Om produktdiagnostik

Produktdiagnostik forbedrer kvaliteten af dine produktdata ved at give indsigt i, hvilke produkter der kan vises i annoncer, og hvilke der ikke kan, hvilket hjælper med at gøre det nemmere at afgøre, hvilke produkter der kræver din opmærksomhed. Disse statusser er tilgængelige på konto-, kampagne-, aktiv- og annoncegruppeniveau. I denne artikel kan du læse om de mulige produktstatusser, hvad de betyder, og hvordan du håndterer dem.

Når du får vist produktdiagnostik for en bestemt kampagne, kan du kun se oplysninger om de produkter, der er inkluderet i den pågældende kampagne. På kontoniveau kan du finde produktoplysninger for alle dine Shopping-kampagner og kampagner af typen "Maksimal effektivitet".

Vejledning

Hvis du vil finde ud af, hvilke af dine produkter der kan blive vist i annoncer, og hvilke der ikke kan, skal du gå til fanen "Diagnostik" for at vurdere alle dine produkter og deres statusser. Herunder kan du se en trinvis vejledning i, hvordan du kommer til fanen "Diagnostik".

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på Produkter på din Google Ads-konto.
  2. Klik på fanen Diagnostik.
Bemærk! Siden "Diagnostik" viser en detaljeret oversigt over produktstatusser, men kolonnen "Produktstatus" findes også på underfanen "Produkter".

Om produktstatusser, og hvad de betyder

På siden "Diagnostik" finder du en detaljeret rapport over alle dine produktstatusser, f.eks. "Kvalificeret", "Kvalificeret (begrænset)" og "Ikke kvalificeret". Disse statusser er tilgængelige på konto-, kampagne-, aktiv- og annoncegruppeniveau. Se nedenstående oplysninger for at finde ud af, hvad hver enkelt status betyder, og hvordan du håndterer den. Du kan finde ud af, hvilke problemer der forårsager en bestemt produktstatus, i kolonnen "Problemer" i tabellen Produkter.

Kvalificeret

Produkter med denne status er aktive og vises efter hensigten. Du skal ikke foretage dig yderligere.

Kvalificeret (begrænset)

Disse produkter overholder vores politikker, men de har begrænset effektivitet. Dette kan skyldes manglende produktattributter, kampagneindstillinger, der kan forbedres, eller begrænset indhold, der begrænser, hvor og hvornår produktet kan vises.

Løsning: Se produktoplysninger for at finde ud af, hvorfor dit produkt oplever begrænset effektivitet

Ikke kvalificeret

Statussen "Ikke kvalificeret" kan fås på konto-, kampagne-, aktiv- og annoncegruppeniveau. Denne status kan dog angive forskellige problemer, afhængigt af om du ser kolonnen "Produktstatus" på kontoniveau eller på kampagne-, aktiv- og annoncegruppeniveau. I nedenstående tabeller kan du få flere oplysninger om, hvilke problemer denne status kan angive på kontoniveau og på kampagne-, aktiv- og annoncegruppeniveau.

Problemer, der medfører statussen "Ikke kvalificeret" på alle niveauer

Problem

Løsning

Varen overtræder politikkerne for Shopping-annoncer. Produkterne skal godkendes, før de kan begynde at blive vist. Gå til siden "Diagnostik" på din Merchant Center-konto for at finde ud af, hvorfor en vare ikke er kvalificeret, og hvordan du kan løse dette problem. Du kan også få flere oplysninger om afvisning af varer, der overtræder vores politikker eller dataregler.

Produktet er sat på pause. Få flere oplysninger om produkter, der er sat på pause [pause].

Produkter med problemet "sat på pause" kan løses ved at fjerne attributten Pause [pause] fra produktdataene.

Produktet er ikke på lager. Få flere oplysninger om produkttilgængelighed

Produkter, der har problemet "Ikke på lager", kan løses ved at:

• Angive produktattributten [availability] som på lager [in_stock], når det er muligt at købe det

Problemer, der kun medfører statussen "Ikke kvalificeret" på kontoniveau

På kontoniveau kategoriseres nogle problemer som "Der er ingen kampagner, der annoncerer for dette produkt". På kampagne-, aktiv- og annoncegruppeniveau får du vist mere specifikke problemer i stedet for "Der er ingen kampagner, der annoncerer for dette produkt".

