Hälso- och sjukvård och läkemedel

För att underlätta för våra användare tillhandahåller Google översatta versioner av vårt hjälpcenter. Sådana versioner är dock inte avsedda att förändra innehållet i våra policyer. Den engelskspråkiga versionen är den officiella version vi använder för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

Google Ads-policyn för icke godkända hälso- och sjukvårdsprodukter och läkemedel ändrades i slutet av januari 2011. Policyn förhindrar marknadsföring av registrerade hälso- och sjukvårdsprodukter som inte godkänts av myndigheterna. Ändringen påverkar alla länder. Vi har tagit beslutet för att skydda användarna från hälso- och sjukvårdsprodukter som inte godkänts av deras respektive lokala myndigheter. Policybeskrivningen har uppdaterats och innehåller nu ändringen.
(Upplagt den 28 februari 2011)