Fjern produkter

Du kan fjerne bestemte produkter fra Google-kontoen din når som helst. For å fjerne et produkt du ikke bruker lenger, følg trinnene under.

1. Åpne Google-kontoen din.
  2. Velg Data og personlig tilpasning.
  3. Velg Slett en tjeneste eller kontoen din under «Last ned, slett eller lag en plan for dataene dine».
  4. Klikk på Slett tjenester under «Slett en Google-tjeneste». Du må kanskje logge på igjen.
  5. Velg Fjern Fjern ved siden av produktet du vil fjerne.

For å fjerne et produkt fra kontoen din som ikke er oppført i Google-kontoen din, gå til support.google.com for å få mer informasjon om bestemte produkter.