Center for annoncegennemgang og kontrolelementer for blokering

Introduktion til det nye Center for annoncegennemgang

Med udgangspunkt i feedback fra brugerne har vi foretaget en gennemgribende ændring af Center for annoncegennemgang. Nu er det hurtigere og nemmere at gennemgå annoncerne på dit website.

Hvad er blevet ændret?

• Filtrer eller søg efter annoncer: Vi har udskiftet knappen "Filtre" med et tydeligt søgefelt øverst på siden.
  • Nye faner: Vi har introduceret en tredje fane, så du bedre kan administrere din annoncegennemgangsproces. Fanerne hedder nu:
    • Ikke gennemgået: Annoncer, der vises på dit website, som du ikke har gennemgået
    • Gennemgået: Annoncer, der vises på dit website, som du har gennemgået
    • Blokeret: Annoncer, der vises på dit website, som du har blokeret.
  • Forbedret interaktion med annoncer: Vi har forbedret den måde, hvorpå du interagerer med annoncer på hovedsiden:
    • For at åbne den detaljerede visning for en annonce skal du klikke på annoncen.
    • Hvis du vil blokere en annonce, skal du klikke på blokeringsikonet.
  • Markering af alle annoncer som gennemgået: For at markere en side med annoncer som gennemgået skal du klikke på Markér alle som gennemgået. Vi markerer ikke automatisk annoncerne som gennemgået, når du går til den næste side med annoncer nu.
  • Blokering af en Google Ads-konto: Vi har fjernet fanen "Indstillinger". Hvis du vil blokere alle annoncer fra en Google Ads-konto, skal du åbne den detaljerede visning for en annonce og klikke på Bloker konto. For at se en liste over de Google Ads-konti, du har blokeret, skal du klikke på Mere Mere og derefter på Blokerede Google Ads-konti.

Få flere oplysninger om Center for annoncegennemgang.