Sobre el diagnòstic de producte

El diagnòstic de producte millora la qualitat de les dades de producte, ja que proporciona estadístiques sobre quins productes es poden mostrar als anuncis i quins no, cosa que ajuda a determinar més fàcilment quins productes requereixen la vostra atenció. Aquests estats estan disponibles al nivell de compte, de campanya, de recurs i de grup d'anuncis. Aquest article explica els possibles estats dels productes que poden mostrar-se, què signifiquen i com es poden solucionar.

Quan consulteu el diagnòstic de producte d'una campanya concreta, només trobareu informació sobre els productes inclosos a la campanya. Al nivell de compte trobareu la informació dels productes de totes les campanyes de compres i Màxim rendiment.

Instruccions

Per saber quins dels vostres productes es poden mostrar en anuncis i quins no, heu de navegar fins a la pestanya "Diagnòstic" per avaluar tots els productes i els seus estats. A continuació, trobareu les instruccions pas a pas per accedir a la pestanya "Diagnòstic".

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a Productes.
  2. Feu clic a la pestanya Diagnòstic.
Nota: la pàgina "Diagnòstic" proporciona un desglossament detallat dels estats dels productes, i la columna "Estat del producte" també està disponible a la subpestanya "Productes".

Sobre els estats dels productes i el seu significat

A la pàgina "Diagnòstic", trobareu un informe detallat de tots els estats dels productes, com ara "Apte", "Apte (limitat)" i "No apte". Aquests estats estan disponibles al nivell de compte, de campanya, de recurs i de grup d'anuncis. Consulteu la informació que s'indica a continuació per esbrinar què significa cada estat i com podeu solucionar-lo. Per saber quins problemes provoquen un determinat estat en un producte, consulteu la columna "Problemes" de la taula Productes.

Apte

Els productes amb aquest estat estan actius i es difonen de la manera prevista. No cal que feu res més.

Apte (limitat)

Aquests productes compleixen les nostres polítiques, però tenen un rendiment limitat. Això pot ser perquè falten atributs de producte, opcions de configuració de la campanya que es podrien millorar o contingut restringit que limita el lloc i el moment en què es pot mostrar el producte.

Solució: consulteu els detalls del producte per esbrinar per què el producte té un rendiment limitat.

No apte

L'estat "No apte" es pot mostrar al nivell de compte, de campanya, de recurs i de grup d'anuncis. Tanmateix, aquest estat pot indicar problemes diferents, en funció de si consulteu la columna "Estat del producte" al nivell de compte o al nivell de campanya, de recurs i de grup d'anuncis. Consulteu les taules següents per obtenir més informació sobre els problemes que pot indicar aquest estat al nivell de compte i als nivells de campanya, recurs i grup d'anuncis.

Problemes que provoquen l'estat "No apte" en tots els nivells

Problema

Solució

L'element infringeix les polítiques d'anuncis de compres. Els productes s'han d'aprovar perquè es puguin començar a difondre. Visiteu la pàgina "Diagnòstic" del compte de Merchant Center per saber per què un article no és apte i com podeu solucionar-ho, i obteniu informació sobre el rebuig d'articles per infraccions de la política i infraccions relacionades amb les dades.

El producte està en pausa. Obteniu més informació sobre els productes en Pausa [pause].

Els productes amb un problema en pausa es poden resoldre traient l'atribut Pausa [pause] de les dades de producte.

El producte està esgotat. Més informació sobre la disponibilitat dels productes

Els productes amb el problema "No disponible en estoc" poden resoldre's de les maneres següents:

• Definint l'atribut [availability] com en estoc [in_stock] quan estigui disponible per comprar-se

Problemes que provoquen l'estat "No apte" només al nivell de compte

Al nivell de compte, alguns problemes es classificaran com a "No hi ha cap campanya que anunciï aquest producte". Al nivell de campanya, de recurs i de grup d'anuncis, en lloc de "No hi ha cap campanya que anunciï aquest producte", veureu problemes més específics.

Problemes que provoquen el problema "No hi ha cap campanya que anunciï aquest producte" al nivell de compte

Problema

Solució

La campanya està pendent.

