Informatie over een afbeelding vinden

U kunt meer informatie vinden over afbeeldingen die u in zoekresultaten ziet door op de afbeelding te klikken. U kunt bijvoorbeeld zien van welke site de afbeelding afkomstig is en wat de afmetingen zijn. U kunt ook gerelateerde afbeeldingen bekijken.

Computer
  1. Voer een zoekopdracht uit via images.google.com.
  2. Klik op een afbeelding om een grotere versie en de details van de afbeelding weer te geven. (Als u op de afbeelding klikt en naar de betreffende website wordt gebracht, heeft u mogelijk een verouderde browser. Update uw browser of zoek in Google Chrome om dit probleem op te lossen.)

Hier krijgt u mogelijk de volgende opties te zien:

• Pagina bezoeken: de webpagina bezoeken waarop Google deze afbeelding heeft gevonden.
  • Afbeelding bekijken: de afbeelding op volledig formaat bekijken.
  • Zoeken op afbeelding: op internet zoeken naar vergelijkbare afbeeldingen.
  • X: teruggaan naar de pagina met afbeeldingsresultaten.
  • Feedback verzenden: een ongepaste afbeelding melden.
Mobiel
  1. Voer een zoekopdracht uit via images.google.com.
  2. Tik op de afbeelding om een grotere versie weer te geven.
  3. Tik in de rechterbenedenhoek op Meer Meer.

Hier krijgt u mogelijk de volgende opties te zien:

• Pagina bezoeken: de webpagina bezoeken waarop Google deze afbeelding heeft gevonden.
  • Afbeelding bekijken: de afbeelding op volledig formaat bekijken.
  • Zoeken op afbeelding: op internet zoeken naar vergelijkbare afbeeldingen.
  • Feedback verzenden: meld een ongepaste afbeelding.
  • X: teruggaan naar de pagina met afbeeldingsresultaten.

Opmerking: Het is normaal dat uw pagina met afbeeldingsresultaten er anders uitziet op een telefoon of in oudere browserversies op een computer of tablet.