Last ned dataene dine

Du kan eksportere og laste ned data fra Google-produktene du bruker, for eksempel e-post, kalender og bilder. Følg noen få enkle trinn for å opprette et arkiv eller bruke dataene i en annen tjeneste.

Merk: Dataene dine slettes ikke fra Google-tjenerne, selv om du laster dem ned. Finn ut hvordan du sletter kontoen din, eller hvordan du sletter aktiviteten din.

Trinn 1: Velg dataene som skal inkluderes i arkivet ditt

1. Gå til Last ned dataene dine-siden. Produkter som har dataene dine, velges automatisk.
    • Hvis du ikke vil laste ned data fra et produkt, fjerner du avmerkingen i boksen ved siden av det.
    • Hvis du bare vil laste ned noen av dataene fra et produkt, kan du ha muligheten til å velge en knapp som Liste Alle data inkludert. Deretter kan du fjerne avmerkingen ved siden av dataene du ikke vil inkludere.
  2. Velg Neste trinn.

Trinn 2: Tilpass arkivformatet ditt

Leveringsmåte

Send nedlastingslinken via e-post

Vi sender deg en e-post med en link for å laste ned arkivet ditt.

1. Velg Send nedlastingslinken via e-post som «Leveringsmåte».
  2. Velg Opprett arkiv.
  3. Velg Last ned arkivet i e-posten du mottar.
  4. Følg trinnene på skjermen for å laste ned dataene dine.

Legg til på Disk

Vi legger til arkivet ditt i Google Disk og sender deg en e-post med en link til plasseringen. Dataene dine tar opp deler av lagringsplassen din.

1. Velg Legg til i Disk som «Leveringsmåte».
  2. Velg Opprett arkiv.
  3. Velg Se i Disk i e-posten du mottar. Du ser en mappe der dataene dine er organisert etter produkt.
  4. Velg Last ned Last ned øverst på skjermen for å laste ned dataene dine.

Legg til i Dropbox

Vi laster opp arkivet ditt til Dropbox og sender deg en e-post med en link til plasseringen.

1. Velg Legg til i Dropbox som «Leveringsmåte».
  2. Velg Koble til kontoen og opprett et arkiv.
  3. Du blir sendt til Dropbox. Logg på Dropbox-kontoen din hvis du blir bedt om det.
  4. Velg Tillat i Dropbox-vinduet når du blir spurt om «Last ned Google-dataene dine» kan få tilgang til sin egen «Apps»-mappe i Dropbox.
  5. For å holde dataene dine private, sørg for at du ikke deler denne Dropbox-mappen med noen andre.
  6. Velg Se i Dropbox i e-posten du mottar. Du blir sendt til Dropbox-mappen med arkivet ditt.
  7. For å laste ned dataene dine, følg Dropbox-fremgangsmåten for å laste ned filer.

Merknader

• Etter at du har fulgt disse trinnene, vises «Last ned Google-dataene dine» i Dropbox-sikkerhetsinnstillingene dine som en tilknyttet app. Du kan når som helst fjerne Google som en tilknyttet app. (Hvis du eksporterer data til Dropbox senere, må du gi Google tillatelse på nytt.)
  • Når arkivet ditt er lastet opp til Dropbox, er ikke Google lenger ansvarlig for det. Arkivet ditt dekkes av vilkårene for bruk av Dropbox.

Legg til i Microsoft OneDrive

Vi laster opp arkivet ditt til Microsoft OneDrive og sender deg en e-post med en link til plasseringen.

1. Velg Legg til i OneDrive som «Leveringsmåte».
  2. Velg Koble til kontoen og opprett et arkiv.
  3. Du blir sendt til Microsoft. Logg på Microsoft-kontoen din hvis du blir bedt om det.
  4. Velg Ja i Microsoft-vinduet når du blir spurt om «Last ned Google-dataene dine» kan få tilgang til informasjonen din.
  5. For å holde dataene dine private, sørg for at du ikke deler denne OneDrive-mappen med noen andre.
  6. Velg Se i OneDrive i e-posten du mottar. Du blir sendt til OneDrive-mappen med arkivet ditt.
  7. For å laste ned dataene dine, følg OneDrive-fremgangsmåten for å laste ned filer.

