Brug en skærmlæser sammen med Classroom på din computer (til undervisere)

Denne artikel er for undervisere.

Undervisere med nedsat syn kan bruge en skærmlæser på deres computere og mobilenheder til at bruge Classroom. Denne artikel fokuserer på skærmlæsere på computere, selvom skærmlæsere på mobiler også understøttes.

Denne artikel indeholder afsnit om anbefalede browsere til skærmlæsere, om at finde rundt i Classroom, hvordan almindelige underviseropgaver udføres i Classroom og relaterede ressourcer

Hvis du vil gå til en bestemt underviseropgave nedenfor, skal du vælge en af mulighederne:

Anbefalede browsere og skærmlæsere

Afhængigt af din enhed anbefaler vi følgende skærmlæsere og browsere:

• ChromeVox på ChromeOS-enheder
  • NVDA eller JAWS med Firefox- eller Chrome-browseren på Windows-enheder
  • VoiceOver med Chrome-browseren på Mac-enheder

Find rundt i Classroom

Når du åbner Classroom, kommer du til startsiden for Classroom, også kaldet siden Hold. Siden Hold har tre hovedområder:

• Det primære navigationsområde: Find dine hold, din kalender, dine indstillinger for notifikationer og arkiverede hold. Du kan også åbne det primære område inde på et hold for at vende tilbage til siden Hold.
  • Banner: Find generelle indstillinger og styringselementer, bl.a. Google-bjælken til at skifte til andre apps og brugerkonti.
  • En liste over dine hold: Find alle de hold, du underviser eller er inviteret til at undervise. Alle hold har et holdkort med knapper og links.

Inden for hvert hold er der fire primære områder:

• Siden Strøm: Send meddelelser til dit hold, og få adgang til dine holdindstillinger.
  • Siden Lektier: Opret og opslå spørgsmål, opgaver og tests. Du kan også opslå materialer, f.eks. holdets læseplan. Du kan organisere dine opslag under emner, du selv opretter.
  • Siden Personer: Inviter elever eller medundervisere til dit hold, og send en mail til elever, værger eller medundervisere.
  • Siden Karakterer: Du kan angive, gennemgå og returnere elevernes karakterer på siden Karakterer. Hvis du giver karakterer for en elevs arbejde på et andet sted i Classroom, f.eks. karakterværktøjet i Classroom, opdateres karakteren automatisk på siden Karakterer.

Fuldfør underviseropgaver i Classroom med en skærmlæser

Opret et hold

1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Sørg for at logge ind med den konto, du bruger i skolen. Hvis du allerede er logget ind og skal skifte konto, skal du gå til siden Hold på banneret, gå til knappen Google-konto og trykke på Enter. Vælg eller tilføj derefter din konto.
  3. På banneret på siden Hold skal du gå til knappen Opret eller tilmeld dig et hold og trykke på Enter.
  4. Vælg menupunktet Opret hold, og tryk på Enter.
    Der åbnes et vindue med navnet Opret hold, så du kan angive dine holdoplysninger.
  5. Angiv et holdnavn (obligatorisk), afsnit, emne og lokale. Gå derefter til knappen Opret, og tryk på Enter. Du er nu i dit nye hold på sidefanen Strøm.

Gå til Opret et hold for at få flere oplysninger.

Inviter elever eller medundervisere til et hold

Du kan invitere elever eller medundervisere til at tilmelde sig dit hold på to måder: Med en invitation eller med holdkoden. Hvis du sender en invitation, modtager de inviterede en mail, og holdet vises på siden Hold. Hvis du deler holdkoden, skal andre logge ind på Classroom og angive koden for at tilmelde sig holdet.

Vælg en af mulighederne for at gå til vejledningen nedenfor:

Sådan inviterer du elever eller medundervisere med en invitation:

1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Sørg for at logge ind med den konto, du bruger i skolen.
  3. På siden Hold skal du gå til dit hold og trykke på Enter, når du hører holdnavnet.
    Du kommer nu til holdet på sidefanen Strøm.
  4. Gå til sidefanen Personer, og tryk på Enter.
  5. På siden Personer skal du gå til knappen Inviter undervisere eller knappen Inviter elever og trykke på Enter. Afhængigt af hvad du har valgt, åbnes vinduet Inviter undervisere eller Inviter elever.
    Tip! Sørg for kun at invitere elever via knappen Inviter elever og kun undervisere via knappen Inviter undervisere.
  6. Angiv navnene eller mailadresserne på dem, du vil invitere.
    Tip! Når du angiver et navn eller en mailadresse, vises der en liste over foreslåede brugere i Søgeresultater. Du kan vælge brugerne på listen.
  7. Når du er færdig med at føje brugere til invitationen, skal du gå til knappen Inviter og trykke på Enter.
    De brugere, du har inviteret, modtager en mail med din invitation.

Sådan inviterer du elever eller medundervisere ved hjælp af holdkoden:

Du kan dele holdkoden på forskellige måder. Du kan f.eks. dele den via en mail eller bruge en projektor til at vise den.

1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Sørg for at logge ind med den konto, du bruger i skolen.
  3. På siden Hold skal du gå til dit hold og trykke på Enter, når du hører holdnavnet.
    Du kommer nu til holdet på sidefanen Strøm.
  4. (Valgfrit) Hvis du vil vise holdkoden med en projektor, skal du gå til knappen Vis og trykke på Enter. Den udvidede kode vises i et vindue. Hvis du vil gøre koden endnu større, skal du i vinduet gå til knappen Fuld skærm og trykke på Enter
  5. (Valgfrit) Hvis du vil dele holdkoden i en mail, skal du gå til knappen Holdindstillinger på siden Strøm og trykke på Enter. Under Holdindstillinger skal du gøre følgende:
    1. Gå til menupunktet Kode til holdtilmelding, og tryk på Enter
    2. Vælg Kopiér på listen med menupunkter.
      Koden kopieres til din udklipsholder. Du kan lukke siden Holdindstillinger.
    3. Indsæt koden i en mail til dine elever eller medundervisere.

Gå til Inviter dine elever til et hold eller Føj en medunderviser til et hold for at få flere oplysninger.

