G Suite ara s'anomena Google Workspace: tot el que la vostra empresa necessita per treballar.

Notes de versió

Notes de versió de Google Tag Manager

25 d'octubre de 2023

19 d'octubre de 2023

6 de setembre de 2023

5 de setembre de 2023

• Ara, l'etiqueta de Google és compatible amb Google Tag Manager. Aquesta actualització us permet implementar una etiqueta de Google (gtag.js) a Tag Manager.
  • Les etiquetes de configuració de GA4 ara són etiquetes de Google. Amb aquest canvi, l'etiqueta de configuració de GA4 té capacitats noves, incloses variables de configuració. No cal que feu res, ja que aquest canvi s'aplica automàticament. La vostra configuració de mesurament existent funcionarà com fins ara. Obteniu més informació.
  • Ja són aquí les variables de configuració per a l'etiqueta de Google i les etiquetes d'esdeveniment de GA4. Ara podeu reutilitzar paràmetres de configuració i d'esdeveniment comuns definint variables de configuració i d'esdeveniment.

24 d'agost de 2023

13 de juny de 2023

7 de juny de 2023

Els contenidors del servidor de Tag Manager ara inclouen una funció nova anomenada Transformacions

Les transformacions us permeten controlar i manipular les dades que fan servir les etiquetes del costat del servidor més fàcilment. Amb les transformacions, podeu salvaguardar la informació sensible i tenir un control precís sobre les dades disponibles per processar-les més a fons.

Amb les transformacions podeu:

• Permetre explícitament que es comparteixin dades d'esdeveniments amb etiquetes específiques.
  • Augmentar les dades d'esdeveniment incloent regles per editar o afegir paràmetres d'esdeveniment.
  • Modificar la informació entrant excloent les dades d'esdeveniment de les etiquetes.
Obteniu informació sobre com podeu configurar les transformacions.

6 de juny de 2023

• Etiquetatge del costat del servidor: ara podeu utilitzar la variable Taula d'expressions regulars i les API de JavaScript en zona de proves d'expressions regulars: createRegex i testRegex. Assegureu-vos que la imatge de Docker tingui la versió 2.0.0 o posterior.

18 d'abril de 2023

• Etiquetatge del costat del servidor: ara podeu utilitzar la informació d'ubicació geogràfica quan difoneu scripts propis. Això us permet implementar funcions com ara el mode de consentiment avançat sense transferir una adreça IP a Google. Obteniu més informació.

6 d'abril de 2023

27 de març de 2023

• Etiquetatge del costat del servidor: ara l'etiqueta Google Analytics: GA4 dels contenidors del servidor envia dades als centres de dades regionals en funció del lloc on està ubicat l'usuari.

24 de març de 2023

• Etiquetatge del costat del servidor: l'etiqueta Vendes de Floodlight en contenidors del servidor encripta el valor dels ingressos si s'ha definit als contenidors. Obteniu més informació.
  • Etiquetatge del costat del servidor: les etiquetes Comptador de Floodlight i Vendes de Floodlight inclouen paràmetres d'esdeveniments personalitzats que comencen per x-dc-. Obteniu més informació.

22 de març de 2023

• Etiquetatge del costat del servidor: els nous contenidors del servidor ja no tenen el client Google Analytics: Universal Analytics preinstal·lat. Tanmateix, el client Google Analytics: Universal Analytics encara està disponible com a tipus de client per a la configuració manual.

13 de març de 2023

2 de març de 2023

22 de febrer de 2023

7 de novembre de 2022

29 d'agost de 2022

• S'ha afegit el camp Valor de conversió a l'etiqueta de seguiment de conversions de Google Ads per a Tag Manager del costat del servidor.

17 d'agost de 2022

• S'ha llançat el resum de cobertura de l'etiqueta, que us ajuda a veure ràpidament quines pàgines del vostre lloc web tenen instal·lada l'etiqueta de Google.

