Uw taal voor Google wijzigen

U kunt de taal kiezen die u gebruikt voor producten en zoekresultaten van Google.

Google-app

1. Open de Google-app Google Zoeken op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik linksboven op Meer Meer en dan Instellingen en dan Taal en regio en dan Zoektaal.
  3. Tik op de taal waarin je zoekresultaten wilt weergeven.

Mobiele browser

Als je een browser (zoals Chrome) gebruikt, volg je de onderstaande stappen:

1. Ga op je Android-telefoon of -tablet naar de pagina Zoekinstellingen.
  2. Kies je taalinstellingen.
    • Taal in Google-producten: Hiermee kies je de taal van de Google-interface. De interface bestaat onder meer uit de berichten en knoppen op je scherm.
    • Taal van zoekresultaten: Hiermee kun je extra talen kiezen waarin zoekresultaten worden weergegeven. We proberen automatisch resultaten te vinden in de taal die je hierboven hebt geselecteerd, maar je kunt altijd meer talen kiezen.
  3. Tik op Opslaan.