Se etter en eksisterende konto

Hvis du prøver å logge på, men ikke husker brukernavnet ditt eller er usikker på om du har opprettet en konto, kan du prøve å gjenopprette brukernavnet ditt:

GJENOPPRETT BRUKERNAVNET DITT

Sjekk om du har en konto

For å sjekke om du har en Google-konto, følg fremgangsmåten for å skrive inn e-postadressen din.

Når du har kommet inn på kontoen din igjen, kan du administrere e-postadressene dine.

Feilmeldingen «E-postadressen finnes allerede»

Hvis du ser meldingen «E-postadressen finnes allerede» når du prøver å opprette eller endre brukernavnet for kontoen din, kan det skyldes følgende:

• Du har allerede opprettet en Google-konto med det aktuelle brukernavnet.
  • Noen andre har tatt det aktuelle brukernavnet.