Opret link mellem din Google Analytics- og din AdWords-konto

Hvis du linker en Google Analytics-ejendom til din AdWords-konto, bliver det lettere for dig at analysere kundeaktiviteten på dit website efter et klik på en annonce eller en eksponering.

I denne artikel forklarer vi, hvordan du linker Analytics-ejendomme til din AdWords-konto, og hvordan du redigerer eller fjerner linkede ejendomme. Få flere baggrundsoplysninger i artiklen om at oprette link mellem Google Analytics og AdWords.

Før du begynder

Hvis du vil linke AdWords og Google Analytics til hinanden, skal du have administrativ adgang på AdWords-kontoen og tilladelse til redigering på Google Analytics-kontoen. Hvis du vil fjerne eller redigere et eksisterende link fra AdWords, er det kun nødvendigt med administrativ adgang på AdWords-kontoen.

Hvis du oplever problemer, når du linker disse konti, kan du bruge vores fejlfinding.

Vejledning

Vælg den AdWords-oplevelse, du bruger. Få flere oplysninger

Sådan linkes Google Analytics-ejendomme til AdWords-konti

1. Log ind på din AdWords-konto.
  2. Klik på tandhjulsmenuen (), og vælg derefter Linkede konti.
  3. Klik på Se nærmere oplysninger under "Google Analytics". Du får vist en liste over Google Analytics-ejendomme, du har adgang til. Hvis den aktuelle Analytics-ejendom ikke vises her, skal du kontrollere, om du har redigeringstilladelse til den pågældende ejendom.
  4. Klik på Opret link ud for den ejendom, du vil linke til AdWords. Vælg en ejendom, der tilhører den virksomhed, du annoncerer for med AdWords. Du kan linke mere end én ejendom. Hvis du allerede har linket en ejendom, vises der "Rediger" i stedet for "Opret link".
  5. Nu vises et af de to nedenfor beskrevne skærmbilleder:
    • Hvis den ejendom, du har valgt, kun har én visning, vises navnet på den pågældende visning. Vælg Importér website-metrics for at få vist Google Analytics-data i AdWords-rapporter. Hvis du vil føje disse data til dine rapporter, skal du også følge vejledningen i, hvordan du føjer Google Analytics-kolonner til dine AdWords-rapporter.
    • Hvis ejendommen har flere visninger, vises der en liste over de visninger, du kan linke til fra den aktuelle ejendom. Der er to indstillinger:
      • Link: Link lige så mange visninger, som du vil. Dermed bliver klik- og omkostningsdata fra AdWords tilgængelige i Analytics og Analytics-mål og -transaktioner tilgængelige til import i AdWords.
      • Importér website-metrics: Dette er den anbefalede indstilling. Vælg én visning, hvorfra der skal importeres metrics for websiteengagement. Det er valgfrit, men vi anbefaler, at du vælger én visning, der skal bruges til visning af metrics for websiteengagement i Google Analytics-rapporteringskolonnerne på din konto.
    Hvis din AdWords-konto administreres af en AdWords-managerkonti, der er linket til denne ejendom, kan du også se en kolonne med de visninger, der er linket til den pågældende managerkonto.
  6. Klik på Gem.

Du kan gentage denne proces for eventuelle andre ejendomme, du vil linke til.

Sådan redigerer eller fjerner du linkede Analytics-ejendomme

Når du har oprettet et link til en Analytics-ejendom, kan du tilføje eller fjerne visninger, redigere indstillinger eller fjerne linket til ejendommen helt. Du skal have redigeringstilladelse i Analytics eller administrativ adgang i AdWords for at kunne redigere eller fjerne et link.

1. Log ind på din AdWords-konto.
  2. Klik på tandhjulsmenuen (), og vælg derefter Linkede konti.
  3. Klik på Se nærmere oplysninger under "Google Analytics".
  4. Du får vist en liste over Google Analytics-ejendomme, du har adgang til. Klik på Rediger ud for den ejendom, du vil redigere eller fjerne linket til.
    • Hvis du vil redigere: Deaktiver links til de visninger, du vil fjerne linket til, eller vælg en anden visning, der skal bruges til metrics for websiteengagement.
    •  Hvis du vil fjerne linket: Klik på Fjern link.
  5. Klik på Gem.