Link Optimize og Google Ads

I denne artikel kan du læse om, hvordan du linker din Google Ads-konto og din Optimize-konto.

Om Google Optimize

Alle brugere er unikke, også når det gælder smag, og det bør du tage hensyn til på dit website. Med Google Optimize kan du køre websiteeksperimenter for at finde frem til den optimale oplevelse for hver gruppe brugere.

Få flere oplysninger om Google Optimize.

Sådan integrerer du Google Ads og Optimize

Hvis du integrerer Google Ads og Google Optimize, kan du nemt målrette eksperimenter og tilpassede oplevelser mod specifikke annoncer og søgeord. Du kan tilpasse dine allerede oprettede websider, så de matcher hver enkelt brugers hensigt, alt efter hvilken kampagne den annonce, vedkommende har klikket på, tilhører, eller hvilke søgeord der har udløst visning af annoncen.

Tilladelser

Hvis du vil linke Google Ads og Optimize, skal du have en Google-konto med administrativ adgang til Google Ads.

Vejledning

De fleste brugere administrerer nu deres konti via den nye Google Ads-oplevelse. Hvis du stadig bruger den forrige AdWords-oplevelse, skal du vælge Forrige nedenfor. Få flere oplysninger

Trin 1: Link Google Ads til Analytics

Det første trin er at linke Google Ads til Analytics. Følg vejledningen til enten Google Ads eller Analytics.

Trin 2: Aktivér deling med Optimize

Når Google Ads og Analytics er linket, kan du aktivere Optimize i Google Ads. Vælg en af nedenstående muligheder, alt efter hvilken type Google Ads-konto der er tale om.

Mulighed 1 – individuel Google Ads-konto

Følg denne fremgangsmåde for at aktivere deling med Optimize fra en individuel Google Ads-konto:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet øverst til højre på din konto.
  3. Klik på Linkede konti under "Konfiguration".
  4. Klik på Info under "Google Analytics".
  5. Slå deling med Google Optimize til.

Google Optimize sharing switch

Mulighed 2 – Google Ads-managerkonto

Følg denne fremgangsmåde for at aktivere deling med Optimize fra en Google Ads-managerkonto:

1. Log ind på din Google Ads-managerkonto.
  2. Klik på værktøjsikonet øverst til højre på din konto.
  3. Klik på Linkede konti under "Konfiguration".
  4. Klik på Info under "Google Analytics".
  5. Klik på Slå deling med Google Optimize til.

Turn on Google Optimize sharing for managed accounts screenshot

Hvis du slår deling med Optimize til på en Google Ads-managerkonto, aktiveres delingen for alle kontoens managerstyrede konti. Kontrollen over deling med Optimize forbliver på individuelt kontoniveau og kan justeres der.

Når en individuel Google Ads-konto føjes til et administratorhierarki, beholder den sin individuelle indstilling for deling med Optimize. Du kan slå deling med Google Optimize for nye Google Ads-konti til ved at vende tilbage til siden med linkede konti i Analytics ovenfor.

Trin 3: Link Optimize til Analytics

Det sidste trin er at bekræfte, at din Optimize-container er linket til den samme Analytics-ejendom, som du linkede til fra Google Ads i trin 1. Det gøres normalt i forbindelse med konfiguration af en Optimize-container. Få flere oplysninger om, hvordan du linker Optimize til Analytics.

Sådan slår du deling med Optimize fra

Hvis du vil deaktivere deling med Optimize, skal du have administrativ adgang til en Google Ads-konto.

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet øverst til højre på din konto.
  3. Klik på Linkede konti under "Konfiguration".
  4. Klik på Info under "Google Analytics".
  5. Slå "Aktivér deling med Google Optimize" fra.

Når du deaktiverer deling med Optimize, føjes der ikke nye brugere til Optimize-eksperimenter, der er målrettet mod annoncer eller søgeord fra den berørte Google Ads-konto. Mens et berørt eksperiment kører, tælles der stadig eksperimentsessioner for brugere, der var medtaget i eksperimentet, da delingen blev aktiveret. Hvad angår et berørt eksperiments målretningskonfiguration i Optimize, vises der ikke længere navn på eller status for de Google Ads-enheder, der målrettes mod.