14 d'abril de 2022

• Ara, l'etiquetatge del costat del servidor pot recollir informació agregada, com ara de quina manera s'utilitza el servei i s'implementen les etiquetes, i quines etiquetes s'implementen. Podem fer servir aquestes dades per millorar, mantenir, protegir i desenvolupar el servei, tal com s'indica a la política de privadesa, però no les compartirem amb cap altre producte de Google sense el vostre consentiment.

25 de març de 2022

• Les API Consent de Tag Manager, que heu d'utilitzar en escriure la vostra pròpia plantilla o les vostres pròpies etiquetes HTML personalitzades, s'han actualitzat perquè les actualitzacions de consentiment es processin abans que altres elements a la cua de la capa de dades. Això fa que totes les etiquetes activades pel mateix esdeveniment vegin el mateix estat de consentiment. També s'ha afegit una API gtagSet per definir la informació de configuració, com ara ads_data_redaction i url_passthrough, a la variable dataLayer de tots els contenidors.

24 de març de 2022

11 de gener de 2022

16 de setembre de 2021

8 de setembre de 2021

12 d'agost de 2021

• Ara, el mesurament entre dominis funcionarà quan l'opció de configuració d'identificadors gestionats pel servidor estigui activada als clients del costat del servidor. Només cal que activeu el mesurament entre dominis al contenidor del costat del client. Nota: tant el lloc web d'origen com el de destinació han d'utilitzar Tag Manager del costat del servidor, i els contenidors del servidor han de ser al mateix compte.

20 de juliol de 2021

9 de juny de 2021

20 d'abril de 2021

16 de març de 2021

3 de març de 2021

• S'ha llançat l'API de BigQuery per a Tag Manager del costat del servidor.
  • L'etiqueta ClickTale està obsoleta i ja no s'admet.

28 de gener de 2021

5 de novembre de 2020

• S'ha afegit la possibilitat d'editar diversos elements alhora mitjançant accions massives.

3 d'octubre de 2020

• S'ha llançat una funcionalitat de cerca millorada, que admet la cerca en tots els elements i totes les metadades.
  • S'ha afegit la possibilitat de seleccionar diversos elements i fer-hi operacions de manera massiva.

16 de setembre de 2020

2 de setembre de 2020

• Notificacions de contenidors: per estar al dia de l'activitat que es produeix als contenidors de Tag Manager, podeu activar les notificacions per correu electrònic sobre les accions clau.

4 d'agost de 2020

• Mode de consentiment (beta): el mode de consentiment us permet ajustar el comportament de les vostres etiquetes de Google en funció de l'estat de consentiment dels usuaris. Podeu indicar si s'ha concedit el consentiment per a les galetes d'Analytics i de Google Ads. Les etiquetes de Google s'adaptaran dinàmicament i només utilitzaran galetes per a les finalitats especificades si l'usuari ha donat el seu consentiment.

30 de juny de 2020

• Google Tag Manager del costat del servidor: l'etiquetatge del costat del servidor permet als usuaris de Tag Manager moure la instrumentació d'etiquetes de mesurament del seu lloc web o la seva aplicació al processament del costat del servidor a través de Google Cloud.

17 de juny de 2020

• Noves API de plantilles personalitzades: JSON i templateStorage.
  • S'han implementat petites millores a la IU.

28 de maig de 2020

18 de març de 2020

23 de gener de 2020

• S'ha resolt l'error pel qual no es podien importar l'historial ni els activadors de clic.

7 de novembre de 2019

2 d'octubre de 2019

28 d'agost de 2019

• Noves API per a les plantilles personalitzades, que inclouen funcions Math, decodeURI, sha256, makeNumber i getType.
  • Ara, els operadors bit a bit estan integrats a JavaScript en zona de proves. Ja no cal una declaració require.

3 d'agost de 2019

10 de juny de 2019

23 de maig de 2019

25 d'abril de 2019

• S'han llançat les plantilles d'etiquetes per a Quora Pixel i Pinterest Tag.

