Om målretning af videokampagner

Der er indført følgende forbedringer i Google Ads for at give en omfattende og samlet visning af dine målgrupper og gøre målgruppeadministration og -optimering lettere:

• Ny målgrupperapportering
    Detaljeret rapportering om målgruppedemografi, segmenter og ekskluderinger er nu samlet på ét sted, på fanen "Målgrupper" i navigationsmenuen til venstre. Du kan også nemt administrere dine målgrupper fra denne rapportside. Få flere oplysninger om målgrupperapportering
  • Nye termer
    Vi bruger nye termer i din målgrupperapport og overalt i Google Ads. Eksempelvis kaldes "målgruppetyper" (disse omfatter tilsvarende målgrupper, tilpassede målgrupper, målgrupper i markedet og interessebaserede målgrupper) nu målgruppesegmenter, og "remarketing" kaldes nu "dine data". Få flere oplysninger om opdateringerne af målgrupperelaterede termer og udtryk

Videokampagner kører på YouTube og på tværs af nettet via Google Ads. Hvis du målretter dine videokampagner på YouTube og Google-videopartnere, kan du annoncere for forbrugerne i det helt rette øjeblik. Der er en lang række målretningsmetoder tilgængelige for dig, såsom demografiske grupper, interesser, placeringer og dine datasegmenter, så du kan nå ud til specifikke målgrupper eller nichemålgrupper baseret på, hvem de er, hvad de interesserer sig for, og hvilket indhold de ser.

Tilgængelige målretningsmetoder for videokampagner

Metoder til målretning efter målgruppe

Med metoder til målretning efter målgruppe kan du definere, hvem du vil nå ud til. Målgrupper er grupper af mennesker, som Google har estimeret til at have bestemte interesser, hensigter og demografiske oplysninger. De omfatter:

• Demografiske grupper: Vælg alder, køn, forældrestatus eller husstandsindkomst for den målgruppe, som du gerne vil nå ud til.
  • Specifikke demografiske grupper: Nå ud til brugere ud fra yderligere og mere specifikke fælles kendetegn, f.eks. gymnasieelever, boligejere eller nybagte forældre.
  • Interesser: Vælg mellem de tilgængelige kategorier af målgrupper for at nå ud til personer, der er interesserede i bestemte emner, selv når de besøger sider, der omhandler andre emner. Få flere oplysninger om målgrupper
    • Interessebaserede segmenter: Brug dine videoannoncer til at øge brandbevidstheden og få kunderne til at overveje at købe dit produkt ved at nå ud til de personer, der allerede er meget interesserede i relevante emner.
    • Tilpassede interessebaserede segmenter: Med tilpassede interessebaserede segmenter kan du oprette målgrupper, der er mere skræddersyede til dine brands end de brede interessebaserede segmenter, der minder om de målgrupper, der bruges i forbindelse med annoncering på tv. Eksempelvis ønsker en virksomhed, der producerer løbesko, måske kun at nå ud til "entusiastiske maratonløbere" i stedet for "sportsfans".
    • Livsbegivenheder: Nå ud til potentielle kunder på YouTube og Gmail, når deres købsadfærd og brandpræferencer ændrer sig på grund af vigtige begivenheder i deres liv, f.eks. flytning, afgangseksamen eller bryllup.
    • Segmenter i markedet: Vælg en af disse målgrupper for at nå ud til kunder, der søger efter oplysninger om produkter og aktivt overvejer at købe en tjeneste eller et produkt, som du tilbyder.
    • Tilpassede segmenter: Tilpassede segmenter er udviklet med fokus på resultatbaserede annoncører og giver dig mulighed for at nå ud til seere, når de er på vej til at træffe en købsbeslutning baseret på de søgeord, som de for nylig har brugt til at søge på Google.dk.
  • Dine datasegmenter: Nå ud til flere seere på tværs af YouTube og Google-videopartnere baseret på deres tidligere interaktioner med dine videoer, videoannoncer eller din YouTube-kanal efter at have linket din YouTube-kanal til din Google Ads-konto. Du kan også vise annoncer til personer, der har interageret med dit website eller din mobilapp.
  • Kundematch: Med Kundematch kan du bruge dine førstepartsdata online og offline til at nå ud til og interagere med dine kunder på tværs af YouTube og Google-videopartnere. Få flere oplysninger om Kundematch
  • Tilsvarende segmenter: Tilsvarende segmenter er en målretningsfunktion, der er baseret på førstepartsdatalister (som regel dine datasegmenter eller Kundematch-segmenter). Funktionen hjælper dig med at udvide dine mest effektive målgruppers rækkevidde ved at målrette mod nye brugere med egenskaber, der minder om dine datasegmenter eller Kundematch-segmenter.

Målretningsmetoder til indhold

Hvis du udelukker bestemte YouTube Music-kunstnerkanaler, skal du muligvis kontrollere, hvilke videoer der vil blive inkluderet. Få flere oplysninger

Med målretningsmetoder til indhold kan du definere, hvor dine annoncer skal vises. De omfatter:

• Placeringer: Målret mod kanaler, videoer, apps, websites eller placeringer på websites. Du kan f.eks. målrette mod en hel blog med en stor mængde trafik eller blot mod startsiden på et populært nyhedswebsite. Placeringerne kan omfatte:
    • YouTube-kanaler
    • YouTube-videoer
    • Websites på Google Displaynetværket
    • Apps på Google Displaynetværket

Bemærk! Når du tilføjer placeringer på Google Displaynetværket, kan din annonce stadig køre på alle kvalificerede steder på YouTube. Når du tilføjer placeringer på YouTube, kan din annonce stadig køre på alle kvalificerede placeringer på hele Google Displaynetværket.

Hvis du har valgt "Videopartnere på Displaynetværket" under "Netværk", og du kun tilføjer placeringer på Google Displaynetværket, vises dine annoncer muligvis stadig på YouTube.

• Emner: Målret dine videoannoncer mod bestemte emner på YouTube og Google Displaynetværk. Med målretning efter emne kan du nå ud til folk via en lang række videoer, kanaler og websites med relation til de emner, som du vælger. Hvis du f.eks. målretter mod emnet "Motorkøretøjer", bliver din annonce vist for personer, der ser videoer om biler på YouTube.
  • Søgeord: Alt efter videoannonceformat kan du vise dine videoannoncer ud fra ord eller udtryk (søgeord) med relation til en YouTube-video, en YouTube-kanal eller en bestemt type website, som din målgruppe er interesseret i.
  • Enheder: Målret mod brugere på computere, smartphones, mobilenheder og enheder på tv-skærme såsom Chromecast.

For videoannoncegrupper, der kun bruger placeringsmålretning: Hvis du udelukkende målretter mod placeringer på YouTube eller Displaynetværket, er dine annoncer nu kvalificerede til visning begge steder.
Eksisterende annoncegrupper uden målretning sættes rent undtagelsesvist automatisk på pause for at sikre, at der ikke køres annoncer, som du ikke har til hensigt at vise. Herefter skal du manuelt sætte annoncegrupper på pause, hvis de ikke er klar til at vise annoncer. Få flere oplysninger om, hvordan du kan sætte dine annoncegrupper på pause eller begynde at køre dem igen