Administrer personlig tilpasning av bedrifter for Google-kontoen din

Du kan oppgi at Google-kontoen din brukes for bedriften din. Med personlig tilpasning av bedrifter kan Google gi tilpassede anbefalinger for produkter som kan støtte bedriften din.

Du kan ikke legge til personlig bedriftstilpasning i kontoer for

Slå personlig tilpasning av bedrifter på eller av

1. På Android-enheten din åpner du Innstillinger-appen Innstillinger-app og deretter Google og deretter Google-konto.
  2. Trykk på Data og personlig tilpasning øverst.
  3. Trykk på Administrer personlig tilpasning av bedrifter under «Personlig tilpasning av bedrifter».
  4. Slå Personlig tilpasning av bedrifter på eller av.
Merk: Du kan også slå på personlig tilpasning av bedrifter ved å velge Opprett en konto og så For å administrere bedriften minpåloggingssiden.

Få en tilstedeværelse på nettet for bedriften eller merkevaren din

Hvis du ikke slår på personlig tilpasning av bedrifter, kan du likevel bruke bedriftsrelaterte produkter som Google Min bedrift.

Konfigurer Google Min bedrift

Hvis du administrerer en butikkfront eller bedrift med tjenesteområde, kan Google Min bedrift passe for deg. Finn ut mer om bruk av Google Min bedrift for å forbedre bedriftens synlighet og informasjon på nettet.

Konfigurer en merkevarekonto

Hvis du vil publisere innhold og kommunisere med kunder via merkevaren din, kan du opprette en merkevarekonto. Finn ut mer om hvordan du oppretter og administrerer en merkevarekonto.