26 de març de 2019

5 de març de 2019

• Ara els activadors de profunditat de desplaçament i els activadors de vídeo de YouTube ofereixen una opció per especificar quan s'ha d'habilitar l'activador. Per obtenir els millors resultats, els activadors de profunditat de desplaçament han d'utilitzar l'opció Càrrega de la finestra (gtm.load), i els activadors de vídeo de YouTube, l'opció DOM preparat (gtm.dom).

29 de gener de 2019

• Ara els advertiments de mida es mostren a les pàgines Versions dels contenidors molt grans. Obteniu més informació.

23 de gener de 2019

• S'ha actualitzat el disseny de la interfície d'usuari.

10 d'octubre de 2018

7 de setembre de 2018

15 d'agost de 2018

• S'ha afegit la possibilitat d'activar variables integrades sobre la marxa als menús de selecció de variables.
  • S'ha afegit la possibilitat d'inspeccionar i de destacar les diferències de codi entre les versions de les etiquetes HTML personalitzades.

25 de juliol de 2018

• Actualitzacions de Google Marketing Platform.
  • Petites millores a la interfície d'usuari de la pantalla Comptes.

16 de març de 2018

• S'han llançat les zones. Els clients de 360 poden enllaçar contenidors de Tag Manager addicionals perquè activin etiquetes al seu lloc web.
  • S'han corregit errors lleus.

8 de març de 2018

1 de març de 2018

• Ara, les pàgines de detalls de les variables integrades mostren una llista dels llocs en què s'utilitzen.

21 de febrer de 2018

• Ara la preferència del nombre de files que es mostren en taules grans es continuarà aplicant al mateix navegador.

14 de febrer de 2018

• En escriure "{{" en un editor d'etiquetes HTML personalitzades o en un camp de variables de JavaScript personalitzades, es mostrarà un menú desplegable amb suggeriments de variables.
  • S'han corregit errors lleus i s'han fet petites millores a la IU.

30 de gener de 2018

• La funcionalitat de contenidors de Tag Manager ja no és compatible oficialment amb Microsoft Internet Explorer 8. Tot i que els contenidors es carregaran, és possible que el comportament dels activadors i de les opcions de configuració sigui incoherent. Exemple: pot ser que els activadors Clic en un enllaç, Enviament de formulari i Canvi a l'historial que utilitzen les opcions de configuració Espera les etiquetes o Comprova la validació no funcionin de la manera prevista.
  • S'han corregit errors lleus i s'han fet petites millores a la IU.

17 d'octubre de 2017

10 d'octubre de 2017

12 de setembre de 2017

6 de setembre de 2017

• S'ha llançat la possibilitat d'enviar dades de comerç electrònic millorat a propietats de Universal Analytics des d'aplicacions d'Android i d'iOS que utilitzin l'SDK de Firebase.

30 d'agost de 2017

22 d'agost de 2017

• S'ha llançat l'etiqueta de Xtremepush.
  • S'han afegit les funcions de filtre i cerca a les taules, de manera que ara és més fàcil trobar etiquetes, activadors o variables concrets, entre d'altres.

11 de juliol de 2017

• Ara els activadors es mostren amb un codi de color a la IU per identificar-ne el tipus.
  • En aplicar activadors a una etiqueta, es pot seleccionar més d'un activador alhora.

1 de juny de 2017

• Ara l'etiqueta de Firebase Analytics s'anomena Google Analytics (Firebase).
  • Ara es permet utilitzar titlles (~) en noms d'entitats.
  • S'han corregit errors.

18 de maig de 2017

• S'han llançat etiquetes de proveïdors per a DistroScale, Lytics y Oktopost.

26 d'abril de 2017

• S'han implementat millores a la IU de la pantalla Comptes. Per exemple:
    • La barra de navegació superior no es mostrarà fins que no seleccioneu un contenidor.
    • Podeu accedir als controls Administrador d'un compte concret fent clic a la icona d'engranatge que hi ha a la dreta del nom del compte.
  • S'ha canviat el flux de treball de publicació. Feu clic a Previsualitza per posar un contenidor en el mode de previsualització i a continuació, feu clic a Envia per crear una versió del vostre contenidor, publicar-la o sol·licitar-ne l'aprovació. Obteniu més informació sobre la publicació, les versions i el flux de treball de les aprovacions.
  • Ja estan disponibles les aprovacions de les àrees de treball per als clients de Tag Manager 360.