Opret en opgave

Opgaver, du opretter opslag til, på siden Lektier. Du kan også vise eller skjule opslag med lektier på siden Strøm. Når du opretter en opgave, kan du opslå den med det samme eller planlægge, at den skal opslås på et senere tidspunkt.

Du kan føje filer og vedhæftede filer til en opgave. Når du vedhæfter en fil til en opgave, kan du indstille elevtilladelserne for den vedhæftede fil til Elever kan se filen, Eleverne kan redigere filen eller Opret en kopi til hver elev. Hvis du vælger Opret en kopi til hver elev, får hver elev en individuel kopi af den fil, de skal arbejde i.

Trin 1 af 3: Opret din opgave

1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Sørg for at logge ind med den konto, du bruger i skolen.
  3. På siden Hold skal du gå til dit hold og trykke på Enter, når du hører holdnavnet.
    Du kommer nu til holdet på sidefanen Strøm.
  4. Gå til sidefanen Lektier, og tryk på Enter.
  5. På siden Lektier skal du gå til knappen Opret og trykke på Enter.
    Der åbnes en liste med menupunkterne for Opret.
  6. Vælg Opgave på listen med menupunkter for Opret.
    Der åbnes et vindue, hvor du kan angive oplysninger om opgaven.
  7. Angiv en opgavetitel (obligatorisk) i tekstfeltet Titel.
    Bemærk! Når du har angivet en titel, gemmes opgaven som kladde på siden Lektier. Eleverne kan ikke se dine kladder.
  8. Hvis du vil tilføje opgaveoplysninger, skal du fortsætte til Trin 2: Tilføj opgaveoplysninger.

Trin 2 af 3: Tilføj opgaveoplysninger

Når du har angivet en opgavetitel, kan du føje andre oplysninger til din opgave.

Vælg en af mulighederne for at gå til vejledningen nedenfor: Tilføj vejledning, tilføj vedhæftede filer, send til flere hold, send til bestemte elever, tilføj en karaktererkategori, rediger pointværdien, angiv en afleveringsfrist, tilføj et emne, tilføj en rubrik, aktivér originalitetsrapporter.

1. (Valgfrit) Hvis du vil tilføje en vejledning til dine elever skal du i vinduet med opgaveoplysninger efter tekstfeltet Titel gå til tektfeltet Vejledning og skrive en vejledning.
  2. (Valgfrit) Du kan tilføje eller oprette vedhæftede filer ved at gå til Føj en vedhæftet fil til et opslag nedenfor.
  3. (Valgfrit) Hvis du vil opslå opgaven i mere end ét hold, skal du i vinduet med opgaveoplysninger gå til menupunktet Opslå i og trykke på Enter. Der åbnes en liste over dine hold. Markér afkrydsningsfeltet på listen for at sende et opslag til et hold.
    Bemærk! Hvis du sender opgaven til flere hold, skal du sende den til alle eleverne på disse hold.
  4. (Valgfrit) Hvis du vil sende opgaven til bestemte elever på dit hold, skal du i vinduet med opgaveoplysninger gå til menupunktet Til alle elever og trykke på Enter. Der åbnes en liste over elever på holdet. Alle elever er som standard markeret til at modtage opslaget. Hvis du vil fravælge en elev, så eleven ikke modtager opslaget, skal du fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet ud for vedkommendes navn på listen.
  5. (Valgfrit) Hvis du vil tilføje en karakterkategori, skal du i vinduet med opgaveoplysninger gå til menuen Karakterkategori. Som standard er Ingen kategori markeret. Vælg en karaktererkategori på listen, og tryk på Enter
    Bemærk! Du skal konfigurere karaktergivning for at oprette karakterkategorier. Se en vejledning i Konfigurer karakter.
  6. (Valgfrit) Du kan ændre pointværdien ved at navigere i vinduet med opgaveoplysninger, indtil du hører Maksimal pointværdi. Værdien er som standard indstillet til 100. Angiv en ny værdi, eller vælg Uden karakter, og tryk på Enter
    Bemærk! Når du returnerer elevarbejde Uden karakter, får eleverne et flueben i stedet for point.
  7. (Valgfrit) Hvis du vil angive en afleveringsfrist, skal du i vinduet med opgaveoplysninger gå til menupunktet Ingen afleveringsfrist og trykke på Enter. Vinduet Dato og tidspunkt for afleveringsfrist åbnes.
    1. Angiv en afleveringsfrist i vinduet Dato og tidspunkt for afleveringsfrist, eller vælg en dato i en kalender ved at vælge knappen Ingen afleveringsfrist, og trykke på Enter
    2. Hvis du vil angive en afleveringsfrist, skal du i vinduet Dato og tidspunkt for afleveringsfrist gå til knappen Tilføj afleveringsfrist og trykke på Enter. Angiv et klokkeslæt, og tryk på Enter
  8. (Valgfrit) Hvis du vil føje opslaget til et emne, kan du i vinduet med opgaveoplysninger gå til menuen Emne. Som standard er Intet emne markeret. Vælg et emne i menuen, eller vælg Opret emne, og angiv et nyt emnenavn.
    Tip! Emner hjælper dig og dine elever med at organisere lektier. Du kan f.eks. gruppere opslag efter læringsmål, enhed eller uge. Opslag vises under deres emne, og du kan filtrere efter emne.
  9. (Valgfrit) Du kan tilføje en rubrik ved at gå til menupunktet Vedhæft rubrik i vinduet med opgaveoplysninger og trykke på Enter. Du kan vælge mellem følgende menupunkter: Opret rubrik, Genbrug rubrik eller Importér fra Sheets
    Gå til Opret eller genbrug en rubrik for en opgave for at få detaljeret vejledning om rubrikken.
  10. (Valgfrit) Hvis du vil aktivere originalitetsrapporter for opgaven skal du i vinduet med opgaveoplysninger gå til Originalitetsrapporter og trykke på Enter for at markere afkrydsningsfeltet. Der åbnes et vindue, hvor du skal bekræfte, at du vil aktivere originalitetsrapporter for opgaven. I vinduet skal du gå til knappen Fortsæt og trykke på Enter. Du kan få flere oplysninger om originalitetsrapporter under Aktivér originalitetsrapporter for en opgave.
  11. Fortsæt til Trin 3: Opslå eller planlæg din opgave for at afslutte og opslå din opgave.

