Om målretning af videokampagner

Videokampagner kører på YouTube og på tværs af nettet via Google Ads. Hvis du målretter dine videoannoncer på YouTube og Google-videopartnere, kan du annoncere over for forbrugerne i det helt rette øjeblik. Der er en lang række målretningsmetoder tilgængelige for dig, såsom demografiske grupper, interesser, placeringer og remarketinglister, så du kan nå ud til specifikke målgrupper eller nichemålgrupper baseret på, hvem de er, hvad de interesserer sig for, og hvilket indhold de ser.

Tilgængelige målretningsmetoder for videokampagner

Metoder til målretning efter målgruppe

Med metoder til målretning efter målgruppe kan du definere, hvem du vil nå ud til. Målgrupper er grupper af mennesker, som Google har estimeret til at have bestemte interesser, hensigter og demografiske oplysninger. Disse værktøjer omfatter følgende:

• Demografiske grupper: Vælg alder, køn, forældrestatus eller husstandsindkomst for den målgruppe, som du gerne vil nå ud til.
  • Specifikke demografiske grupper: Nå ud til brugere ud fra yderligere og mere specifikke fælles kendetegn, f.eks. gymnasieelever, boligejere eller nybagte forældre.
  • Interesser: Vælg mellem de tilgængelige kategorier af målgrupper for at nå ud til personer, der er interesserede i bestemte emner, selv når de besøger sider, der omhandler andre emner. Få flere oplysninger om målgrupper
    • Tilknytningsbaserede målgrupper: Øg brandbevidstheden med dine videoannoncer ved at nå ud til personer, der allerede er meget interesserede i relevante emner.
    • Tilpassede interessebaserede målgrupper: Med tilpassede interessebaserede målgrupper kan du oprette målgrupper, der er mere skræddersyede til dine brands end de meget brede interessebaserede målgrupper, der minder om de målgrupper, der bruges i forbindelse med annoncering på tv. Eksempelvis ønsker en virksomhed, der producerer løbesko, måske kun at nå ud til "entusiastiske maratonløbere" i stedet for "sportsfans".
    • Livsbegivenheder: Nå ud til potentielle kunder på YouTube og Gmail, når deres købsadfærd og brandpræferencer ændrer sig på grund af vigtige begivenheder i deres liv, f.eks. hvis de flytter, afslutter en uddannelse eller bliver gift.
    • Målgrupper i markedet: Vælg en af disse målgrupper for at nå ud til kunder, der søger efter oplysninger om produkter og aktivt overvejer at købe en tjeneste eller et produkt, som du tilbyder.
    • Tilpassede målgrupper med søgehensigt: Tilpassede målgrupper med søgehensigt er udviklet til annoncører på et avanceret niveau, og de gør det muligt at nå ud til seere, når de er på vej til at træffe en købsbeslutning baseret på de søgeord, som de for nylig har brugt til at søge på Google.dk.
  • Videoremarketing: Nå ud til seere ud fra deres tidligere interaktioner med dine videoer, dine TrueView-annoncer eller din YouTube-kanal. Hvis du allerede har linket din Google-konto til din Google Ads-konto, opretter Google Ads automatisk tilpassede lister til dig. Få flere oplysninger om remarketinglister til YouTube-seere
  • Website- og appremarketing: Vis annoncer til personer, der har interageret med dit website eller din mobilapp, og som allerede er interesseret i dine produkter eller tjenester. Få flere oplysninger om remarketing
  • Kundematch: Med Kundematch kan du bruge dine førstepartsdata online og offline til at nå ud til og interagere med dine kunder på tværs af YouTube og Google-videopartnere. Få flere oplysninger om Kundematch
  • Tilsvarende målgrupper: Tilsvarende målgrupper er en målretningsfunktion baseret på førstepartsdatalister (oftest remarketinglister eller Kundematchlister), der hjælper dig med at udvide dine mest effektive målgruppers rækkevidde ved at målrette mod nye brugere med egenskaber svarende til dem, som de besøgende på dit website har.

Målretningsmetoder til indhold

Hvis du udelukker bestemte YouTube Music-kunstnerkanaler, skal du muligvis kontrollere, hvilke videoer der vil blive inkluderet. Få flere oplysninger

Med målretningsmetoder til indhold kan du definere, hvor dine annoncer skal vises. Disse værktøjer omfatter følgende:

• Placeringer: Målret mod kanaler, videoer, apps, websites eller placeringer på websites. Du kan f.eks. målrette mod en hel blog med en stor mængde trafik eller blot mod startsiden på et populært nyhedswebsite. Placeringerne kan omfatte:
    • YouTube-kanaler
    • YouTube-videoer
    • Websites på Google Displaynetværket
    • Apps på Google Displaynetværket

Bemærk!

Når du tilføjer placeringer på Google Displaynetværket, kan din annonce stadig køre på alle kvalificerede steder på YouTube. Når du tilføjer placeringer på YouTube, kan din annonce stadig køre på alle kvalificerede placeringer på hele Google Displaynetværket.

Husk! Hvis du har valgt "Videopartnere på Google Displaynetværket" under "Netværk", og du kun tilføjer placeringer på Google Displaynetværket, vises dine annoncer muligvis stadig på YouTube.

• Emner: Målret dine videoannoncer mod bestemte emner på YouTube og Google Displaynetværk. Med målretning efter emne kan du nå ud til folk via en lang række videoer, kanaler og websites med relation til de emner, som du vælger. Hvis du f.eks. målretter mod emnet "Motorkøretøjer", bliver din annonce vist for personer, der ser videoer om biler på YouTube.
  • Søgeord: Alt efter videoannonceformat kan du vise dine videoannoncer ud fra ord eller udtryk (søgeord) med relation til en YouTube-video, en YouTube-kanal eller en bestemt type website, som din målgruppe er interesseret i.
  • Enheder: Målret mod brugere på computere, smartphones, mobilenheder og enheder på tv-skærme såsom Chromecast.

For videoannoncegrupper, der kun bruger placeringsmålretning: Hvis du udelukkende målretter mod placeringer på YouTube eller Displaynetværket, er dine annoncer nu kvalificerede til visning begge steder.
Eksisterende annoncegrupper uden målretning sættes rent undtagelsesvist automatisk på pause for at sikre, at der ikke køres annoncer, som du ikke har til hensigt at vise. Herefter skal du manuelt sætte annoncegrupper på pause, hvis de ikke er klar til at vise annoncer. Få flere oplysninger i Sæt dine annoncegrupper på pause, eller genoptag dem.