No es poden transferir les dades a un telèfon Pixel nou

Si es produeix algun error i les dades no es copien del telèfon actual al telèfon Pixel durant la configuració, prova els passos de resolució de problemes que s'indiquen a continuació.

Pots transferir les dades automàticament des de la majoria dels telèfons amb Android 5.0 o iOS 8.0 o versions posteriors, i transferir les dades manualment des de la majoria dels altres sistemes. Obtén informació sobre com pots consultar quina versió d'Android o iOS tens.

També pots restaurar les dades en un telèfon que no sigui nou ni s'hagi restablert. Obtén informació sobre com pots crear una còpia de seguretat de les dades i restaurar-les.

Important: si l'emmagatzematge de dades és ple segons la capacitat del dispositiu, és possible que la transferència de dades es posi en pausa. Comprova la capacitat d'emmagatzematge abans d'iniciar la transferència de dades.

La configuració s'interromp o no s'inicia

El dispositiu s'apaga o es desconnecta

Si perds la connectivitat Wi‑Fi o mòbil, el dispositiu s'apaga o el cable es desconnecta, restableix les dades de fàbrica i torna a iniciar el procés immediatament.

No passa res o es mostra el missatge "Prova un altre cable"

Comprovar el cable

• Desconnecta i torna a connectar el cable per ambdós extrems.
  • Prova un altre cable. No tots els cables d'alimentació poden transferir dades.

Provar l'adaptador Quick Switch

• Si utilitzes l'adaptador Quick Switch, comprova que l'hagis inserit al telèfon Pixel.
  • Si no l'utilitzes, prova de fer-ho. L'adaptador pot mostrar als telèfons en quina direcció s'han de transferir les dades. Si calgués, fes servir un cable USB-C a USB-A amb l'adaptador.

Comprovar alguns aspectes bàsics

• Comprova que els dos telèfons estiguin desbloquejats, carregats i encesos.
  • En telèfons Pixel (2016), si la funció Estalvi de bateria està activada, desactiva-la.

Si no funciona cap cable, obtén informació sobre com pots transferir dades sense cable .

Es mostra el missatge "És possible que el telèfon no sigui compatible"
  1. Instal·la les actualitzacions que hi hagi disponibles per al teu telèfon actual.
  2. Reinicia el telèfon actual. La majoria dels telèfons es reinicien mantenint premut el botó d'engegada fins que el dispositiu es reinicia completament.
  3. Torna a provar d'utilitzar l'adaptador Quick Switch. Si continua sense funcionar amb el telèfon actual, obtén informació sobre com pots transferir les dades sense l'adaptador des d'un telèfon Android o des d'un iPhone.
La transferència de dades durant la configuració s'ha encallat (només per a Android)
  1. Si la configuració s'encalla durant més de 15 minuts, toca Atura la còpia.
  2. Quan vegis el missatge "El telèfon està gairebé a punt", consulta quines dades s'han copiat. És possible que no puguis copiar determinades dades del telèfon Android actual. Obtén informació sobre quines dades no es copien des d'Android .
No es poden transferir dades per Wi‐Fi
Només determinats dispositius poden transferir dades per Wi‑Fi. Si el telèfon que envia les dades és un iPhone amb iOS 7 o una versió anterior, o funciona amb Android 4 o una versió anterior, la transferència no funcionarà.
No es pot configurar un perfil de treball

Si tens problemes per configurar un perfil de treball durant la configuració del telèfon, prova un d'aquests passos per resoldre'ls.

Ometre la configuració del perfil de treball

1. Durant la configuració, quan rebis el missatge amb el text "Afegeix el compte de treball a la pantalla següent", toca Omet.
  2. Completa la configuració amb normalitat.
  3. Un cop s'hagi completat la configuració, toca Configuració i, a continuació, Contrasenyes i comptes i, a continuació, Afegeix un compte i, a continuació, Google.

Consell: per obtenir més informació sobre com pots configurar un perfil de treball, consulta l'article Configurar Google Workspace en un dispositiu Android.

