Policyuppdatering för annonstillägg (september 2016)

För att underlätta för våra användare tillhandahåller Google översatta versioner av vårt hjälpcenter. Sådana versioner är dock inte avsedda att förändra innehållet i våra policyer. Den engelskspråkiga versionen är den officiella version vi använder för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

I september 2016 uppdaterar vi våra policyer för annonstilläggen nedan. Som ett led i uppdateringen blir det tillåtet att visa vissa annonstillägg med annonser som har begränsat innehåll.

Ändringen gäller följande annonstillägg:

• platslänkstillägg
  • informationstillägg
  • webbplatsinformation
  • samtalstillägg
  • adresstillägg
  • recensionstillägg
  • annonsanpassare
  • pristillägg
  • säljaromdömen

Policyn gäller alla språk för varje enskilt tillägg. Den här uppdateringen gör det möjligt för annonsörer att bredda sitt annonstilläggsutrymme och ge användarna fler valmöjligheter. När den nya policyn träder i kraft uppdateras policyn för annonsformat och funktioner så att den återspeglar ändringen.

(Upplagt i augusti 2016)