Sobre la segmentació per a les campanyes de vídeo

A fi d'oferir una visualització completa i consolidada dels públics i de simplificar-ne la gestió i l'optimització, trobareu les millores següents a Google Ads:

• Informes de públics nous
    Ara, els informes detallats sobre les dades demogràfiques, els segments i les exclusions de públic es consoliden en un sol lloc. Feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon, obriu la pestanya "Públics, paraules clau i contingut" i feu clic a Públics. Des d'aquesta pàgina d'informes també podeu gestionar fàcilment els públics. Obteniu més informació sobre els informes de públics.
  • Termes nous
    Hem afegit termes nous als informes de públics i a tot Google Ads. Per exemple, ara els "tipus de públics" (que inclouen els públics personalitzats, els actius al mercat i els afins) s'anomenen segments de públic, i en lloc de "remàrqueting" parlem de "les vostres dades". Obteniu més informació sobre l'actualització de termes i frases relacionats amb els públics.

Les campanyes de vídeo es publiquen a YouTube i al web a través de Google Ads. Si segmenteu les campanyes de vídeo a YouTube i als partners de vídeo de Google, podeu anunciar-vos als usuaris en els moments importants. Amb una gran varietat de mètodes de segmentació, com ara els grups demogràfics, els interessos, els emplaçaments i els segments de les vostres dades, podeu arribar a públics específics o de vetes de mercat en funció de qui són, què els interessa o quin contingut visualitzen.

La segmentació per ubicació funciona com una intersecció. Per exemple, si la ubicació de segmentació de la vostra campanya és Barcelona i si també segmenteu per una llista de remàrqueting, el sistema segmentarà pels usuaris que siguin tant a Barcelona com membres de la llista de remàrqueting.

Per ajudar-vos a arribar a més clients potencials, ara els vostres anuncis es mostraran en contingut que coincideixi amb qualsevol dels temes, dels emplaçaments o de les paraules clau de display/vídeo/cerca que hàgiu inclòs a la segmentació. Per exemple, si heu segmentat per "bicicletes" com a tema i "ciclisme" com a paraula clau de display/vídeo/cerca, els anuncis es mostraran al contingut que coincideixi amb qualsevol d'aquests termes.

També veureu que la segmentació contextual s'ha simplificat en una sola pàgina a Google Ads, de manera que pugueu gestionar tots els tipus de segmentació per contingut (temes, emplaçaments, paraules clau de display/vídeo i exclusions) en una sola visualització. Podeu trobar la pàgina nova a la secció "Contingut" que hi ha a Campanyes Campaigns Icon, al menú de navegació de l'esquerra.

Només en el cas de les campanyes de vídeo que generen conversions: a fi que pugueu trobar més oportunitats de conversió, ja no podreu afegir segmentació per contingut a les campanyes de conversió de vídeo noves o existents en els mesos vinents. A partir de principis de 2023, totes les opcions de configuració de segmentació per contingut existents es trauran automàticament de les campanyes de vídeo que generen conversions. Per treure manualment la segmentació per contingut de les campanyes de conversió existents, aneu a la configuració del grup d'anuncis. Més informació sobre com es pot optimitzar una campanya per obtenir conversions

Mètodes de segmentació disponibles per a les campanyes de vídeo

Mètodes de segmentació per públic

Els mètodes de segmentació per públic us permeten definir a qui voleu arribar. Els públics són grups de persones amb intencions, dades demogràfiques i interessos específics, basats en una estimació de Google. Per exemple:

• Grups demogràfics: trieu l'edat, el sexe, l'estat parental o els ingressos familiars del públic al qual vulgueu arribar.
  • Dades demogràfiques detallades: arribeu als usuaris en funció de més trets generals compartits, com ara a les persones que acaben de ser pares o que són estudiants universitaris o propietaris d'habitatges.
  • Interessos: trieu entre les categories de públic disponibles per arribar als usuaris interessats en certs temes, fins i tot quan visitin pàgines sobre altres temes. Obteniu més informació sobre la segmentació per públic.
    • Segments de públic afí: augmenteu la notorietat i la consideració de la marca mitjançant els anuncis de vídeo. Podreu arribar a les persones que tinguin un gran interès en temes rellevants.
    • Segments de públic personalitzat per afinitat: amb els segments de públic personalitzat per afinitat podeu crear públics més adients per a les vostres marques, en comparació amb els segments de públic afí, que són amplis, com els de la televisió. Per exemple, per a una empresa que vengui calçat per córrer, pot ser preferible arribar als entusiastes de les maratons en comptes d'adreçar-se al segment de públic afí d'aficionats a l'esport.
    • Esdeveniments vitals: arribeu a clients potencials a YouTube i Gmail quan el comportament de compra i les preferències de marca canviïn durant moments importants de la seva vida, com ara mudar-se, graduar-se a la universitat o casar-se.
    • Segments al mercat: seleccioneu entre aquests públics per trobar clients que cerquin productes i que considerin activament la possibilitat d'adquirir un servei o un producte com els que oferiu.
    • Segments personalitzats: els segments personalitzats, creats tenint en compte els anunciants orientats a resultats, us permeten arribar als espectadors mentre prenen una decisió de compra en funció de les paraules clau que han cercat recentment a Google.com.
  • Segments de les vostres dades: arribeu a més espectadors a YouTube i als partners de vídeo de Google segons les interaccions que hagin fet anteriorment amb els vostres vídeos, anuncis de vídeo o canal de YouTube després d'enllaçar el vostre canal de YouTube al compte de Google Ads. També podeu mostrar anuncis als usuaris que han interaccionat amb el vostre lloc web o amb la vostra aplicació mòbil.
  • Segmentació per llista de clients: la segmentació per llista de clients us permet utilitzar dades en línia i fora de línia pròpies per arribar als vostres clients i reimplicar-vos-hi a YouTube i als partners de vídeo de Google. Obteniu més informació sobre la segmentació per llista de clients.
  • Segments similars: els segments similars són una funció de segmentació basada en llistes de dades pròpies (generalment segments de les vostres dades o segments de llista de clients) la qual us ajuda a ampliar l'abast dels públics que us donen millor rendiment segmentant per usuaris nous amb característiques semblants a les dels segments de les vostres dades o a les dels segments de llista de clients.

Mètodes de segmentació per contingut

Si excloeu determinats canals de YouTube de músics o hi orienteu els anuncis, heu de verificar els vídeos que voleu incloure-hi. Més informació

Els mètodes de segmentació per contingut us permeten definir on voleu (o no voleu) que es mostrin els anuncis. Per exemple:

• Emplaçaments: segmenteu per canals, vídeos, aplicacions, llocs web o emplaçaments dins de llocs web. Per exemple, podeu segmentar per tot un blog que rebi molt trànsit o només per la pàgina d'inici d'un lloc web de notícies popular. Exemples d'emplaçaments:
    • Canals de YouTube
    • Vídeos de YouTube
    • Llocs web de la Xarxa de Display de Google
    • Aplicacions de la Xarxa de Display de Google

Nota: en afegir emplaçaments de la Xarxa de Display de Google, és possible que els anuncis es publiquin igualment en totes les ubicacions aptes de YouTube. En afegir emplaçaments de YouTube, és possible que els anuncis es publiquin igualment en totes les ubicacions aptes de la Xarxa de Display de Google.

Si a "Xarxes" hi teniu seleccionada l'opció "Partners de vídeo a la Xarxa de Display" i només afegiu emplaçaments d'aquesta xarxa, és possible que els anuncis es mostrin igualment a YouTube.

• Temes: segmenteu els anuncis de vídeo per temes específics, tant a YouTube com a la Xarxa de Display de Google. La segmentació per tema us permet arribar a un ampli ventall de vídeos, canals i llocs web relacionats amb els temes que seleccioneu. Per exemple, si incloeu el tema "Automoció" a la segmentació, l'anunci es mostrarà a YouTube als usuaris que mirin vídeos sobre cotxes.
  • Paraules clau: en funció del format que tinguin els anuncis de vídeo, podeu fer que es mostrin segons determinades paraules o frases (paraules clau) relacionades amb un vídeo o canal de YouTube o amb el tipus de lloc web en què el vostre públic estigui interessat.
  • Dispositius: segmenteu pels usuaris que fan servir ordinadors, telèfons intel·ligents o dispositius mòbils o per a pantalles de televisor com ara Chromecast.

En combinar diversos mètodes de segmentació per contingut, els anuncis se segmentaran per qualsevol dels continguts seleccionats del grup d'anuncis, de manera que arribeu a un públic més ampli. Per gestionar la configuració de la segmentació per contingut a Google Ads, feu clic a "Contingut", al menú de pàgines de l'esquerra.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Assolir els objectius de màrqueting amb Google Ads

Google Ads us pot ajudar a aprofitar al màxim les vostres iniciatives de màrqueting en línia amb eines creades per ajudar-vos tenir èxit. Obteniu més informació sobre els casos d'èxit a fi de veure què han aconseguit altres usuaris amb l'ajuda de les campanyes adequades per assolir els seus objectius.

Comenceu

o truqueu al 1-855-500-2754 per començar.