Administrer lagrede passord i Google-kontoen din

For å se passordene du har lagret, går du til passwords.google.com. Der finner du en liste over kontoer med lagrede passord.

• For å se et passord, velg Forhåndsvisning Forhåndsvisning.
  • For å slette et passord, velg Slett Slett.

Merk: Hvis du bruker en passordfrase for synkronisering, kan du ikke se passordene dine via denne siden, men du kan se passordene i Chrome-innstillingene.

Som standard krypterer Chrome de synkroniserte passordene dine med en nøkkel som er lagret på Google-kontoen din. Du kan velge å kryptere alle de synkroniserte dataene dine med en egen passordfrase for synkronisering i stedet.

Finn ut hvordan du angir eller endrer passordfraser for synkronisering.