Upload YouTube-videoer

Ny avanceret funktion på YouTube: Fra og med den 17. august 2023 kan du redigere dine Shorts-videoer, så de indeholder et link til én anden video fra din egen kanal. Linket bliver synligt i Shorts-afspilleren og hjælper med at sende seere fra dine Shorts-videoer til dit andet YouTube-indhold. Du kan linke til videoer, Shorts-videoer og liveindhold. Den video, du vælger, skal være offentlig eller skjult, og den må ikke overtræde vores retningslinjer for fællesskabet. Denne ændring udrulles gradvist, og funktionen er muligvis ikke tilgængelig for alle kanaler eller seere, før udrulningen er færdig.

Du kan uploade videoer til YouTube ved at følge nogle få enkle trin. Følg vejledningen nedenfor for at uploade dine videoer fra en computer eller en mobilenhed. Upload er muligvis ikke tilgængeligt med den forældrestyrede oplevelse på YouTube. Få flere oplysninger her.

Upload videoer i YouTube Studio

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Øverst til højre skal du klikke på OPRET og så Upload videoer .
  3. Vælg den fil, du vil uploade. Du kan uploade op til 15 videoer ad gangen. Sørg for at klikke på Rediger på hver enkelt fil for at redigere dine videooplysninger.

Bemærk! Din video konverteres til den højeste tilgængelige opløsning for at sikre korrekt afspilning på forskellige enheder og netværk. Du kan se den estimerede behandlingstid for videoer i SD, HD og 4K. Højere videokvalitet, f.eks. 4K eller HD, kan tage længere tid at behandle. Få flere oplysninger om videokvalitet efter upload og videoopløsning og billedformater. Hvis du oplever problemer, kan du se vores vejledning vedrørende almindelige uploadfejl.

Hvis du lukker uploadguiden, før du er færdig med at vælge dine indstillinger, bliver din video gemt som privat på siden Indhold.

Info
Føj vigtige oplysninger til din video. Bemærk! Du kan klikke på GENBRUG OPLYSNINGER for at kopiere udvalgte oplysninger fra en tidligere uploadet video.
Titel

Titlen på din video.

Bemærk! Videotitler har en tegnbegrænsning på 100 tegn og må ikke indeholde ugyldige tegn.

Beskrivelse

Oplysninger, der vises under din video. Brug følgende format til videotilskrivninger: [Kanalnavn] [Videotitel] [Video-id]

I forbindelse med rettelser i din video skal du tilføje "Correction:" eller "Corrections:". Rettelser skal være på engelsk uanset sproget i videoen eller resten af beskrivelsen. Du kan tilføje tidsstemplet og en forklaring til din rettelse på en separat linje. Eksempler:

Correction:

0:35 Årsag til rettelse

Denne sektion bør blive vist efter eventuelle videokapitler. Når publikum ser din video, vises infokortet Se rettelser.

Hvis du vil formatere teksten i dine beskrivelser, skal du vælge fed, kursiv eller gennemstreget blandt valgmulighederne nederst i beskrivelsesfeltet.

Videobeskrivelser har en tegnbegrænsning på 5.000 tegn og må ikke indeholde ugyldige tegn.

Bemærk! Hvis kanalen har aktive strafklip, eller hvis indholdet kan være upassende for nogle seere, er funktionen til visning af rettelser ikke tilgængelig.

Miniaturebillede Det billede, som seerne får vist, før de klikker på din video.
Playliste Føj din video til en af dine eksisterende playlister, eller opret en playliste.
Målgruppe Med henblik på at overholde Children’s Online Privacy Protection Act (COPPA) er du forpligtet til at fortælle os, om dine videoer er lavet til børn.
Aldersbegrænsning Angiv en aldersbegrænsning for videoer, der muligvis ikke er egnet til bestemte seere.

En video fra din kanal, der er et klikbart link i Shorts-afspilleren, som hjælper med at føre seere fra dine Shorts-videoer til dit andet YouTube-indhold.

Med adgang til avancerede funktioner kan du redigere Shorts-videoer, så de indeholder et link til en video på din kanal. Du kan linke til videoer, Shorts-videoer og liveindhold.

Bemærk! Den video, du vælger, skal være offentlig eller skjult og følge vores retningslinjer for fællesskabet.

