitjançant anuncis rellevants al web i en aplicacions. Obteniu consells per configurar una campanya amb anuncis efectius, arribar als públics adequats i optimitzar el rendiment.

En aquesta pàgina

Gear icon

Configurar les campanyes de display perquè obtinguin bons resultats

• Configureu el seguiment de conversions de manera que us assegureu que feu un seguiment precís de les conversions de lloc web i d'aplicació.
    • Us recomanem que comproveu el seguiment de conversions regularment. També podeu provar el seguiment de conversions generant conversions i comprovant si s'han registrat a Google Ads, Google Analytics o la plataforma de tercers que feu servir.
  • Seleccioneu un objectiu de campanya basat en els vostres objectius generals.
  • Utilitzeu Smart Bidding per automatitzar i optimitzar les ofertes.
    • Les ofertes dinàmiques adaptades a cada subhasta concreta poden generar millors resultats.

Consell

Ara els anunciants de display que ja utilitzen funcions basades en la IA poden multiplicar encara més els resultats en tots els canals amb Màxim rendiment. Els anunciants que actualitzen les campanyes de display de Google a Màxim rendiment observen un increment mitjà en les conversions superior al 20 % a un cost per acció (CPA) semblant o inferior.1 Aquest rendiment es manté fins i tot si tenen campanyes Màxim rendiment existents. Màxim rendiment us ajudarà a arribar a públics valuosos de manera més efectiva en tots els canals, com ara a display i en d'altres.

Conversion tracking icon

Arribar al públic adequat en el moment oportú

• Utilitzeu la segmentació optimitzada per descobrir quins clients tenen més probabilitats de fer una conversió dins dels objectius de la vostra campanya.
  • La segmentació optimitzada és una eina segura pel que fa a la privadesa que us pot ajudar a arribar al vostre públic més valuós. Com que va més enllà dels segments de públic seleccionats manualment, la segmentació optimitzada troba usuaris nous rellevants que us ajudaran a assolir els objectius de la campanya.
    • Afegiu senyals opcionals, com ara segments de públic o paraules clau quan utilitzeu la segmentació optimitzada.

Consell

Per tornar a interaccionar amb els clients existents mitjançant la segmentació optimitzada, incloeu segments de públic creats amb les vostres dades, com ara els visitants anteriors del lloc web o els compradors recurrents.

Star icon

Crear anuncis d'alt rendiment

• Pengeu i maximitzeu els vostres recursos (imatges, logotips, vídeos, etc.) en anuncis de display responsius perquè es generin combinacions d'anuncis automàticament.

Consell

De mitjana, els anunciants dupliquen les conversions quan afegeixen un anunci de display responsiu a un grup d'anuncis amb un anunci de display estàtic.2

Cas pràctic

Bloomberg Media logo

En utilitzar anuncis de display responsius, Bloomberg Media va disminuir el cost per acció un 8 % i el cost per visita al lloc web un 81 %.

Responsive display ads by Bloomberg Media

• Utilitzeu opcions de format avançades, com ara millores de recursos, vídeos generats automàticament i formats natius.
  • Incloeu tot el vostre catàleg de productes amb les imatges, els títols i els preus rellevants.
  • Proveu i optimitzeu els anuncis de display sovint amb recursos i imatges de creativitat nous.

Bar chart

Mesurar el valor total de display

• Tingueu en compte totes les conversions en optimitzar les campanyes incloent les conversions de visualització amb implicació (EVC) i les conversions de visualització completa (VTC) quan avalueu el rendiment.
    • Aquests tipus de conversió us indiquen els casos en què els usuaris veuen el vostre anunci, sense interaccionar-hi, i més tard completen una conversió al vostre lloc web. Això pot ser especialment útil per mesurar la influència de les campanyes de display i es pot consultar a la columna "Conversions".
  • Consulteu els períodes retroactius que utilitzen les conversions, les VTC o les EVC de les quals feu un seguiment. En funció del cicle de compra de la vostra empresa o producte, podeu decidir ajustar les opcions de configuració predeterminades.
  • Activeu l'etiquetatge automàtic de GA4 per assegurar-vos que obteniu les dades més detallades de Google Ads.

Mostra les meves campanyes per començar avui mateix

1. Dades globals de Google, Google Ads, del febrer al maig de 2023.
2. Dades globals de Google, tots els anunciants, del febrer al març de 2022.

Mail iconVoleu rebre novetats i consells avançats sobre Google Ads directament a la vostra safata d'entrada? Registreu-vos al butlletí d'informació de pràctiques recomanades.