Trin 3 af 3: Opslå eller planlæg din opgave

Eleverne kan se en opgave, når du har slået den op. Eleverne kan ikke se en planlagt opgave, før den er slået op.

1. Vælg en af mulighederne:
    • Hvis du vil opslå opgaven med det samme, skal du i vinduet med opgaveoplysninger gå til knappen Tildel og trykke på Enter. Opgaven opslås, og du vender tilbage til siden Lektier.
      Bemærk! Når en opgave er opslået, kan du ikke ændre den til et planlagt opslag på et senere tidspunkt.
    • Hvis du vil planlægge, at opgaven skal opslås senere, skal du gå til menupunktet Muligheder for at gemme og trykke på Enter. Der åbnes en menu med tre valgmuligheder: Tildel, Planlæg og Gem kladde. Vælg Planlæg. Vinduet Planlæg opgave åbnes. I vinduet skal du gå til Planlæg dato og angive en dato. Gå derefter til Planlæg klokkeslæt, og angiv et klokkeslæt. Hvis du vil afslutte, skal du i vinduet gå til knappen Planlæg og trykke på Enter. Opgaven opslås som planlagt. Du vender tilbage til siden Lektier.

Bemærk! Du kan redigere den planlagte dato, før en planlagt opgave opslås. Vælg knappen Rediger i opgaven på siden Lektier. I opgaveoplysningerne skal du gå til Planlagt til og ændre datoen. Du kan også vælge knappen Fjern den planlagte dato for at se flere valgmuligheder.

Gå til Opret en opgave for at få flere oplysninger.

Opret et spørgsmål

Du kan stille dit hold et spørgsmål for at tjekke, om de har forstået eller for at lægge op til en god diskussion på holdet. Du kan oprette et spørgsmål med korte svar eller et spørgsmål med flere svarmuligheder. Spørgsmålstypen er som standard indstillet til Kort svar. Gå til Giv karakter og returner svar på spørgsmål for at få en vejledning i, hvordan du giver karakter for spørgsmål.

Trin 1 af 4: Opret spørgsmålet

1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Sørg for at logge ind med den konto, du bruger i skolen.
  3. Gå til holdnavnet på siden Hold, og tryk på Enter.
    Du kommer nu til holdet på sidefanen Strøm.
  4. Gå til sidefanen Lektier, og tryk på Enter
  5.  På siden Lektier skal du gå til knappen Opret og trykke på Enter
    Der åbnes en menu med de typer af opslag med lektier, du kan oprette.
  6. I menuen Opret skal du vælge Spørgsmål.
    Du er nu i tekstfeltet Spørgsmål i vinduet med spørgsmålsoplysninger.
  7. Skriv spørgsmålet i tekstfeltet Spørgsmål.
  8. Vælg en af mulighederne:

Trin 2 af 4: (Valgfrit) Opret et spørgsmål med flere svarmuligheder

1. Hvis du vil oprette et spørgsmål med flere svarmuligheder, skal du gå til menuen Spørgsmålstype og vælge Flere svarmuligheder. Der vises to tomme valgmuligheder under tekstfeltet Vejledning
  2. Gå til Valgmulighed 1, og angiv en valgmulighed.
  3. Gå til Tilføj valgmulighed, og angiv den næste valgmulighed. Gentag dette trin, hvis du vil tilføje flere valgmuligheder.
  4. (Valgfrit) Du kan fjerne en valgmulighed ved at gå til knappen Fjern valgmulighed og trykke på Enter.
    Tip! Knappen Fjern valgmulighed vises efter valgmuligheden.
  5. (Valgfrit) Når eleverne har valgt et svar, kan du lade dem se en oversigt over, hvordan holdet svarede. Eleverne kan som standard se holdoversigten. Du kan slå holdoversigten fra ved at fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet ud for Eleverne kan se holdoversigten.
  6. Hvis du vil tilføje spørgsmål, f.eks. en vejledning eller en afleveringsfrist, skal du fortsætte til Trin 3: Tilføj oplysninger om spørgsmålet.

Trin 3 af 4: Tilføj oplysninger om spørgsmålet

Du kan føje andre oplysninger til dit spørgsmål. Vælg en af mulighederne for at gå til vejledningen nedenfor: Tilføj vejledning, tilføj vedhæftede filer, send til flere hold, send til bestemte elever, tilføj en karakterkategori, rediger pointværdien, angiv en afleveringsfrist, tilføj et emne, angiv elevtilladelse

