Om målretning af videokampagner

Videoannoncer bliver vist på YouTube og overalt på nettet via Google Ads. YouTube, som har over en milliard brugere og er tilgængeligt i over 70 lande på flere end 60 forskellige sprog, byder på et rigt udvalg af spændende indhold fra hele verden. Google Displaynetværket når ud til over 90 % af internetbrugerne over hele verden via to millioner websites og apps (kilde: comScore).

Hvis du målretter dine videoannoncer på YouTube og Google Displaynetværket, kan du annoncere over for forbrugerne i det helt rette øjeblik. Der er en lang række målretningsmetoder tilgængelige for dig, såsom demografiske grupper, interesser, placeringer og remarketinglister, så du kan nå ud til specifikke målgrupper eller nichemålgrupper baseret på, hvem de er, hvad de interesserer sig for, og hvilket indhold de ser.

Tilgængelige målretningsmetoder for videoannoncer

Med metoder til målretning efter målgruppe kan du definere, hvem du vil nå ud til. Målgrupper er grupper af mennesker, som Google har estimeret til at have bestemte interesser, hensigter og demografiske oplysninger. Det omfatter:

• Demografiske grupper: Vælg alder, køn, forældrestatus eller husstandsindkomst for den målgruppe, du gerne vil nå ud til.
  • Specifikke demografiske grupper: Nå ud til brugere ud fra yderligere og mere specifikke fælles kendetegn, f.eks. gymnasieelever, boligejere eller nybagte forældre.
  • Interesser: Vælg mellem de tilgængelige kategorier af målgrupper for at nå ud til personer, der er interesserede i bestemte emner, selv når de besøger sider, der omhandler andre emner. Få flere oplysninger om målgrupper.
    • Tilknytningsbaserede målgrupper: Øg brandbevidstheden med dine videoannoncer ved at nå ud til personer, der allerede er meget interesserede i relevante emner.
    • Tilpassede tilknytningsbaserede målgrupper: Med tilpassede tilknytningsbaserede målgrupper kan du oprette målgrupper, der er mere skræddersyede til dine varemærker end de meget brede interessebaserede målgrupper, der minder om de målgrupper, der bruges i forbindelse med annoncering på tv. I stedet for at nå ud til alle sportsfans ønsker en virksomhed, der producerer løbesko, måske kun at nå ud til entusiastiske maratonløbere.
    • Livsbegivenheder: Nå ud til potentielle kunder på YouTube og Gmail, når deres købsadfærd og brandpræferencer ændrer sig på grund af vigtige begivenheder i deres liv, f.eks. flytning, afgangseksamen eller bryllup.
    • Målgrupper i markedet: Vælg en af disse målgrupper for at nå ud til kunder, der søger efter oplysninger om produkter og aktivt overvejer at købe en tjeneste eller et produkt, som du tilbyder.
    • Tilpassede målgrupper med søgehensigt: Tilpassede målgrupper med søgehensigt er udviklet til annoncører på et avanceret niveau, og de gør det muligt at nå ud til seere, når de er på vej til at træffe en købsbeslutning baseret på de søgeord, som de for nylig har brugt til at søge på Google.dk.
  • Videoremarketing: Nå ud til seere ud fra deres tidligere interaktion med dine videoer, dine TrueView-annoncer eller din YouTube-kanal. Hvis du allerede har linket din Google-konto til din Google Ads-konto, opretter Google Ads automatisk tilpassede lister til dig. Få flere oplysninger om remarketinglister med YouTube-seere.
Hvis du udelukker bestemte YouTube Music-kunstnerkanaler, skal du muligvis kontrollere, hvilke videoer der vil blive inkluderet. Få flere oplysninger

Med målretningsmetoder til indhold kan du definere, hvor dine annoncer skal vises. Det omfatter:

• Placeringer: Målret mod kanaler, videoer, apps, websites eller placeringer på websites. Du kan f.eks. målrette mod en hel blog med en stor mængde trafik eller blot mod startsiden på et populært nyhedswebsite. Placeringerne kan omfatte:
    • YouTube-kanaler
    • YouTube-videoer
    • Websites på Google Displaynetværket
    • Apps på Google Displaynetværket

Bemærk!

Når du tilføjer placeringer på Google Displaynetværket, kan din annonce stadig køre på alle kvalificerede steder på YouTube. Når du tilføjer placeringer på YouTube, kan din annonce stadig køre på alle kvalificerede placeringer på hele Google Displaynetværket.

Husk! Hvis du har valgt "Videopartnere på Google Displaynetværket" under "Netværk", og du kun tilføjer placeringer på Google Displaynetværket, kan dine annoncer stadig blive vist på YouTube.

• Emner: Målret dine videoannoncer mod bestemte emner på YouTube og Google Displaynetværk. Med målretning efter emne kan du nå ud til folk via en lang række videoer, kanaler og websites med relation til de emner, du vælger. Hvis du f.eks. målretter mod emnet "Motorkøretøjer", bliver din annonce vist for personer, der ser videoer om biler på YouTube.
  • Søgeord: Alt efter videoannonceformat kan du vise dine videoannoncer ud fra ord eller udtryk (søgeord) med relation til en YouTube-video, en YouTube-kanal eller en bestemt type website, som din målgruppe er interesseret i.
  • Enheder: Målret mod brugere på computere, smartphones, mobilenheder og enheder på tv-skærme såsom Chromecast.

For videoannoncegrupper, der kun bruger placeringsmålretning: Hvis du udelukkende målretter mod placeringer på YouTube eller Displaynetværket, er dine annoncer nu kvalificerede til visning begge steder.
Eksisterende annoncegrupper uden målretning sættes rent undtagelsesvist automatisk på pause for at sikre, at der ikke køres annoncer, du ikke har haft til hensigt at vise. Herefter skal du manuelt sætte annoncegrupper på pause, hvis de ikke er klar til at vise annoncer. Få flere oplysninger i Sæt dine annoncegrupper på pause, eller genoptag dem.