Canvieu la data d'inici de la campanya perquè es tornin a mostrar els productes.

La campanya ha finalitzat.

Canvieu la data de finalització de la campanya perquè es tornin a mostrar els productes.

La campanya s'ha posat en pausa.

Activeu la campanya perquè es comencin a mostrar els productes.

El grup d'anuncis en els quals està inclòs aquest grup de productes s'ha posat en pausa.

Activeu el grup d'anuncis perquè es comencin a mostrar els productes.

El grup de recursos en els quals està inclòs aquest grup de productes s'ha posat en pausa.

Activeu el grup de recursos perquè es comencin a mostrar els productes.

El grup de productes o de fitxes s'ha exclòs.

Afegiu el producte a un grup de productes o de fitxes que estigui inclòs a la campanya.

Cap grup de productes o de fitxes no inclou aquest producte.

Creeu un grup d'anuncis i un grup de productes nous perquè es comencin a mostrar els productes.

Actualment no hi ha cap campanya que inclogui aquest producte.

Creeu una campanya de compres o de Màxim rendiment que inclogui aquest producte o editeu-ne una d'existent per incloure-hi aquest producte.

El grup d'anuncis en els quals està inclòs aquest grup de productes s'ha posat en pausa.

Actualitzeu el filtre d'inventari de la campanya perquè inclogui aquest producte.

Aquest producte es troba en una campanya de generació de demanda o de vídeo i els feeds de productes estan en pausa.

Aneu a la configuració de la campanya i activeu els feeds de productes perquè es comencin a mostrar els productes.

Problemes que provoquen l'estat "No apte" al nivell de campanya, de recurs i de grup d'anuncis

Al nivell de campanya, de recurs i de grup d'anuncis, la pàgina "Diagnòstic" mostra detalls específics sobre quin problema causa l'estat "No apte". La taula següent descriu les possibles explicacions de l'estat "No apte" al nivell de campanya i de grup d'anuncis.

Problema Solució

La campanya s'ha tret.

Tingueu en compte que aquesta explicació només es mostra per a l'estat "No apte" al nivell de campanya i de grup d'anuncis.

Creeu una campanya de compres o una campanya basada en el rendiment perquè es comencin a mostrar els productes.

El grup d'anuncis en els quals està inclòs aquest producte s'ha tret.

Tingueu en compte que aquesta explicació només es mostra per a l'estat "No apte" al nivell de campanya i de grup d'anuncis.

Creeu un grup d'anuncis nou perquè es comencin a mostrar els productes

El grup de recursos en els quals està inclòs aquest producte s'ha tret.

Tingueu en compte que aquesta explicació només es mostra per a l'estat "No apte" al nivell de campanya i de grup de recursos.

Creeu un grup de recursos nou perquè es comencin a mostrar els productes
La campanya s'ha posat en pausa. Activeu la campanya en què es troba el producte.
El grup d'anuncis en el qual està inclòs aquest grup de productes s'ha posat en pausa (nivell de grup d'anuncis). Activeu el grup d'anuncis perquè es comencin a mostrar els productes.
El grup de productes o de fitxes s'ha exclòs. Activeu el grup de recursos perquè es comencin a mostrar els productes.
El producte no està inclòs en cap grup de productes o de fitxes. Incloeu el producte en un grup de productes introduint una oferta manual o seleccionant "Automàtic" a la columna "CPC màx.".
El producte no està inclòs en cap grup de productes. Creeu un grup d'anuncis i un grup de productes nous perquè es comencin a mostrar els productes.
El producte no està inclòs en cap campanya Creeu una campanya nova que inclogui aquests productes o afegiu el producte a una campanya existent.
El grup d'anuncis en el qual està inclòs aquest grup de productes s'ha posat en pausa (al nivell de campanya). Actualitzeu el filtre d'inventari de la campanya perquè inclogui aquest producte.
Aquest producte es troba en una campanya de generació de demanda o de vídeo i els feeds de productes estan en pausa. Aneu a la configuració de la campanya i activeu els feeds de productes perquè es comencin a mostrar els productes.