1. (Valgfrit) Hvis du vil tilføje en vejledning til spørgsmålet, skal du gå til tekstfeltet Vejledning og angive en vejledning.
  2. (Valgfrit) Hvis du vil tilføje vedhæftede filer, skal du i oplysningerne om spørgsmålet gå til menupunkterne Tilføj eller Opret og vælge en filtype. Du kan få flere oplysninger ved at gå til Føj en vedhæftet fil til et opslag nedenfor.
  3. (Valgfrit) Hvis du vil stille spørgsmålet til flere hold, skal du gå til menupunktet Opslå i og trykke på Enter. Der åbnes en tjekliste over alle dine hold. Som standard er det kun det aktuelle hold, der er markeret. Hvis du vil sende opslag til andre hold, skal du markere deres afkrydsningsfelter på listen.
    Bemærk! Hvis du sender et opslag til flere hold, skal du sende det til alle eleverne på disse hold.
  4. (Valgfrit) Hvis du vil stille spørgsmålet til bestemte elever, skal du gå til menupunktet Til alle elever og trykke på Enter. Der åbnes en tjekliste over eleverne på holdet. Som standard er valgmuligheden Alle elever markeret. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet Alle elever, og markér derefter afkrydsningsfelterne for de elever, du vil sende opslag til.
  5. (Valgfrit) Hvis du vil tilføje en karakterkategori, skal du gå til menupunktet Karakterkategori og vælge en kategori. Som standard er Ingen kategori markeret.
    Bemærk! Du skal konfigurere karaktergivning for at oprette karakterkategorier. Se en vejledning i Konfigurer karakter
  6. (Valgfrit) Hvis du vil ændre pointværdien, skal du gå til tekstfeltet Pointværdi. Værdien er som standard indstillet til 100. Angiv en anden værdi, eller vælg Uden karakter.
  7. (Valgfrit) Hvis du vil angive en afleveringsfrist, skal du gå til menupunktet Ingen afleveringsfrist og trykke på Enter. Vinduet Dato og tidspunkt for afleveringsfrist åbnes.
    1. I vinduet skal du vælge knappen Tilføj frist og derefter vælge en dato i den kalender, der åbnes. Datoen tilføjes, og kalenderen lukkes.
    2. Vælg knappen Afleveringsfrist i vinduet for at tilføje en afleveringsfrist. Angiv et klokkeslæt, og tryk på Enter. Dato og tidspunkt for afleveringsfristen er indstillet. Du kan lukke vinduet Dato og tidspunkt for afleveringsfrist.
  8. (Valgfrit) Hvis du vil føje spørgsmålet til et emne, skal du gå til menuen Emne. Som standard er Intet emne markeret. Vælg en af mulighederne i menuen Emne:
    1. Vælg et emne i menuen.
    2. Vælg Opret emne, og angiv et nyt emnenavn i det tekstfelt, der åbnes.
      Tip! Emner hjælper dig og dine elever med at organisere lektier. Du kan f.eks. gruppere opslag efter læringsmål, enhed eller uge. Opslag vises under deres emne, og du kan filtrere efter emne.
  9. (Valgfrit) Angiv elevtilladelser (kun for spørgsmål med korte svar):
    1. Du kan lade eleverne svare på deres holdkammeraters svar ved at gå til Elever kan svare hinanden og sørge for, at afkrydsningsfeltet er markeret.
      Bemærk! Feltet er som standard markeret.
    2. Hvis du vil lade eleverne redigere deres svar, skal du gå til Elever kan redigere svar og markere afkrydsningsfeltet.
      Bemærk! Afkrydsningsfeltet er som standard ikke markeret.

Trin 4 af 4: Opslå eller planlæg spørgsmålet

Du kan opslå spørgsmålet med det samme eller planlægge det til senere.

1. Vælg en af mulighederne:
    • Hvis du vil opslå spørgsmålet med det samme, skal du gå til knappen Spørg i spørgsmålene og trykke på Enter.
      Spørgsmålet opslås, og du vender tilbage til siden Lektier.
    • Hvis du vil planlægge, at spørgsmålet opslås senere, skal du gå til menupunktet Muligheder for at gemme og trykke på Enter. Der åbnes en menu med tre valgmuligheder: Spørg, Gem udkast og Planlæg. Vælg Planlæg. Vinduet Planlæg spørgsmål åbnes. I vinduet skal du gå til tekstfeltet Planlæg dato og angive en dato. Gå derefter til tekstfeltet Planlæg klokkeslæt, og angiv et klokkeslæt. Hvis du vil afslutte, skal du i vinduet gå til knappen Planlæg og trykke på Enter.
      Spørgsmålet opslås som planlagt. Du vender tilbage til siden Lektier.

Gå til Opret et spørgsmål for at få flere oplysninger.

Opret en test

Når du udarbejder en opgave med en test, opretter Classroom en tom test ved hjælp af en formular i Google Analyse, som vedhæftes opgaven. Du kan derefter redigere testen og tilføje spørgsmål.

1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Sørg for at logge ind med den konto, du bruger i skolen.
  3. Gå til holdnavnet på siden Hold, og tryk på Enter.
    Du kommer nu til holdet på sidefanen Strøm.
  4. Gå til sidefanen Lektier, og tryk på Enter.
    Du er nu på siden Lektier
  5. På siden Lektier skal du gå til knappen Opret og trykke på Enter
    Der åbnes en menu med de typer af opslag med lektier, du kan oprette.
  6. I menuen Opret skal du vælge menupunktet Testopgave og trykke på Enter.
    Du er nu i vinduet med oplysninger om testopgaver. En tom Google Analyse-test vedhæftes automatisk til din testopgave.
  7. I oplysningerne om testopgaven skal du angive en titel og andre oplysninger, f.eks. en vejledning eller et emne. Du kan få flere oplysninger ved at gå til Tilføj opgaveoplysninger eller Føj en vedhæftet fil til et opslag.
  8. (Valgfrit) Du kan forhindre eleverne i at åbne andre browserfaner under testen ved at gå til Låst tilstand på Chromebooks og markere afkrydsningsfeltet.
    Bemærk! Denne valgmulighed er tilgængelig for skoler, der bruger administrerede Chromebooks. Få flere oplysninger
  9. Hvis du vil i gang med at oprette Analyse-testen, skal du i oplysningerne om testopgaven gå til den vedhæftede test i opgaven i Google Analyse og trykke på Enter. Der åbnes en tom Analyse-test på en ny browserfane.
  10. Gå til browserfanen for din Analyse-test, og gør derefter følgende:
    1. Gå til Formulartitel i Analyse-testen, og angiv en titel til testen.
    2. Udfyld resten af testen.
      Dine opdateringer af Analyse-testen gemmes automatisk i den vedhæftede test i din testopgave.
  11. Du kan tildele eller planlægge din test ved at gå tilbage til browserfanen for din Classroom-testopgave og vælge en af mulighederne:
    1. Hvis du vil tildele testen med det samme, skal du i oplysningerne om testopgaven gå til knappen Tildel og trykke på Enter.
    2. Hvis du vil planlægge, at din test skal opslås på et senere tidspunkt, skal du gå til knappen Muligheder for at gemme og trykke på Enter. Vælg derefter Planlæg, og angiv en dato og et klokkeslæt.

Du kan få flere oplysninger ved at gå til Opret en testopgave eller Opret og giv karakter for tests med Google Analyse.

Føj en vedhæftet fil til et opslag

Hvis du vil distribuere ressourcer eller materialer til dine elever, kan du føje vedhæftede filer såsom regneark, videoer eller weblinks til de opslag, du opretter.

Når du opretter lektier, f.eks. opgaver eller spørgsmål, kan du også oprette en ny fil, der vedhæftes automatisk. I den vedhæftede fil kan du indstille elevernes adgang til Elever kan se filen, Eleverne kan redigere filen eller Opret en kopi til hver elev

Du kan gå til nedenstående vejledning ved at vælge en af mulighederne: Tilføj en vedhæftet fil eller Opret en vedhæftet fil.

