Føj Google Analytics-data til Google Ads-rapporter

Aktivér Google-signaler for også at importere konverteringer på tværs af enheder fra Google Analytics.Når du har linket din Google Analytics-konto og din Google Ads-konto, kan du importere Google Analytics-data til Google Ads og se disse data på din Google Ads-konto. I denne artikel viser vi dig, hvordan du føjer Google Analytics-kolonner til dine Google Ads-rapporter.

Hvis du vil have en oversigt over, hvad disse data kan bruges til, og hvilke oplysninger du bør tage i betragtning, kan du se Om Google Analytics-data i Google Ads-rapporter.

Før du begynder

Inden du kan føje Google Analytics-data til dine Google Ads-rapporter, skal du gøre følgende:

1. Aktivér automatisk tagging på din Google Ads-konto.
  2. Link din Google Ads-konto og din Google Analytics-konto. Sørg for, at du importerer websitemetrics for den visning, du vil se på din Google Ads-konto.
  3. Aktivér Google-signaler for også at importere konverteringer på tværs af enheder fra Google Analytics.

Sådan tilføjer du Google Analytics-rapporteringskolonner

Hvis du vil se dine Google Analytics-data i Google Ads, skal du følge nedenstående vejledning for at føje Google Analytics-rapporteringskolonner til dine Google Ads-rapporter:

1. Klik på den fane, som Google Analytics-kolonnerne skal føjes til: Kampagner, Annoncegrupper, Annoncer eller Søgeord.
  2. Klik på menuen Kolonner, og vælg Rediger kolonner på rullemenuen.
  3. Vælg Google Analytics.
  4. Klik på pileikonet ud for hver kolonne, du vil tilføje.
  5. Klik på Anvend.
Det var det! Du kan nu se Google Analytics-data i dine AdWords-rapporter.

Husk!

• Alle, der bruger din Google Ads-konto, vil kunne se dine importerede Google Analytics-metrics.
  • For at sikre, at du importerer de målrettede oplysninger, du har brug for, er det vigtigt, at du har linket din Google Ads-konto til alle relevante Google Analytics-visninger. Hvis din Google Ads-konto f.eks. har søgeord og annoncer, der målretter mod landingssider på fire forskellige websites, er det vigtigt, at du linker din Google Ads-konto til en Google Analytics-visning for hver af de fire websites.
  • Du kan kun importere Analytics-data til din Google Ads-konto fra én visning pr. ejendom og fra maks. ti ejendomme.
  • Hvis du ikke tagger hver enkelt side, som du vil spore i Google Analytics, får du ikke alle de data, som du vil have.
  • Metrics for mobilappejendomme kan ikke importeres fra Google Analytics.
  • Du kan ikke segmentere Google Analytics-metrics efter visse dimensioner, f.eks. enhed.