30 de març de 2017

• S'ha llançat la versió 2 de l'API de Tag Manager.
  • S'han afegit notes sobre les etiquetes, els activadors i les variables. Per accedir-hi, feu clic al menú Més accions menú d'accions i seleccioneu Mostra les notes.

1 de febrer de 2017

• S'ha afegit l'opció de crear variables des dels menús desplegables de selecció de variables d'alguns editors d'etiquetes i de variables.
  • S'han corregit petits errors i s'han implementat diverses millores a la IU.

16 de novembre de 2016

• Ja està disponible l'Esmena relativa al tractament de dades per a empreses de la UE i Suïssa, i per a altres empreses que estiguin subjectes a l'abast territorial que preveuen les aplicacions nacionals de la Directiva 95/46/CE.
  • Ja està disponible l'etiqueta d'Audience Center 360.

24 d'octubre de 2016

• S'han afegit activadors nous per als esdeveniments de Firebase recollits automàticament.
  • Seleccioneu els paràmetres d'esdeveniment de Firebase suggerits segons l'esdeveniment amb què esteu treballant.
  • S'ha afegit un tipus de contenidor nou per a pàgines AMP.
  • S'han afegit plantilles d'etiqueta noves per als contenidors AMP:
    • Adobe Analytics
    • AdWords
    • AT Internet
    • Burt
    • Chartbeat
    • Clicky
    • comScore
    • Cxense
    • DoubleClick
    • Google Analytics
    • Krux
    • LinkedIn
    • Linkpulse
    • Médiamétrie
    • mParticle
    • ÖWA
    • Parse.ly
    • Piano
    • Quantcast
    • Segment
    • SimpleReach
    • Snowplow
    • Webtrekk

18 d'octubre de 2016

28 de setembre de 2016

• S'han llançat plantilles d'etiqueta noves com a part del Programa de plantilles d'etiqueta per a proveïdors:

• AB TASTY Generic Tag
    • Bing Ads Universal Event Tracking
    • Bizrate Insights Buyer Survey Solution
    • Bizrate Insights Site Abandonment Survey Solution
    • Hotjar Tracking Code
    • Infinity Call Tracking Tag
    • Intent Media - Search Compare Ads
    • Etiqueta de seguiment K50
    • LeadLab
    • Message Mate
    • Optimise Conversion Tag
    • Personali Canvas
    • Placed
    • Pulse Insights Voice of Customer Platform
    • Quantcast Audience Measurement
    • SaleCycle JavaScript Tag
    • SaleCycle Pixel Tag
    • Survicate Widget
    • Yieldify
  • S'ha llançat la plantilla d'etiqueta de Google Optimize.
  • Les indicacions per instal·lar el fragment de contenidor de Tag Manager han canviat. Obteniu més informació al Centre d'ajuda i a la guia per a desenvolupadors:
    • Ara el fragment de JavaScript s'ha d'implementar a la secció <head>.
    • Els fragments de contenidor nous utilitzaran HTTPS de manera predeterminada.
  • La casella de selecció Activa les funcions de la publicitat de display s'ha mogut a Més opcions de configuració → Publicitat.

14 de setembre de 2016

• S'ha llançat la paperera, que permet revisar i restaurar comptes i contenidors abans que se suprimeixin de manera permanent.
  • S'ha llançat l'etiqueta de conversió universal de Twitter.
  • S'han corregit diversos errors.