Sådan tilføjer du en vedhæftet fil

Bemærk! Du kan bruge denne valgmulighed til meddelelser eller opslag med lektier.

1. Gå til knappen Tilføj i oplysningerne for det opslag, du opretter, og tryk på Enter. Der åbnes en menu med valgmuligheder for vedhæftede filer. Du kan gå til vejledningen nedenfor ved at vælge en af mulighederne: Vedhæft en fil fra Google Drev, vedhæft et link, vedhæft en fil fra din enhed eller vedhæft en YouTube-video.
  2. (Valgfrit) Hvis du vil vedhæfte en fil fra Google Drev, skal du vælge Google Drev i menuen Tilføj. Der åbnes et vindue med navnet Indsæt filer ved hjælp af Google Drev. I vinduet vælges et menupunkt på fanen Seneste filer.
    1. Vælg eller søg efter filen i Drev.
      Bemærk! Hvis du vælger et foreslået søgeresultat, vedhæftes filen, og vinduet lukkes.
    2. I vinduet Indsæt filer ved hjælp af Google Drev skal du gå til knappen Tilføj og trykke på Enter. Filen vedhæftes dit opslag.
  3. (Valgfrit) Hvis du vil vedhæfte et link, skal du vælge Link i menuen Tilføj. Vinduet Tilføj link åbnes.
    1. Angiv dit link i tekstfeltet Link
    2. Gå til knappen Tilføj link, og tryk på Enter. Linket vedhæftes dit opslag.
  4. (Valgfrit) Hvis du vil vedhæfte en fil fra din enhed, skal du vælge Filer i menuen Tilføj. Der åbnes et vindue med navnet Indsæt filer ved hjælp af Google Drev. I vinduet vælges et menupunkt på fanen Upload. Du kan gøre følgende:
    1. (Valgfrit) Træk filer til vinduet.
    2. (Valgfrit) Gå til knappen Vælg filer fra din enhed, og tryk på Enter.
    3. Når du er færdig med at tilføje filer, skal du i vinduet Indsæt filer ved hjælp af Google Drev gå til knappen Upload og trykke på Enter. Filen vedhæftes dit opslag.
  5. (Valgfrit) Hvis du vil tilføje en YouTube-video, skal du vælge YouTube i menuen Tilføj. Vinduet Indsæt video åbnes med faner for at søge efter en video eller angive en webadresse til en video.
    1. Vælg din video, eller angiv en webadresse til en video.
    2. I vinduet Indsæt video skal du gå til knappen Tilføj og trykke på Enter. Videoen vedhæftes dit opslag.

Sådan opretter og vedhæfter du en ny fil

Bemærk! Du kan bruge denne valgmulighed til opslag med lektier. Gå til Tilføj en vedhæftet fil ovenfor for at se meddelelser.

1. I oplysningerne for det opslag med lektier, du opretter, skal du gå til knappen Opret og trykke på Enter. Der åbnes en menu med muligheder for at oprette dokumenter, dias, regneark, tegninger og formularer.
  2. Vælg en af mulighederne:
    En tom fil vedhæftes dit opslag, og du føres til en ny browserfane for at oprette dit indhold.
  3. Tilføj dit indhold på den nye browserfane.
    De ændringer, du foretager af filen, gemmes automatisk i den vedhæftede fil i dit opslag med lektier.
  4. Gå tilbage til browserfanen for dit opslag med lektier, og afslut oprettelsen.

Gå til Opret en opgave for at få flere oplysninger om vedhæftede filer.

Kommuniker med elever eller medundervisere

Du kan sende en meddelelse til dit hold, sende en privat kommentar til en elev om dennes arbejde og sende en mail til elever eller medundervisere.

Vælg en af mulighederne for at gå til vejledningen nedenfor:

Send en meddelelse til dit hold

Når du sender en meddelelse, kan du sende den til alle elever på flere hold eller til bestemte elever på ét hold.

Trin 1 af 3: Opret meddelelsen

1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Sørg for at logge ind med den konto, du bruger i skolen.
  3. Gå til holdnavnet på siden Hold, og tryk på Enter.
    Du kommer nu til holdet på sidefanen Strøm.
  4. Gå til knappen Del noget med holdet, og tryk på Enter
    Der åbnes et vindue, hvor du kan angive oplysninger om meddelelsen.
  5. I vinduet skal du gå til tekstfeltet Del noget med holdet og skrive din meddelelse.

Trin 2 af 3: (Valgfrit) Tilføj andre meddelelsesoplysninger

Du kan gå til vejledningen nedenfor ved at vælge en af mulighederne: Tilføj en vedhæftet fil, send til flere hold, send til bestemte elever.

1. (Valgfrit) Hvis du vil føje en vedhæftet fil til din meddelelse, skal du gå til menupunktet Tilføj og trykke på Enter
    Der åbnes en liste med følgende muligheder for vedhæftede filer: Google Drev, Link, Fil eller YouTube. Du kan få flere oplysninger ved at gå til Tilføj en vedhæftet fil ovenfor.
  2. (Valgfrit) Hvis du vil sende meddelelsen til alle elever på flere hold, skal du i vinduet med meddelelsesoplysningerne gå til menuen Opslå i og trykke på Enter. Der åbnes en liste over dine hold. Markér afkrydsningsfeltet på listen for hvert af de hold, du vil sende opslag til.
    Bemærk! Hvis du sender et opslag til flere hold, skal du sende det til alle eleverne på disse hold.
  3. (Valgfrit) Hvis du vil sende meddelelsen til bestemte elever på holdet, skal du i vinduet med meddelelsesoplysningerne gå til menuen Til alle elever og trykke på Enter. Der åbnes en tjekliste over eleverne. Alle elever er som standard markeret til at modtage meddelelsen. Hvis du vil udelade en elev fra meddelelsen, skal du fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet.