Esborrar la configuració de l'iPhone

Si el teu compte de treball de l'iPhone inclou la gestió de dispositius, és possible que no s'actualitzin algunes opcions de configuració correctament durant la transferència de dades. Si tens problemes, segueix aquests passos per resoldre'ls:

1. Suprimeix el teu perfil de gestió de dispositius.
    1. A l'iPhone, obre l'aplicació Configuració.
    2. Toca General i, a continuació, Gestió de dispositius.
    3. Selecciona el teu perfil.
    4. Toca Suprimeix la gestió.
    5. Introdueix la contrasenya.
  2. Esborra la configuració de l'iPhone.
    1. A l'iPhone, obre l'aplicació Configuració.
    2. Toca General i, a continuació, Transfereix o restableix l'iPhone i, a continuació, Restableix i, a continuació, Restableix tota la configuració.
  3. Repeteix la configuració del telèfon.

Consell: les aplicacions o les dades no s'esborren en restablir la configuració de l'iPhone.

Restablir les dades de fàbrica d'un telèfon Pixel

Important: en restablir les dades de fàbrica, s'esborren totes les dades del telèfon.

Si ja has finalitzat la configuració del telèfon i els passos anteriors no s'han completat correctament o no es poden completar, és possible que primer hagis de restablir les dades de fàbrica.

1. Restableix les dades de fàbrica del telèfon Pixel. Obtén informació sobre com pots restablir les dades de fàbrica d'un telèfon Pixel.
  2. Repeteix la configuració del telèfon.

La configuració ha finalitzat, però les dades no s'han copiat

S'ha omès la transferència de dades en encendre el telèfon per primera vegada

Tornar a la configuració
  • Al cap d'uns minuts
    Rebràs la notificació "No s'ha completat la configuració del dispositiu Pixel". Toca Finalitza la configuració.
  • Al cap d'uns dies
    Obre l'aplicació Configuració. A la part superior, toca Finalitza la configuració.
  • Al cap d'un temps
    Pots restablir el telèfon en qualsevol moment, però aquesta acció esborra totes les dades del telèfon. Obtén informació sobre com pots restablir la configuració de fàbrica.

Per què algunes dades no es transfereixen des d'un iPhone

iPhone supervisat per una organització

iPhone supervisat

Si una empresa, un centre educatiu o una altra organització supervisen l'iPhone, les dades no es poden copiar. Per comprovar si l'iPhone està supervisat, segueix aquests passos:
  1. Obre Configuració A continuació, General A continuació, Informació.
  2. A sota del nom del dispositiu, cerca la frase "Aquest iPhone és un dispositiu supervisat".

iPhone gestionat

Si una empresa, un centre educatiu o una altra organització gestionen l'iPhone, és possible que la còpia de dades estigui limitada. Per comprovar si l'iPhone està gestionat, segueix aquests passos:

1. Obre Configuració A continuació, General A continuació, Gestió de perfils i dispositius.
  2. A sota del nom del dispositiu, cerca perfils de polítiques de l'organització.

Per poder transferir més contingut, pots suprimir aquests perfils. Aquesta acció pot afectar el teu accés a la informació de l'organització.

iMessage activat
Si has canviat d'un iPhone a un telèfon Pixel, desactiva iMessage. Obtén informació sobre com pots desactivar iMessage.
L'iPhone té fotos HEIF (iOS 11 i versions posteriors)
Per veure automàticament les fotos HEIF originals al telèfon Pixel, desa-les a Google Fotos des de l'iPhone. Obtén informació sobre com pots crear una còpia de seguretat de les dades de Google Fotos.
Consell: si l'iPhone no té Google Fotos, les fotos HEIF es converteixen en fotos JPG al telèfon Pixel durant la configuració.

Què no es copia durant la configuració

Des d'un telèfon Android
  • Baixades, com ara fitxers PDF.
  • Fotos, vídeos i música emmagatzemats en carpetes ocultes o bloquejades.
  • Aplicacions que no siguin de Google Play Store.
  • dades d'aplicacions que no fan servir la còpia de seguretat d'Android
  • Comptes que no siguin de Google i les seves dades.
  • Contactes i calendaris sincronitzats amb serveis que no siguin Google.
  • Sons de trucada.
  • Algunes opcions de configuració del telèfon (varien en funció del telèfon i de la versió d'Android).

Obtén informació sobre com pots transferir algunes d'aquestes dades després de la configuració.

Des d'un iPhone
  • Compres des de l'aplicació.
  • Opcions de configuració del telèfon, com ara les contrasenyes de Wi‑Fi.
  • Música protegida amb la gestió de drets digitals (DRM).
  • Adreces d'interès de Safari®.
  • Aplicacions de pagament i aplicacions no disponibles a Google Play.
  • Algunes dades d'aplicacions, com ara les d'aplicacions que no estan emmagatzemades al núvol.