29 d'agost de 2016

• S'han llançat les àrees de treball.
  • S'ha modificat el funcionament dels permisos:
    • S'ha canviat el nom dels nivells d'accés. Els usuaris que abans tenien permisos "Només de visualització i d'edició" en un contenidor ara tenen l'accés "Aprovació", que inclou els mateixos drets al contenidor.
    • Hi ha un nivell d'accés nou, anomenat "Edició", que permet als usuaris treballar amb les etiquetes, però no crear versions ni fer publicacions.
  • S'ha habilitat la compatibilitat amb diversos contenidors en el mode de depuració.
  • S'han implementat diverses millores a la IU.

12 d'agost de 2016

• Des d'ara, les etiquetes de DoubleClick admeten fins a 100 variables personalitzades.

13 de juliol de 2016

• S'ha llançat la plantilla d'etiqueta d'Apsalar.
  • Des d'ara els enllaços al Centre d'ajuda s'obren en pestanyes noves.
  • Les dates representades en termes relatius (p. ex. "fa un mes") ara inclouen una marca de temps detallada que es mostra com a descripció emergent en passar-hi el cursor per sobre.

22 de juny de 2016

• Ara podeu canviar d'un Compte de Google a un altre sense haver de tancar la sessió i tornar-la a iniciar.
  • S'ha corregit un error que feia que, en condicions determinades, l'opció d'execució única per cada càrrega de pàgina generés múltiples execucions.

18 de maig de 2016

• S'ha llançat la nova versió de Google Tag Manager per a aplicacions mòbils: ara Tag Manager per a mòbils està integrat amb Firebase, la nova plataforma d'aplicacions mòbils creada per Google que us ofereix analítica i eines de desenvolupament integrals. Obteniu més informació sobre les novetats de Google Tag Manager per a mòbils.
  • Etiquetes HTML personalitzades: el límit de les etiquetes ha augmentat a 100 kb. Tingueu en compte que si la mida de l'etiqueta s'acosta a aquest límit, pot repercutir en la interfície de l'usuari. A més, aquest augment no implica que hagin canviat els límits de mida general dels contenidors. Per tant, us recomanem que utilitzeu etiquetes d'aquesta mida esporàdicament.

21 de gener de 2016

13 de gener de 2016

• S'ha afegit la pàgina Activitat del contenidor; s'hi pot accedir des del menú Contenidor de la pàgina Administrador.
  • S'han aplicat diverses millores i correccions d'errors.

23 de novembre de 2015

• S'ha llançat la funció Entorns.

11 de novembre de 2015

• S'ha afegit la plantilla d'etiquetes de Criteo.
  • S'ha corregit un error que afectava les variables d'experiment a Google Analytics.
  • S'ha corregit un error que provocava problemes de renderització dels quadres de diàleg a Firefox.

21 d'octubre de 2015

• S'ha solucionat un problema relacionat amb els fragments persistents que romanien en variables d'URL quan es feien canvis al menú Tipus de component.
  • S'han corregit diversos errors addicionals.

23 de setembre de 2015

• S'han corregit errors lleus.

16 de setembre de 2015

• S'han corregit diversos errors.

19 d'agost de 2015

• S'ha llançat la funció Seqüència d'etiquetes.
  • Ara es pot exportar una versió des del menú Accions a la pàgina Versions.
  • S'ha afegit una variable integrada de nom de versió de l'aplicació per als contenidors d'Android.

13 d'agost de 2015

• S'han corregit diversos errors.

31 de juliol de 2015

• S'han implementat diverses millores per a l'editor d'HTML personalitzat.

21 de juliol de 2015

• S'ha llançat la plantilla d'etiqueta de Crazy Egg.
  • S'ha llançat la plantilla d'etiqueta de Perfect Audience Pixel.
  • S'han corregit diversos errors.

16 de juliol de 2015

• S'ha llançat la funció Carpetes.
  • Ara es pot realçar la sintaxi dels camps d'HTML personalitzats i canviar-ne el color.
  • Si s'utilitza document.write en etiquetes HTML personalitzades sense marcar la casella "s'admet document.write", es mostra un advertiment.

8 de juliol de 2015

• En mode de previsualització, ara es poden compartir previsualitzacions des de la targeta de previsualització de la visió general del contenidor i des del menú desplegable d'accions de cada entrada de la pàgina Versions.
  • S'han implementat diverses millores a la IU.

