Gecachte webpagina's in Google-zoekresultaten weergeven

Met gecachte links kunt u zien hoe een webpagina eruitzag toen Google de pagina voor het laatst bezocht.

Over gecachte links

Google maakt een snapshot van elke webpagina als back-up voor het geval de huidige pagina niet beschikbaar is. Deze pagina's worden vervolgens opgeslagen in de cache van Google. Als u op een link met de tekst 'In cache' klikt, wordt de versie van de site weergegeven die door Google is opgeslagen.

Als de website die u probeert te bezoeken, langzaam is of niet reageert, kunt u in plaats daarvan de gecachte link gebruiken.

Een gecachte pagina openen

1. Op uw computer voert u een Google-zoekopdracht uit naar de pagina die u wilt vinden.
  2. Klik op de groene pijl omlaag die links van de URL van de site staat.
  3. Klik op In cache.
  4. Wanneer u op de gecachte pagina bent, klikt u op de link 'huidige pagina' om de live pagina te openen.

Tip: Als u een gecachte pagina uit de resultaten van Google Zoeken wilt laten verwijderen, leest u meer informatie over het verwijderen van verouderde of gewiste informatie uit Google.