Finn ut mer om den nye Google Meet-appen

Meet-anropsfunksjonen for Business og EDU er en del av en utvidet lansering og er kanskje ikke tilgjengelig ennå.

Google Duo og Google Meet er slått sammen til en ny Meet-app for videosamtaler og -møter. Google Duo heter nå Google Meet , og både navnet og ikonet er oppdatert. Finn ut hvordan du laster ned den nye Meet-appen.

Funksjonene og krypteringsmetodene som er tilgjengelige i Meet-appen, varierer mellom Møter, Meet-anrop (kun Business og EDU) og den eldre versjonen av Meet-anrop (tidligere kalt Duo). Finn ut mer om samtale- og møtekryptering i Meet.

Finn ut mer om møter

Viktig: Du må først være logget på Google-kontoen din.

Du kan opprette eller bli med i planlagte eller spontane Google-møter som er krypterte i nettskyen, via en link. Finn ut hvordan du starter eller planlegger Google Meet-videomøter.

Møtene inneholder de nyeste Meet-funksjonene som er kompatible for bedrifter

Tips:

Finn ut mer om Meet-anrop

Meet-anrop (bare tilgjengelig for Business og EDU):

På mobiltelefonen kan du starte én-til-én-anrop som er krypterte i nettskyen, med andre brukere ved å ringe Workspace-kontoene deres direkte for å varsle dem om at du prøver å ringe dem. Finn ut hvordan du ringer med Meet.

Meet-samtaler inneholder de nyeste Meet-funksjonene som er kompatible for bedrifter Meet-anrop inkluderer ikke eldre versjoner av anropsfunksjoner
  • gruppeanrop
  • Meldinger
  • øyeblikksbilder
  • Familiemodus
  • Bank-bank

Tips: Administratoren din styrer Meet-anrop og -møter. Finn ut hvordan du slår på Meet-møter for organisasjonen din.

Finn ut mer om den eldre versjonen av Meet-anrop (tidligere kalt Duo)

Den klassiske Duo-opplevelsen med ende-til-ende-kryptering der du ringer direkte til et nummer eller en gruppe. Finn ut hvordan du starter den eldre versjonen av Meet-anrop.

Finn ut mer om den eldre versjonen av anropsfunksjoner

Med oppgraderingen av Duo til Meet la vi til eldre ringefunksjoner fra Duo i Meet-appen. Oppgraderingen gir en bedre appopplevelse, og Duo-brukere trenger ikke å laste ned noe nytt. Du kan fortsatt

• foreta 1:1- eller gruppesamtaler med venner og familie via telefonnumre eller e-postadresser.
  • bruke morsomme filtre og effekter
  • sende meldinger
  • be Google-assistenten om å ringe med enhetene du allerede har
  • slå på Meet-øyeblikksbilder
  • bruke familiemodus
  • se forhåndsvisninger av videosamtaler med Bank-bank

Tips:

Last ned den nye Meet-appen på mobilenheten din.

Få tilgang til møtefunksjoner i den nye Meet-appen

Med oppdateringen kan du planlegge, opprette og bli med i møter. Du får også tilgang til møtefunksjoner og -egenskaper fra Google Meet. Med denne oppdateringen kan du:

Finn ut hvordan du bruker Google Meet-funksjoner i den nye Meet-appen.

Viktig: Du må være logget på med en Google-konto for å prøve møtefunksjoner. Hvis kontoen din bare er konfigurert med et telefonnummer, kan du ikke bruke møter.

Få tilgang til ringefunksjoner i den nye Meet-appen

Med oppgraderingen av Duo til Meet har vi lagt til ringefunksjoner fra Duo i Meet-appen . Oppgraderingen gir en bedre appopplevelse, og Duo-brukere trenger ikke å laste ned noe nytt. Du kan fortsatt gjøre alt du pleier i Google Duo – for eksempel:

• ha videoanrop med venner og familie via telefonnumre eller e-postadresser
  • bruke morsomme filtre og effekter
  • sende meldinger
  • be Google-assistenten om å ringe med enhetene du allerede har

Google Duo heter nå Google Meet , og både navnet og ikonet er oppdatert. Bruk Google Meet til å ha videosamtaler og møter i én app.

• Eksisterende funksjoner for videoanrop fra Google Duo forsvinner ikke.
  • Hvis du brukte Google Duo eller Meet kostnadsfritt, trenger du ikke å betale for den nye versjonen.
  • Samtaleloggen, kontaktene og meldingene i Google Duo slettes ikke.
  • Meet i Gmail fortsetter å fungere uten endringer.
  • Administratorer for bedrifter og utdanningsinstitusjoner kan finne ut mer om overgangen. Finn ut hvordan du administrerer ringefunksjoner for brukerne dine.
  • For å bruke den kombinerte opplevelsen må du sørge for at automatiske oppdateringer er slått på. Oppdater appen din på Android-enheter.