16 de juny de 2015

• S'ha millorat la gestió dels errors d'autenticació de dos factors.
  • S'ha resolt un problema que es produïa en instal·lar el fragment contenidor per a contenidors antics.
  • S'ha resolt un problema que es produïa en esborrar l'opció de configuració de prioritat d'etiqueta.
  • S'ha corregit un problema amb l'anonimització de les etiquetes de Universal Analytics de les adreces IP.
  • S'ha resolt un problema amb la conversió de l'identificador d'objectiu per a experiments de contingut.
  • Ara les opcions del detector de clics s'etiqueten com a "Tots els elements" i "Només els enllaços".

3 de juny de 2015

• S'han introduït molts tipus d'etiquetes nous.
  • Es mostra l'activitat completa a les versions.
  • S'ha afegit el botó "Mostra'n més" a l'activitat recent.
  • S'han introduït altres correccions d'errors i millores de rendiment.

28 de maig de 2015

• S'han realitzat diverses millores de rendiment a la interfície d'usuari.

20 de maig de 2015

• Tots els comptes nous es creen a la V2. Les sol·licituds procedents de la V1 es redirigeixen a la interfície de la V2.
  • S'han realitzat diverses millores de rendiment a la interfície d'usuari.

1 d'abril de 2015

• L'activació de la migració a la V2 ja està disponible. Més informació
  • Les variables de l'element DOM ara poden utilitzar selectors CSS.

26 de març de 2015

• S'ha afegit l'etiqueta "Adometry" a la llista de plantilles d'etiquetes.
  • Es pot accedir a l'historial de canvis del compte. Aneu a Administrador → Activitat del compte.
  • S'ha afegit "Atribut d'element" a la llista de tipus de variable d'esdeveniment automàtic.

12 de març de 2015

• S'han corregit diversos errors.

5 de març de 2015

• L'etiqueta "Bizo" ara s'anomena "LinkedIn".
  • S'han corregit diversos errors.

26 de febrer de 2015

• En crear etiquetes, activadors o variables, el camp del nom ara es mostra al principi del formulari. Si no modifiqueu el nom predeterminat de l'etiqueta, se us demanarà que ho feu a l'últim pas.
  • S'han corregit diversos errors.

18 de febrer de 2015

• S'ha afegit la possibilitat d'utilitzar selectors CSS com a operadors durant la configuració dels activadors.

12 de febrer de 2015

• Els contenidors per a mòbils ara són compatibles amb la V2.
  • La integració de Floodlight i les aprovacions ara són compatibles amb la V2.
  • S'ha afegit la possibilitat de veure i de restablir les versions de contenidor suprimides.
  • S'han consolidat diversos camps a "Camps per definir" i s'ha afegit una llista desplegable perquè els usuaris puguin seleccionar el nom del camp.
  • S'ha corregit l'error de les notes de la versió.

5 de febrer de 2015

• Ara, les taules es poden ordenar a la V2.
  • S'han millorat els missatges d'error a la V2.

28 de gener de 2015

• S'han corregit errors lleus i s'ha millorat l'experiència d'usuari.

22 de gener de 2015

• S'ha afegit la localització a la V2.
  • S'ha afegit la possibilitat de seleccionar una preferència d'idioma a la V2 (menú de roda d'engranatge → Configuració).
  • S'han corregit diversos errors addicionals.

14 de gener de 2015

• S'han introduït canvis a la pantalla "Comptes" de la V2.
  • S'ha corregit l'error de les pàgines publicades amb tipus de suports XML.
  • S'han corregit diversos errors addicionals.

8 de gener de 2015

• S'ha afegit la compatibilitat amb la funció "Comparteix la previsualització" a la V2.
  • S'han corregit diversos errors.