Nederst på infosiden kan du vælge VIS MERE for at se de avancerede indstillinger.

Betalt promovering Fortæl seerne og YouTube, at der er betalt promovering i din video.
Automatiske kapitler

Som en hjælp til dine seere kan du føje videokapitler til dine videoer med titler og tidsstempler. Du kan oprette dine egne videokapitler eller bruge de automatisk genererede kapitler ved at markere afkrydsningsfeltet "Tillad automatiske kapitler (når de er tilgængelige, og det er muligt)".

Hvis du selv angiver et videokapitel, bliver de automatisk genererede videokapitler tilsidesat.

Udvalgte steder Udvalgte steder (når de er tilgængelige og kvalificerede) bruger destinationer, du har fremhævet i beskrivelsen, videotransskriptionen og videobillederne, til at fremhæve de vigtigste steder i en karrusel i beskrivelsen af din video. Du kan fravælge automatisk udvalgte steder ved at fjerne markeringen af afkrydsningsfeltet "Tillad automatisk udvalgte steder". Bemærk! Udvalgte steder bruger ikke enhedens lokationsdata og påvirker ikke, hvilke annoncer der vises i din video (hvis du tjener penge på videoer).
Tags

Tilføj beskrivende søgeord, der gør det nemmere at rette søgefejl.

Tags kan være brugbare, hvis indholdet af din video ofte bliver stavet forkert. Derudover spiller tags en minimal rolle i opdagelsen af din video.

Sprog og undertekstcertificering Vælg originalt videosprog og undertekstcertificering.
Optagelsesdato og -sted Angiv den dato, hvor videoen blev optaget, og det sted, hvor videoen blev filmet.
Licens og distribution Vælg, om din video skal kunne indlejres på et andet website. Angiv, om du vil sende notifikationer til dine abonnenter om din nye video.
Sampling i forbindelse med Shorts-videoer Giv andre mulighed for at oprette Shorts-videoer med lyden i din video.
Kategori

Vælg en kategori, så seerne lettere kan finde din video. Du kan vælge følgende muligheder for oplysende videoer:

• Type: Udvalgt aktivitet, oversigt over koncept, vejledning, forelæsning, trinvis vejledning med hensyn til problem, anvendelse i det virkelige liv, videnskabseksperiment, tips eller andet som type.
  • Problemer: Tilføj tidsstemplet og det spørgsmål, der bliver besvaret i din video.Bemærk! Denne valgmulighed er kun tilgængelig for typen trinvis vejledning med hensyn til problem.
  • Akademisk system: Vælg det land/den region, din video svarer til. Dette giver dig mulighed for at angive niveau og eksamen, kursus eller akademisk standard. Bemærk! Dette bliver muligvis valgt automatisk ud fra din kanals standardland/-region.
  • Niveau: Vælg det niveau, der passer til din video, f.eks. 9. klasse eller avanceret.
  • Eksamen, kursus eller standard: Søg i vores database for at tilføje en akademisk standard, en eksamen eller et kursus, der er relateret til din video.
Kommentarer og bedømmelser Vælg, om seere skal kunne kommentere på videoen. Vælg, om seerne skal kunne se antallet af likes på din video.
Indtægtsgenerering
Hvis du deltager i YouTubes partnerprogram, kan du:
Annonceegnethed

Hvis du deltager i YouTubes partnerprogram, kan du bruge siden om annonceegnethed til at klassificere dine videoer i henhold til retningslinjerne for annoncørvenligt indhold. Det gør det nemmere og hurtigere for os at træffe beslutninger vedrørende indtægtsgenerering. Få flere oplysninger om selvklassificering.

Copyright & Ad-Suitability "Checks" in Upload Flow: Address Issues Before Your Video Goes Public

Videoelementer
Tilføj kort og afsluttende slutskærme for at vise seerne relaterede videoer, websites og opfordringer til handling.
Undertekster Føj undertekster til din video, så du kan nå ud til et større publikum.
Slutskærm Føj visuelle elementer til slutningen af din video. Din video skal vare 25 sekunder eller længere, før du kan tilføje en slutskærm.
Kort Føj interaktivt indhold til din video.
Tjek

Brug siden Tjek til at screene din video for problemer med ophavsret. Hvis du deltager i YouTubes partnerprogram, kan du også screene den for annonceegnethed.