Problemer, der forårsager problemet "Der er ingen kampagner, der annoncerer for dette produkt" på kontoniveau

Problem

Løsning

Kampagnen afventer.

Rediger kampagnens startdato for at vise produkterne igen.

Kampagnen er slut.

Rediger slutdatoen for denne kampagne for at vise produkterne igen.

Kampagnen blev sat på pause.

Aktivér kampagnen for at begynde at vise produkter.

Den annoncegruppe, der omfatter denne produktgruppe, er sat på pause.

Aktivér annoncegruppen for at begynde at vise produkter.

Den aktivgruppe, der omfatter denne produktgruppe, blev sat på pause.

Aktivér aktivgruppen for at begynde at vise produkter.

Produkt- eller fortegnelsesgruppen er ekskluderet.

Føj produktet til en produkt- eller fortegnelsesgruppe, der er inkluderet i kampagnen.

Der er ikke inkluderet nogen produkt- eller fortegnelsesgrupper i dette produkt.

Opret en ny annoncegruppe og produktgruppe for at starte med at vise produkter.

Der er i øjeblikket ingen kampagne, der inkluderer dette produkt.

Opret en ny Shopping-kampagne eller kampagne af typen "Maksimal effektivitet", der inkluderer dette produkt, eller rediger en eksisterende kampagne, så den inkluderer dette produkt.

Den annoncegruppe, der omfatter denne produktgruppe, er sat på pause.

Opdater din kampagnes beholdningsfilter for at medtage dette produkt.

Dette produkt er med i en kampagne af typen Demand Gen eller en videokampagne, og produktfeeds er sat på pause.

Gå til kampagneindstillingerne, og aktivér produktfeeds for at begynde at vise produkter.

Problemer, der medfører statussen "Ikke kvalificeret" på kampagne-, aktiv- og annoncegruppeniveau

På kampagne-, aktiv- og annoncegruppeniveau indeholder siden "Diagnostik" specifikke oplysninger om, hvilket problem der forårsager statussen "Ikke kvalificeret". Nedenstående tabel viser mulige forklaringer på statussen "Ikke kvalificeret" på kampagne- og annoncegruppeniveau.

Problem Løsning

Kampagnen blev fjernet.

Bemærk! Du finder kun denne forklaring på statussen "Ikke kvalificeret" på kampagne- og annoncegruppeniveau.

Opret en ny Shopping-kampagne eller kampagne for at begynde at vise produkter.

Annoncegruppen, der indeholder dette produkt, blev fjernet.

Bemærk! Du finder kun denne forklaring på statussen "Ikke kvalificeret" på kampagne- og annoncegruppeniveau.

Opret en ny annoncegruppe for at begynde at vise produkter.

Aktivgruppen, der indeholder dette produkt, er blevet fjernet.

Bemærk! Du kan kun finde denne forklaring på statussen "Ikke kvalificeret" på kampagne- og aktivgruppeniveau.

Opret en ny aktivgruppe for at begynde at vise produkter.
Kampagnen blev sat på pause. Aktivér den kampagne, som produktet er i.
Den annoncegruppe, der omfatter denne produktgruppe, er sat på pause (annoncegruppeniveau). Aktivér annoncegruppen for at begynde at vise produkter.
Produkt- eller fortegnelsesgruppen er ekskluderet. Aktivér aktivgruppen for at begynde at vise produkter.
Produktet er ikke inkluderet i nogen produkt- eller fortegnelsesgrupper. Inkluder produktet i en produktgruppe ved at angive et manuelt bud eller vælge "Automatisk" i kolonnen "Maks. CPC".
Produktet er ikke inkluderet i nogen produktgrupper. Opret en ny annoncegruppe og produktgruppe for at starte med at vise produkter.
Dette produkt findes ikke i nogen kampagner Opret en ny kampagne, der indeholder disse produkter, eller føj produktet til en eksisterende kampagne.
Den annoncegruppe, der indeholder denne produktgruppe, blev sat på pause (kampagneniveau). Opdater din kampagnes beholdningsfilter for at medtage dette produkt.
Dette produkt er med i en kampagne af typen Demand Gen eller en videokampagne, og produktfeeds er sat på pause. Gå til kampagneindstillingerne, og aktivér produktfeeds for at begynde at vise produkter.