Trin 3 af 3: Opslå eller planlæg meddelelsen

1. Vælg en af mulighederne:
    • Hvis du vil slå meddelelsen op med det samme, skal du i vinduet med meddelelsesoplysningerne gå til knappen Send og trykke på Enter. Dine meddelelser vises.
    • Hvis du vil planlægge, at meddelelsen skal opslås senere, skal du gå til menuen Muligheder for at gemme i vinduet for meddelelsesoplysninger og trykke på Enter. Der åbnes en liste med valgmulighederne Opret opslag, Planlæg eller Gem kladde. Vælg Planlæg, og tryk på Enter. Vinduet Planlæg meddelelse åbnes. I vinduet Planlæg meddelelse skal du gå til Planlæg dato, angiv en dato og derefter gå til Planlæg klokkeslæt og angive et klokkeslæt. Hvis du vil afslutte, skal du i vinduet gå til knappen Planlæg og trykke på Enter. Din meddelelse opslås som planlagt.

Gå til Send meddelelser til dine elever for at få flere oplysninger.

Send en privat kommentar til en elev

Du kan sende en privat kommentar til en elev om dennes arbejde. Når du har skrevet kommentaren, får eleven en notifikation og kan se kommentaren.

Bemærk! Du kan ikke redigere eller slette private kommentarer til elever.

1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Sørg for at logge ind med den konto, du bruger i skolen.
  3. Gå til holdnavnet på siden Hold, og tryk på Enter.
    Du kommer nu til holdet på sidefanen Strøm.
  4. Gå til sidefanen Lektier, og tryk på Enter
    Du er nu på siden Lektier.
  5. Gå til opgaven eller spørgsmålet, og åbn. Hvis det er en opgave, føres du til siden Elevopgaver. Hvis du har spørgsmål, kan du gå til siden Svar fra elever.
  6. Gå til tabellen Alle elever. Når du kommer til linket for navnet på den elev, du vil kommunikere med, skal du trykke på Enter. Et tekstfelt med navnet Tilføj en privat kommentar åbnes i et hovedområde .
    Tips!
    • Hvis en elev har skrevet en privat kommentar til opgaven eller spørgsmålet, kan du høre den med linket til elevens navn i tabellen.
    • Når du har valgt en elevs navn i tabellen, åbnes et hovedområde med elevens arbejde, valgmuligheden for private kommentarer og et andet link med elevens navn, som fører til siden for dennes Elevprofil.
  7. Skriv din private kommentar til eleven i tekstfeltet Tilføj en privat kommentar, og vælg knappen Send.
Gå til Giv feedback på opgaver for at få flere oplysninger.

Send en mail til elever eller medundervisere

Hvis din skole tillader det, kan du sende en mail til elever eller medundervisere på siden Personer. Hvis du ikke kan vælge mail på siden Personer, har din skole ikke aktiveret mail for Classroom.

1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Sørg for at logge ind med den konto, du bruger i skolen.
  3. Gå til holdnavnet på siden Hold, og tryk på Enter.
    Du kommer nu til holdet på sidefanen Strøm.
  4. Gå til sidefanen Personer, og tryk på Enter
    Du er nu på siden Personer. Elever og medundervisere er angivet.
  5. Gå til menuen Valgmuligheder for ud for den underviser eller elev, du vil sende en mail til, og vælg menupunktet Mail.
    Der åbnes en ny browserfane til din mailmeddelelse, hvor modtagerens mailadresse er angivet.
  6. Følg denne vejledning på browserfanen for din mailmeddelelse:
    1. Skriv et emne for din maiI i tekstfeltet Emne .
    2. Skriv din meddelelse i tekstfeltet Meddelelsestekst.
  7. Vælg en af mulighederne for at sende eller planlægge din meddelelse:
    • Hvis du vil sende mailen med det samme, skal du gå til knappen Send og trykke på Enter
      Meddelelsen sendes, og mailbrowserfanen lukker.
    • Hvis du vil planlægge, hvornår mailen sendes, skal du gå til menuen Flere valgmuligheder for at sende og vælge menupunktet Planlæg afsendelse. Der åbnes et vindue med navnet Planlæg afsendelse med mulighed for at vælge et foreslået klokkeslæt eller Vælg dato og klokkeslæt. Hvis du vælger Vælg dato og klokkeslæt, åbnes et andet vindue, hvor du kan vælge en dato og et klokkeslæt. Afslut ved at vælge knappen Planlæg afsendelse i vinduet.
      Meddelelsen sendes som planlagt, og mailbrowserfanen lukkes.

Bemærk! Du kan ikke modtage mails i Classroom. Du kan læse dine mails ved at klikke på knappen Google Apps i Classroom-banneret og derefter vælge Gmail.

Du kan få flere oplysninger ved at gå til Send mail til dine elever eller Send en mail til elever med samme opgavestatus.

Åbn elevarbejde

Når du har opslået lektien, kan du åbne opgaven eller spørgsmålet for at tjekke status for arbejdet eller for at begynde at give karakter. Når du åbner en opgave, kommer du til siden Elevopgaver. Når du åbner et spørgsmål, kommer du til siden Svar fra elever.

På begge sider grupperes eleverne efter opgavestatus på følgende måde:

• Tildelt: For de opgaver, du har tildelt
  • Afleveret: For de opgaver, eleverne har afleveret
  • Tildelt karakter: For de opgaver, du har returneret
  • Returneret: For opgaver uden karakter, du har returneret
    Bemærk! Denne valgmulighed vises kun, hvis du har angivet pointværdien til Uden karakter.

Du kan åbne en elevs opgaver på flere måder. Vælg en af mulighederne for at gå til vejledningen nedenfor:

Åbn elevopgaver på siden Strøm

Du kan tjekke, hvilke opgaver du skal gennemgå, ved at åbne siden Udestående, som organiserer lektier som Gennemgået eller Til gennemgang. På siden Udestående kan du åbne de elevopgaver, du vil gennemgå.

1. På et hold skal du vælge sidefanen Strøm og derefter gå til knappen Se alt arbejde og trykke på Enter.
    Du føres til siden Udestående. På siden Udestående vises lektier som Gennemgået eller Til gennemgang for at gøre det nemmere at organisere underviseropgaver.
  2. På siden Udestående skal du gå til en opgave eller et spørgsmål og trykke på Enter.
    Hvis elementet er en opgave, føres du til siden Elevopgaver. Hvis elementet er et spørgsmål, føres du til siden Svar fra elever. Du hører opgaven eller spørgsmålet.
  3. (Valgfrit) Du kan få vejledning i, hvordan du angiver karakterer på siden Elevopgaver, ved at gå til Giv karakter på siden Elevopgaver nedenfor.