Obtén informació sobre com pots transferir algunes d'aquestes dades després de la configuració.

Des d'un telèfon BlackBerry o Windows Phone
Des d'un telèfon BlackBerry o Windows Phone, només les dades dels Comptes de Google es mostren automàticament en un telèfon Pixel. Obtén informació sobre com pots copiar manualment algunes dades des d'un telèfon BlackBerry o Windows Phone.

Altres problemes en copiar dades

Des d'un telèfon Android

Durant la configuració: no tens cap cable
  1. Al telèfon Pixel:
    • Inicia la configuració i toca Inicia.
    • Connecta't a una xarxa Wi‑Fi o a la del teu operador de telefonia mòbil.
  2. Quan es mostri el text "Copia aplicacions i dades", toca Següent.
  3. Quan vegis "Utilitza el dispositiu antic", toca No pots fer servir el telèfon antic?.
  4. Segueix els passos en pantalla per iniciar la sessió al teu Compte de Google i accedir a la còpia de seguretat.
Consell: per transferir dades d'un telèfon amb Android 5 o una versió posterior a un Pixel 6 o un model posterior, inclòs Fold, pots copiar les dades amb Wi‐Fi.
No pots fer servir el telèfon antic
  1. Comprova que tinguis una còpia de seguretat del telèfon Android actual. Obtén informació sobre com pots gestionar les còpies de seguretat.
  2. Al telèfon Pixel, toca Comença. Si no veus aquesta opció, obtén informació sobre com pots tornar a la configuració.
  3. Toca Següent A continuació, No pots fer servir el telèfon antic?.
  4. A "Copia les dades d'una altra manera", toca D'acord A continuació, Una còpia de seguretat del núvol.
  5. Connecta't a una xarxa Wi‑Fi o a un operador de telefonia mòbil.
  6. Inicia la sessió al Compte de Google que inclou la còpia de seguretat de les dades.
  7. Segueix els passos en pantalla.
Vols transferir dades sense tornar a la configuració o transferir només les dades seleccionades

Copiar els contactes

Si ja utilitzes els contactes al teu Compte de Google, com ara a Gmail, es mostraran automàticament al telèfon Pixel després d'iniciar la sessió. Per veure els contactes, obre l'aplicació Contactes Contactes del telèfon Pixel.

Si els contactes estan desats en una targeta SIM, obtén informació sobre com pots importar contactes des d'una targeta SIM.

Copiar fotos, vídeos, fitxers i carpetes

• Amb connexió a Internet
    Pots penjar el contingut del telèfon actual o de l'ordinador al teu Compte de Google. El contingut del Compte de Google es mostra al telèfon Pixel. Learn how to upload to Google Drive and back up to Google Photos.
  • Sense connexió a Internet
    Pots transferir el contingut al telèfon Pixel amb un cable USB.

Des d'un iPhone

No tens cap cable: utilitza l'aplicació Canviar a Android

Si vols transferir les dades sense tornar a la configuració:

Per copiar el calendari, els contactes, les fotos i els vídeos al telèfon Pixel nou, obtén informació sobre com pots crear una còpia de seguretat de les dades de l'iPhone i iCloud a Google Drive.

Vols transferir només les dades seleccionades

Copiar els contactes

Al teu Compte de Google

• Si ja utilitzes els contactes al teu Compte de Google, com ara a Gmail, els veuràs a les aplicacions de comunicació del telèfon Pixel.

Des del compte d'iCloud

1. Assegura't que tots els contactes estiguin desats a iCloud.
  2. Exporta els contactes des d'icloud.com com a fitxer vCard.
  3. Importa els contactes a Gmail. Obtén informació sobre com pots afegir, moure o importar contactes.
  4. Després de copiar els contactes, els veuràs a les aplicacions de comunicació del telèfon Pixel.

Des d'una targeta SIM

Copiar fotos i vídeos

Obtén informació sobre com pots sol·licitar una transferència de fotos i vídeos d'iCloud a Google Fotos.

Obtén informació sobre com pots crear una còpia de seguretat a Google Fotos si vols tenir una còpia de seguretat de les fotos i dels vídeos de l'iPhone en aquesta aplicació,que es mostrarà al telèfon Pixel.

Consell: per veure les fotos i els vídeos, obre l'aplicació Fotos Fotos del telèfon Pixel.

Encara no es poden copiar les dades

Si continues sense poder copiar les dades al telèfon Pixel, obtén informació sobre com pots contactar amb nosaltres.