Administrer Google-betalingsinformasjonen din

Når du kjøper en Google-tjeneste (som Google One) eller kjøper noe gjennom et Google-produkt (som Google Play), lagres betalingsinformasjonen du oppgir, i Google-kontoen din. Du kan se eller endre på denne informasjonen på Google Pay.

Legg til, endre eller fjern betalingsmåter

Du kan legge til nye betalingsmåter, og du kan se og endre eksisterende betalingsmåter som er lagret i Google-kontoen din.

Legg til betalingsmåter

1. Logg på Betalingsmåter.
  2. Klikk på Legg til en betalingsmåte nederst.
  3. Klikk på Legg til kreditt- eller debetkort.
  4. Oppgi kortinformasjonen din.
  5. Hvis du blir bedt om å bekrefte betalingsmåten din, velger du et alternativ fra listen.
  6. Finn og skriv inn bekreftelseskoden.

Endre eller fjerne betalingsmåter

1. Logg på Betalingsmåter.
  2. Klikk på Endre eller Fjern ved siden av en betalingsmåte.

Finn ut mer om hvordan du legger til eller endrer betalingsmåter.

Administrer personopplysninger på betalingsprofilen din

Når du kjøper noe fra Google, oppretter vi automatisk en betalingsprofil.

Hva er en betalingsprofil?

I Google-betalingsprofilen din, som er knyttet til Google-kontoen din, lagres informasjon som:

• Navn, adresse og skatte-ID (der lovgivningen krever det) til den som er ansvarlig for profilen
  • Kredittkort, debetkort, bankkontoer og andre betalingsmåter du har brukt til å kjøpe noe gjennom Google tidligere
  • Kvitteringer og annen informasjon om tidligere transaksjoner
  • Abonnementer og gjentakende betalinger
  • Personer du har invitert til å bruke profilen din (Merk: Denne funksjonen er ikke lenger tilgjengelig for personlige profiler. Hvis du trenger hjelp til å fjerne noen fra kontoen din, kan du kontakte Google Pay-brukerstøtten.)

Her ser du noen artikler om hvordan du finner eller endrer informasjon knyttet til betalingsprofilen din.

Se avgifter, kvitteringer og annen tidligere betalingsinformasjon

• For de fleste kjøp går du til Aktivitet.
  • For enkelte kjøp du har foretatt gjennom Google-produkter, må du gå til Abonnementer.
  • Hvis du ikke finner kjøpet ditt i Google Pay, finner du kjøpet ved å logge deg på Google-produktet der kjøpet er utført.

Finn ut mer om å finne de tidligere kjøpene dine.

Få hjelp med Google Pay

Hvis du trenger mer hjelp med å administrere Google-betalingsinformasjonen din, kan du gå til brukerstøtten for Google Pay.