Merknader

• Etter at du har fulgt disse trinnene, vises «Last ned Google-dataene dine» i Microsoft OneDrive-innstillingene dine for sikkerhet og personvern som en app med tilgang til deler av informasjonen din. Du kan fjerne Googles tilgang når som helst. (Hvis du eksporterer data til OneDrive senere, må du gi Google tillatelse på nytt.)
  • Når arkivet er lagt til i Microsoft OneDrive, er ikke Google lenger ansvarlig for det. Arkivet ditt dekkes av Microsofts tjenesteavtale.

Legg til i Box

Vi laster opp arkivet ditt til Box og sender deg en e-post med en link til plasseringen.

1. Velg Legg til i Box som «Leveringsmåte».
  2. Velg Koble til kontoen og opprett et arkiv.
  3. Du blir sendt til Box. Logg på Box-kontoen din hvis du blir bedt om det.
  4. Velg Gi tilgang til Box i vinduet når du blir spurt om «Last ned Google-dataene dine» kan få tilgang til informasjonen din.
  5. For å holde dataene dine private, sørg for at du ikke deler denne Box-mappen med noen andre. Hvis du eksporterer til en bedriftskonto, kan administratoren se dataene dine, selv om du ikke oppretter noen delingslink.
  6. Velg Se i Box i e-posten du mottar. Du blir sendt til Box-mappen med arkivet ditt.
  7. For å laste ned dataene dine, følg Box-fremgangsmåten for å laste ned filer.

Merknader

• Etter at du har fulgt disse trinnene, vises «Last ned Google-dataene dine» i de tilknyttede appene dine som en app med tilgang til deler av informasjonen din. Du kan fjerne Googles tilgang når som helst. (Hvis du eksporterer data til Box i fremtiden, må du gi Google tilgang igjen.)
  • Den valgte maksimale arkivstørrelsen senkes hvis Box-kontoens maksimale størrelse for filopplasting er lavere. Filer i arkivene dine, som er større enn Box-kontoens maksimale størrelse for filopplasting, blir ikke eksportert til Box.
  • Når arkivet ditt er lastet opp til Box, er ikke Google lenger ansvarlig for det. Arkivet dekkes av personvernreglene for Box.

Eksporttype

Éngangsarkiv

Opprett ett enkelt arkiv med de valgte dataene dine.

Merk: Hvis du er registrert i Avansert beskyttelse-programmet, blir arkivet ditt planlagt for to dager frem i tid.

Planlagte eksporter

Opprett automatisk et arkiv med de valgte dataene dine annenhver måned i ett år. Det første arkivet blir opprettet umiddelbart.

Merk: Hvis du er registrert i Avansert beskyttelse-programmet, er ikke planlagte eksporter tilgjengelige.

Filtype

ZIP-filer

ZIP-filer kan åpnes på nesten alle datamaskiner.

TGZ-filer

Ytterligere programvare kan være nødvendig for å åpne disse filene i Windows.

Arkivstørrelse

Velg maksimal størrelse for arkivet du vil opprette. Hvis dataene du laster ned, er over denne størrelsen, blir flere arkiver opprettet.

Trinn 3: Hent arkivet ditt

Når arkivet er opprettet med et av disse alternativene, sender vi deg en e-post med en link til plasseringen. Avhengig av hvor mye informasjon du har i kontoen din, kan denne prosessen ta alt fra noen minutter til noen dager. De fleste får imidlertid linken samme dag som de ber om den.

Merk: Hvis du er registrert i Avansert beskyttelse-programmet, blir arkivet ditt planlagt for to dager frem i tid.

Vanlige spørsmål

Hvilket format bør jeg velge for dataene mine?

Hvilket format du bør velge, avhenger av tjenesten, datatypen og hva dataene skal brukes til. Vi har valgt typene vi mener er mest nyttige og lettest å flytte. Vi eksporterer for eksempel kontakter som vCard, som er et veldig vanlig format hos e-postleverandører. Ofte tilbyr vi også flere alternativer, så du kan velge det som passer deg best.

