Afbeeldingen worden niet geladen

Als afbeeldingen langzaam worden geladen of helemaal niet worden weergegeven wanneer u zoekt op images.google.nl, probeert u de onderstaande stappen.

Na elke stap zoekt u naar afbeeldingen om te kijken of het probleem is opgelost. Als het probleem is opgelost, kunt u de resterende stappen overslaan.

Stap 1: Gebruik de modus voor privé browsen

Meer informatie over de modus voor privé browsen in Chrome, Internet Explorer, Firefox of Safari.

Als het probleem hierdoor wordt opgelost, gaat u verder met stap 2.

Als het probleem hierdoor niet wordt opgelost, gaat u verder met stap 3.

Stap 2: Wis uw cachegeheugen en cookies

Meer informatie over het wissen van het cachegeheugen en het verwijderen van cookies voor Chrome, Internet Explorer, Firefox of Safari.

Stap 3: Schakel alle werkbalken en extensies uit

Meer informatie over het beheren van extensies in Chrome, Internet Explorer, Firefox of Safari.

Stap 4: Schakel JavaScript in

Meer informatie over het inschakelen van JavaScript in Chrome, Internet Explorer, Firefox of Safari.

Afbeeldingen worden nog steeds niet weergegeven

Als geen van de bovenstaande stappen werkt, kunt u uw probleem op het forum van Google Zoeken plaatsen. Daar kan een expert u helpen het probleem op te lossen. Geef in uw bericht aan dat u de stappen voor probleemoplossing in dit artikel al heeft uitgevoerd.