10 de desembre de 2014

• Importació i exportació de contenidors:
    • S'ha modificat el format d'exportació perquè coincideixi amb el format JSON que s'utilitza a l'API externa.
    • S'han corregit diversos errors.
  • L'etiqueta "Google Trusted Stores" ha afegit camps per a la configuració regional i la posició de la insígnia.
  • Ara es pot recollir l'IDFA des de Universal Analytics a iOS. Per fer-ho, utilitzeu la casella de selecció "Activa les funcions publicitàries" a l'etiqueta de Universal Analytics.
  • Seguiment de clics dels esdeveniments automàtics:
    • Ara els detectors de clics (V1) i els activadors de clic (V2) utilitzen captures d'esdeveniments de JavaScript sempre que és possible. Això permet corregir alguns errors de codi de la pàgina que interfereixen amb Google Tag Manager. No s'aplica als clics dels enllaços.
    • La funció "Comprova la validació" s'estableix a "true" de manera predeterminada per als activadors de clics als enllaços i d'enviaments de formularis a la V2.
  • S'ha corregit l'error de la macro "URL de referència" quan el camp d'URL de referència era buit i la macro es basava en un component de l'URL.
  • S'ha corregit l'error del mode de depuració i el comportament dels URL que acaben amb un hash.

21 de novembre de 2014

• Ara, el camp "Configuració regional" de l'etiqueta de Google Trusted Stores és obligatori.
  • Ara, l'API és compatible amb les variables integrades.

12 de novembre de 2014

• V2: ara, les llistes "Etiqueta", "Activador" i "Variable" es mostren ordenades alfabèticament pel nom.
  • V2: s'ha corregit el nom de l'esdeveniment d'activador del temporitzador.
  • V2: s'ha afegit la pàgina de configuració de l'usuari.
  • V2: s'ha corregit l'error del botó "Desa" a la pàgina d'etiquetes per a les interaccions "Algunes pàgines".
  • S'han corregit errors de validació de l'API.

29 d'octubre de 2014

• S'han corregit diversos errors en el mode de previsualització a l'etiqueta de ComScore, a l'etiqueta de Google Trusted Stores i a l'API.

15 d'octubre de 2014

• La versió 2 beta ja està disponible. S'inclouen revisions importants de la interfície d'usuari i fluxos de treball nous. Més informació
  • S'ha llançat una API que permet controlar els comptes i els contenidors mitjançant programació. Obteniu més informació.
  • Ara, les funcions d'importació i exportació de contenidors estan disponibles per a tots els usuaris. Més informació

2 d'octubre de 2014

• Ara Google Trusted Stores està disponible per als usuaris d'Alemanya, d'Austràlia, de França, del Japó i del Regne Unit.

17 de setembre de 2014

• Seguiment de conversions d'AdWords: ara, si teniu etiquetes d'AdWords als contenidors per a Android, les conversions es mostren a AdWords. Per començar a utilitzar aquesta funció, cal que torneu a publicar l'aplicació.

5 de setembre de 2014

• S'ha millorat l'estabilitat del mode de depuració:
    • Ara, als valors imbricats que tenien referències circulars, es mostra el valor keyName per gestionar correctament aquesta situació.
    • Els esdeveniments que les macros passen automàticament a la capa de dades ja no es mostren al mode de depuració (però encara funcionen al mode de publicació).
  • Com a resultat de la correcció d'un error, ara totes les macros que es fan servir a les etiquetes HTML i a les macros JavaScript personalitzades tornen el mateix valor mentre duri un esdeveniment. Obteniu més informació i apreneu com podeu treballar amb el comportament nou.

27 d'agost de 2014

• S'ha aplicat una correcció en el mode de depuració per als casos en què determinades macros JavaScript segueixen la mala pràctica de trametre dades automàticament a la capa de dades.
  • A l'opció "Camps per definir" de les etiquetes de Universal Analytics, ja no cal fer servir una macro JavaScript per obtenir un valor booleà.

22 d'agost de 2014

• Etiqueta de seguiment de conversions d'AdWords: ara, el camp "Valor de la conversió" és opcional.
  • Etiqueta de seguiment de conversions d'AdWords: s'ha afegit el camp "Codi de moneda".
  • Etiqueta de vendes de Floodlight: s'admeten els informes de productes.