Åbn elevopgaver på siden Lektier

På siden Lektier kan du se lektier under emner, du selv opretter. For underviserne har hver lektieelement en indstillingsmenu og en oversigt over status for elevopgaver. Elementer på siden Ressourcer skjules, indtil du udvider dem eller filtrerer efter emne.

Tip! Når du filtrerer efter emne, skal du vælge en titel for at åbne elevopgave.

1. På et hold skal du vælge sidefanen Ressourcer og derefter gå til en opgave eller et spørgsmål og trykke på Enter for at udvide det.
  2. Vælg nummeret ud for "Afleveret" eller "Tildelt" og derefter Enter. Siden med elevopgaver vises.
    • Der kan kun klikkes på et tal, når det er større end nul.

Se, hvordan du giver karakterer på siden Elevers opgaver.

Åbn elevopgaver på siden Karakterer

Siden Karakterer, også kaldet din karakterbog, består af en tabel, hvor du kan angive og returnere karakterer. I øverste række vises en liste over links til holdets lektier, og i kolonnen til venstre vises elever og links til deres profilsider. Når en elev har indsendt arbejde, kan du åbne elevens aflevering via siden Karakterer.

1. Vælg fanen Karakterer på et hold.
    Du hører holdnavnet efterfulgt af en karakterbog.
  2. Gå til et link til en opgave eller et spørgsmål, og tryk på Enter.
    Hvis elementet er en opgave, føres du til siden Elevopgaver. Hvis elementet er et spørgsmål, føres du til siden Svar fra elever.
  3. (Valgfrit) Du kan få vejledning i, hvordan du angiver karakterer på siden Elevopgaver, ved at gå til Giv karakter på siden Elevopgaver nedenfor.

Giv karakter og returner en opgave

Hvordan du giver karakter afhænger af de krav, du angiver for opgaven.

Hvis en elev f.eks. afleverer en fil med sin opgave, kan du bruge karakterværktøjet i Classroom. Når du angiver en karakter i karakterværktøjet, opdateres karakteren på dine andre Classroom-sider, f.eks. siden Karakterer og siden Elevopgaver. På den måde behøver du kun at angive en karakter én gang.

Når du angiver en karakter, gemmes den som en kladde, indtil du returnerer den til eleven. Når du har returneret karakteren, kan eleven se den og eventuel feedback, du har givet til opgaven. Du kan returnere karakterer til en eller flere elever ad gangen.

Du kan angive og returnere karakterer fra flere sider i Classroom. Vælg en af mulighederne for at gå til vejledningen nedenfor:

Du kan få vejledning i, hvordan du giver karakter for spørgsmål, i artiklen Giv karakter og returner svar på spørgsmål.

Angiv og returner en karakter på siden Karakterer

Siden Karakterer består af en tabel. I den øverste række finder du links til lektieelementer. I kolonnen længst til venstre finder du de elevnavne, der linker til elevens profil. Den celle, hvor du angiver en elevs karakter, er en handlingsmenu. Når du går til en celle med handlingsmenuer, kan du høre elevens opgavestatus, f.eks. Tildelt eller Mangler eller en tidligere angivet karakter. I hver celle i handlingsmenuen kan du åbne elevens opgave eller returnere karakteren.

1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Sørg for at logge ind med den konto, du bruger i skolen.
  3. På siden Hold skal du på et holdkort gå til linket Åbn karakterbog for holdet og trykke på Enter.
    Du er nu tilmeldt holdet på siden Karakterer
    Tip! På holdet kan du gå til siden Karakterer ved at vælge sidefanen Karakterer. Eleverne har ikke siden Karakterer i deres version af Classroom.
  4. I en elevs række skal du gå til handlingsmenuen og cellen for opgaven og derefter vælge en af mulighederne:
    1. Du kan åbne elevens aflevering ved at vælge linkelementet Se aflevering i handlingsmenuens celle for eleven. Du føres til elevens opgave i karakterværktøjet på en ny browserfane.
    2. Du kan angive en karakter, når du hører elevernes navn og derefter Handlingsmenu, ved at angive en karakter i cellen. Karakteren gemmes som kladde, indtil du returnerer den.
    3. Du kan returnere en elevs karakter ved at vælge handlingsmenupunktet Returner for eleven.
      Elevens opgave returneres, og eleven kan se sin karakter.
    4. Hvis du vil returnere karakterer til alle elever for opgaven, skal du gå til en opgaves Handlingsmenu for overskrift og vælge menupunktet Returner alle.

Tip! Du kan bruge tastaturgenveje til at navigere i og opdatere din karakterbog:

Handling Genvej på Mac Genvej på pc/i Chrome
Gem kladden, og gå til menuen Mere , eller gå til næste celle fra menuen Mere . Tab Tab
Gem kladden, og gå til forrige kolonne, samme række Shift+Tab Shift+Tab
Gem kladden, og gå til næste række, samme kolonne Return Enter
Gem kladden, og gå til forrige række, samme kolonne Shift+Return Shift+Enter
(Visningstilstand) Skift mellem celler (viser den valgte celle) Piletaster Piletaster
(Redigeringstilstand) Skift mellem tegn i en valgt celle Piletaster Piletaster
Gå tilbage til visningstilstand Esc Esc
Åbn menupunkter i en celle +Shift+\ Ctrl+Shift+\
Returner opgave +Option+r Ctrl+Alt+r
Se aflevering +Option+v Ctrl+Alt+v

Gå til Se og opdater din karakterbog for at få flere oplysninger om karakterer på siden.

Angiv og returner en karakter på siden Elevopgaver

På siden Elevopgaver vises eleverne i rækker grupperet efter opgavestatus. For hver elev har du en kolonne med afkrydsningsfelter, en kolonne til elevnavnet og en karakterkolonne. Der er også et hovedområde, hvor du kan filtrere efter opgavestatus eller gennemgå en valgt elevs opgaver. Når du vælger en elevs navn, er det kun elevens opgaver, der vises i hovedområdet.