Disse tjek hjælper dig med at finde potentielle begrænsninger, så du kan løse problemer, før du udgiver din video. Det kan tage et stykke tid at udføre disse tjek, men de kører i baggrunden, så du kan vende tilbage og færdiggøre processen senere. Du kan også udgive din video, mens der udføres tjek, og løse eventuelle problemer senere.

Bemærk! Resultaterne af tjekkene for ophavsret og annonceegnethed er ikke endelige. Fremtidige manuelle Content ID-krav, strafklip for at krænke ophavsretten og ændringer i dine videoindstillinger kan f.eks. påvirke din video.

Synlighed

På siden Synlighed kan du vælge, hvornår din video skal udgives, og hvem der kan finde din video. Du kan også dele din video privat.
Bemærk! Adgangsindstillingen for videoer fra youtubere mellem 13 og 17 år er som standard privat. Hvis du er 18 år eller derover, er din adgangsindstilling for videoer angivet til offentlig som standard. Alle kan ændre denne indstilling for at gøre deres video offentlig, privat eller skjult.
  • Gem eller udgiv: Hvis du vil udgive din video nu, skal du vælge denne mulighed og vælge Privat, Skjult eller Offentlig som din videos adgangsindstilling. Hvis du vælger at gøre din video offentlig, kan du også angive din video som en øjeblikkelig premierevideoBemærk! Din video kan offentliggøres, når SD-behandlingen er fuldført.
  • Planlæg: Ved hjælp af denne mulighed kan du udgive din video senere og vælge den dato, hvor du vil have videoen udgivet. Din video vil være privat indtil den dato. Du kan også angive din video som en premierevideo.
Se en forhåndsvisning af dine ændringer, og sørg for, at de er i overensstemmelse med YouTubes politikker. Klik derefter på GEM.
Bemærk! Hvis din konto har et strafklip for at overtræde retningslinjerne for fællesskabet, bliver din planlagte video ikke udgivet i karantæneperioden. Din video vil være indstillet til "privat" i karantæneperioden, og du skal derfor ændre planen for udgivelsen af videoen, når denne periode slutter. Få flere grundlæggende oplysninger om strafklip for at overtræde retningslinjerne for fællesskabet.
tips til videouploads til youtubere.

Se, hvordan du uploader videoer

Se den følgende video fra YouTube Creators-kanalen om, hvordan du uploader videoer.

How To Upload Videos with YouTube Studio

Abonner på YouTube Creators-kanalen for at få de seneste nyheder, opdateringer og tips.

Få flere oplysninger om upload af videoer

Daglig grænse for videouploads

Der er en grænse for, hvor mange videoer en kanal kan uploade hver dag på computere, mobilenheder og YouTube API. Hvis du vil øge din daglige grænse, skal du gå til denne artikel.

Upload lydfiler

Du kan ikke uploade lydfiler for at oprette en YouTube-video. Her er en liste over understøttede filformater til indhold, der kan uploades til YouTube.

Hvis du vil føje dit indhold til YouTube, kan du prøve at konvertere din lydfil til en videofil ved at tilføje et billede. YouTube har ikke et værktøj til upload af lydfiler, men du kan prøve med et andet værktøj til videoredigering.

Se, hvad forskellen er på "upload" og "udgiv"

Når du uploader en video, importeres videofilen til YouTube.
Når du udgiver en video, gøres den tilgængelig for alle.

Upload videoer i lodret format

Når du uploader og udgiver din video, finder YouTube den bedste måde at vise indholdet på. Undlad at føje sorte bjælker til siderne af din vertikale video. Det giver den bedste visning. Uanset om videoformatet er lodret, kvadratisk eller vandret, vil den fylde hele skærmen.

Find ud af, hvorfor din videos dato for upload og udgivelsesdato er forskellige

• Dato for upload: Datoen, hvor du uploadede din video. Vises ud for din private eller skjulte video på din indholdsside.
  • Udgivelsesdato: Datoen, hvor din video blev offentliggjort. Den vises under din livevideo og er angivet i Pacific Standard Time (PST).

Disse to datoer kan være forskellige, hvis du har uploadet din video som privat eller skjult og senere gjort den offentlig.

Tip! Du kan planlægge offentliggørelsen af din video til et bestemt tidspunkt.