G Suite Basic-versie

G Suite Basic is niet beschikbaar voor nieuwe aanmeldingen. Als u G Suite Basic gebruikt, blijven uw abonnement en alle services daarin gewoon werken, totdat het tijd is om over te stappen naar een nieuwe versie. In de komende maanden nemen we contact met u op om het transitiepad te bespreken.

G Suite Basic is een reeks samenwerkings- en productiviteitsapps waarmee uw bedrijf zakelijke e-mail, gedeelde agenda's, online documentbewerking en -opslag, videogesprekken en meer krijgt.

Standaardprijs: $ 6 per gebruiker per maand.

Zakelijke reeks samenwerkings-apps

Met G Suite Basic krijgen u en de andere gebruikers in uw organisatie het volgende:

• Gmail: e-mails sturen en ontvangen met een zakelijk e-mailadres, zoals bob@yourcompany.com
  • Agenda: agenda's delen om eenvoudig vergaderingen en afspraken te plannen
  • Documenten: in realtime samenwerken aan documenten, spreadsheets en presentaties
  • Drive: bestanden veilig in de cloud opslaan en er een back-up van maken
  • Meet: deelnemen aan videovergaderingen op een laptop of ander apparaat

Beheerfuncties

Uw team van IT-beheerders kan daarnaast het volgende doen:

• Gebruikersaccounts en beveiligingsinstellingen beheren in een centrale beheerdersconsole
  • Bepalen tot welke functies en services gebruikers toegang hebben
  • Uw mobiele apparaten op afstand beheren
  • Gebruikstrends volgen via controles en rapporten
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week support van experts

Meer functies toevoegen

Nadat u G Suite Basic heeft aangeschaft, kunt u het volgende:

• Vault-licenties aanschaffen voor gebruikers die eDiscovery, gegevensbewaring en archivering moeten gebruiken. Meer informatie
  • Later upgraden naar de Business Standard-versie voor nog meer functies. Meer informatie