31 de juliol de 2014

• El comerç electrònic millorat de Universal Analytics és compatible amb iOS.
  • S'ha millorat el control dels enviaments per a iOS.

25 de juliol de 2014

5 de juliol de 2014

• S'han aplicat diverses correccions al mode de depuració.

1 de juliol de 2014

4 de juny de 2014

• S'ha afegit compatibilitat amb el connector nou "Comerç electrònic millorat" de Universal Analytics. Aquest connector permet que els usuaris de les etiquetes de Universal Analytics facin un seguiment de les compres, els reembossaments, les impressions de productes, etc. mitjançant GTM. Consulteu l'article Seguiment del comerç electrònic (Universal Analytics) per obtenir més informació.

21 de maig de 2014

• S'ha activat la verificació en dos passos com una opció administrativa per als canvis a les macros JavaScript, a les etiquetes HTML personalitzades i a les configuracions d'usuari.

15 de maig de 2014

• S'ha corregit un error a les etiquetes <area> per al seguiment d'esdeveniments automàtics (ara, el detector de clics en enllaços s'encarrega de fer aquest seguiment).
  • S'ha corregit un error de l'etiqueta de Universal Analytics a Internet Explorer. En determinades circumstàncies, el primer píxel que enviava aquesta etiqueta es perdia a Internet Explorer.

6 de maig de 2014

29 d'abril de 2014

• S'ha corregit un error de l'etiqueta de Universal Analytics: ara, el camp "legacyHistoryImport" funciona correctament a "Camps per definir".

22 d'abril de 2014

• S'han introduït millores addicionals a les macros "URL": ara, es poden agafar fragments o noms d'amfitrió d'URL arbitraris.

15 d'abril de 2014

• S'han millorat les macros d'URL; ara, es poden recollir parts concretes de l'URL de referència i de la variable d'esdeveniment automàtic "URL de l'element".
  • S'han afegit funcions publicitàries de display a l'etiqueta de Universal Analytics per activar funcions com ara els informes de dades demogràfiques i d'interessos, el remàrqueting amb Google Analytics i la integració de DCM.

8 d'abril de 2014

18 de març de 2014

• Macro "Cadena constant": el límit s'ha augmentat fins als 1.024 caràcters.
  • Macro "Taula de cerca": s'ha corregit la interfície d'usuari i ara, quan se selecciona la taula de cerca, a la capçalera de la segona columna s'inclou correctament el nom de la macro.
  • Detector d'enviament de formularis: s'ha corregit el problema de la presència d'una entrada anomenada "acció" al formulari.
  • Experiments de contingut per a aplicacions per a mòbils: s'ha afegit una funció nova per realitzar experiments de contingut directament des de Google Tag Manager.

11 de març de 2014

• A la interfície d'usuari, s'han introduït petits canvis a les pàgines d'edició de les etiquetes, de les regles i de les macros: s'ha suprimit la barra d'eines "Crea una versió/Publica".

4 de març de 2014

• Detector de l'historial d'esdeveniments automàtics: dins de la categoria "Detectors d'esdeveniments", hem afegit un tipus d'etiqueta nou que s'anomena "Detector de l'historial del navegador" i que és semblant a les altres etiquetes de seguiment d'esdeveniments automàtics (per exemple, el detector de clics o el detector de formularis). Un cop s'executa, aquesta etiqueta detecta els canvis a l'historial de la pàgina. Aquests esdeveniments de l'historial es produeixen normalment quan el fragment d'URL (valor resum) canvia en una aplicació Ajax o quan en un lloc web es fan servir les API HTML5 pushState. Aquest detector d'esdeveniments és útil per fer un seguiment de les pàgines visualitzades virtuals.
  • S'ha corregit l'etiqueta de detector d'errors de JavaScript. Ara la macro per detectar errors a l'URL font ja funciona correctament.