Hvor bør jeg lagre dataene mine?

Du kan lagre dataene dine på et hvilket som helst trygt sted med nok plass. I de fleste tilfeller er det lettest å laste dem ned direkte til datamaskinen.

Hvis du bruker en offentlig datamaskin, bør du lagre dem i Google Disk eller på en annen lagringsplass som bare du bruker.

Merk: Hvis du bruker Google Disk og har tenkt til å slette Google-kontoen din, må du flytte arkivet ditt til en annen lagringsplass før du sletter kontoen.

Hvorfor ble arkivet mitt delt opp i flere filer?

Arkiver som er større enn størrelsesgrensen du har valgt, blir delt inn i flere filer.

Du kan velge grensen på 50 GB for å redusere muligheten for at arkivet ditt blir delt opp.

Merk: Spesiell programvare kan være nødvendig for å pakke ut TGZ-arkiver. Husk at disse filtypene ikke kan ha Unicode-tegn i filnavnet.

Hvorfor utløper arkivene mine?

Arkivet utløper etter omtrent sju dager. Deretter må du opprette et nytt arkiv med den nyeste informasjonen din.

Selv om arkivet ditt utløper, betyr ikke dette at dataene dine har utløpt, og det skjer ingen endringer i Google-tjenestene du bruker.

Merk: Vi tillater bare at hvert arkiv lastes ned fem ganger. Etter dette må du be om et annet arkiv.

Hvorfor må jeg oppgi passordet mitt på nytt når jeg prøver å laste ned arkivet mitt?

Sikkerheten til dataene dine er veldig viktig, så når du oppretter et arkiv, ønsker vi å være helt sikre på at du er personen som laster ned dataene.

Dette gjør vi ved å be deg om å skrive inn passordet til Google-kontoen din på nytt hvis du ikke nylig har gjort det. Vi forstår at dette kan være upraktisk, men det er viktig å ta ekstra forholdsregler for å holde dataene dine trygge.

Merk: Hvis totrinnsbekreftelse er slått på for kontoen din, kan du også bli bedt om å fullføre et ekstra bekreftelsestrinn.

Hvorfor fungerer ikke arkivet mitt?

Hvis noe går galt med arkivet eller du ikke klarer å lage noe arkiv, kan du prøve å opprette et nytt. Denne fremgangsmåten løser ofte problemet.

Hvordan bevarer jeg Gmail-etikettene mine hvis jeg eksporterer e-posten min?

Når du eksporterer e-post fra Gmail, bevares hver e-postetikett i en spesiell X-Gmail-Labels-topptekst i den nedlastede filen. Selv om ingen e-postklienter foreløpig gjenkjenner denne toppteksten, tillater de fleste e-postklienter å lage utvidelser som kan bruke etikettene.

Hvilket format brukes når jeg laster ned YouTube-videoene mine?

Videoformatet avhenger av når du lastet opp videoen:

• For mindre enn seks måneder siden: Videoer lastes ned i opprinnelig format.
  • For mer enn seks måneder siden: Videoer lastes ned i opprinnelig format eller som MP4-filer med H264-video og AAC-lyd.
Jeg er medlem av en Google-gruppe. Hvordan kan jeg laste ned meldinger og medlemskapsinformasjon fra gruppen?

Bare eiere kan laste ned meldingene og medlemskapene i en gruppe.

Hvis du er medlem eller administrator, kan du be eieren om å laste ned informasjonen du vil ha, og dele den med deg. Hvis du får meldinger levert til e-postadressen din, kan du eventuelt laste ned meldingsloggen din fra e-postarkivet.

Jeg er G Suite-administrator. Hvordan eksporterer jeg dataene for organisasjonen min?

Du kan laste ned eller overføre organisasjonens data, inkludert e-poster, kalendere, dokumenter og nettsteder. Finn ut hvordan du eksporterer organisasjonens G Suite-data.

Send oss tilbakemelding

Gi oss tilbakemelding om hva du synes om nedlastingen av dataene dine. Når du deler tilbakemeldinger, hjelper du Google med å forbedre dette produktet for både deg selv og andre.