1. Åbn en opgave på et hold. Du føres til siden Elevopgaver.
    Gå til Åbn elevarbejde ovenfor for at få flere oplysninger om, hvordan du åbner elevernes arbejde.
  2. Vælg en indstilling på siden Elevopgaver.
  3. (Valgfrit) Hvis du vil se en elevs arbejde, skal du under Afleveret gå til en elevs navn og trykke på Enter. Elevens arbejde vises ved siden af tabellen i hovedområdet. Hvis eleven har vedhæftet en fil, skal du gå til den vedhæftede fil og trykke på Enter. Filen åbnes i Classroom-karakterværktøjet på en ny browserfane. Du kan få vejledning til karakterværktøjet ved at gå til Angiv og returner en karakter fra karakterværktøjet nedenfor.
  4. (Valgfrit) Hvis du vil angive en karakter for en elev, skal du gå til elevens karakterkolonne, angive en karakter og trykke på Enter.
    Tip! I rækken for en elev hører du kolonnen med afkrydsningsfelter, kolonnen med elevnavnet og derefter karakterkolonnen, som er en handlingsmenu. Handlingsmenuen har en celle til at angive point, og du kan vælge andre menupunkter.
  5. (Valgfrit) Vælg en af mulighederne for at returnere karakterer:
    • Hvis du vil returnere karakterer til enkelte elever, skal du markere afkrydsningsfelterne ud for deres navne og derefter gå til knappen Returner og trykke på Enter. Karaktererne returneres til de valgte elever.
    • Hvis du vil returnere karakterer til alle elever, skal du markere afkrydsningsfeltet Alle elever. Gå derefter til knappen Returner, og tryk på Enter. Der åbnes muligvis et vindue for at bekræfte returneringen af karakterer. Karaktererne returneres til alle elever.

Gå til Giv karakter og returner en opgave for at få yderligere vejledning.

Returner opgaven med en karakter via karakterværktøjet i Classroom

Når en elev afleverer en fil med en opgave, kan du gennemgå og give den en karakter med karakterværktøjet i Classroom.

Karakterværktøjet har tre hovedområder:

• Et bannerområde med knapper til at returnere elevopgaver og gå til den næste elev.
  • Et hovedområde for elevens arbejde, hvor du kan foreslå ændringer eller skrive kommentarer.
  • Et sidepanel, hvor du kan angive en karakter, åbne en originalitetsrapport og få adgang til din samling af kommentarer. Du kan styre indstillingerne for sidepanelet ved at vælge fanen Karakter eller fanen Samling af kommentarer i sidepanelet. Fanen Karakterer er markeret som standard.

Mens du giver karakter, kan du returnere opgaver til enkelte elever, eller du kan returnere opgaver til flere elever senere. Når du returnerer en opgave, kan eleverne se deres karakterer.

1. På et hold skal du vælge den vedhæftede fil, som en elev har afleveret sammen med sit arbejde. Filen åbnes i karakterværktøjet på en ny browserfane.
    Gå til Åbn elevarbejde ovenfor for at få yderligere vejledning i, hvordan du åbner elevernes arbejde.
  2. Hvis du vil angive en karakter i karakterværktøjet, skal du i sidepanelet gå til Redigering af karakter og angive en karakter i tekstfeltet. Karakteren gemmes som kladde.
  3. Vælg en af mulighederne for at returnere opgaver:
    • Hvis du vil returnere en opgave til én elev, skal du i banneret for karakterværktøjet gå til knappen Returner og trykke på Enter. Der åbnes et vindue for at bekræfte returneringen. I vinduet skal du gå til knappen Returner og trykke på Enter.
    •  Hvis du vil returnere opgaver til flere elever, skal du i banneret for karakterværktøjet gå til knappen Muligheder for hentning og trykke på Enter for at åbne en menu. Vælg Returner flere opgaver i menuen. Der åbnes et vindue med navnet Returner flere opgaver. Markér afkrydsningsfelterne for de elever, du vil returnere opgaver til, i vinduet. Gå derefter til knappen Returner, og tryk på Enter.

Opgaverne returneres, og eleverne kan tjekke deres karakter.

Tip! I karakterværktøjet kan du også bruge disse valgmuligheder:

• Du kan køre en originalitetsrapport for elevens opgaver ved at gå til Tjek originalitet i sidepanelet og trykke på Enter. Når rapporten er klar, ændres Tjek originalitet til antallet af markerede tekststykker. Du åbner rapporten ved at vælge antal markerede tekststykker.
    Gå til Se en originalitetsrapport for at få yderligere vejledning.
  • Hvis du vil give karakter med en rubrik, skal du i sidepanelet gå til et rubrikkriterium og angive et resultat. Gå til Giv karakterer med en rubrik for at få yderligere vejledning.
  • Hvis du vil tilføje en kommentar fra samlingen af kommentarer, skal du vælge fanen Samling af kommentarer i sidepanelet. Søg efter eller kopiér derefter den kommentar, du vil bruge. Gå til Giv feedback på opgaver for at få yderligere vejledning.
  • Hvis du vil gå til den næste elevs opgaver, kan du i banneret for karakterværktøjet vælge knappen Vælg den forrige elev eller knappen Vælg den næste elev og trykke på Enter. En anden elevs arbejde indlæses i karakterværktøjet.

Gå til Giv feedback på opgaver for at få yderligere vejledning for brugen karakterværktøjet.

Relaterede ressourcer

Chrome-udvidelser

Se følgende anbefalede Chrome-udvidelser fra vores partnere:

• Snap&Read: En tekstlæser (TTS), der forenkler ordvalg, oversætter tekst, læser utilgængelig tekst (OCR) og registrerer og citerer kilder.
  • Co:Writer: Et diktationsværktøj med ordforslag, der tager højde for grammatik og er opmærksom på alternative stavemåder.
  • EquatIO: Et værktøj til at oprette matematiske udtryk ved at taste, skrive eller tale.
  • Read&Write for Google Chrome: Et personligt tilpasset supportværktøj, der hjælper med at gøre dokumenter, websider og almindelige filtyper i Google Drev (herunder Google Docs, PDF og ePub) mere tilgængelige.

Videoer og artikler

Hvis du vil sende os feedback om denne artikel, skal du gå til knappen Send feedback om Hjælp på denne side og vælge Dette indhold og oplysninger i Hjælp i menuen.