Informació sobre la nova aplicació Google Meet

La funció de trucades de Meet per a empreses i centres educatius forma part d'un llançament ampli i és possible que encara no estigui disponible.

Google Duo i Google Meet s'han combinat per crear una nova aplicació Meet que permet fer videotrucades i reunions. El nom i la icona de l'aplicació Google Duo ara són Google Meet . Obtén informació sobre com pots baixar la nova aplicació Meet.

Les funcions i els mètodes d'encriptació disponibles a l'aplicació Meet són diferents entre reunions, trucades de Meet (només per a empreses i centres educatius) i les trucades heretades de Meet (abans, Duo). Obtén informació sobre l'encriptació de trucades i de reunions a Meet.

Més informació sobre les reunions

Important: primer has de tenir la sessió iniciada al teu Compte de Google.

Amb un enllaç, pots crear reunions de Google Meet encriptades al núvol, siguin programades o instantànies, o bé unir-t'hi. Obtén informació sobre com pots iniciar o programar una videotrucada de Google Meet.

Les reunions inclouen les darreres funcions de Meet que compleixen els requisits per a empreses

Consells:

Informació sobre les trucades de Meet

Trucades de Meet (només disponibles per a empreses i centres educatius):

Al telèfon mòbil, pots fer trucades 1:1 encriptades al núvol a altres usuaris trucant directament al seu compte de Workspace per avisar-les que estàs provant de trucar-los. Obtén informació sobre com pots fer trucades de Meet.

Les trucades de Meet inclouen les darreres funcions de Meet que compleixen els requisits per a empreses Les trucades de Meet no inclouen les funcions de trucada heretades
  • Trucades de grup
  • Missatges
  • Moments
  • Mode familiar
  • Toc Toc

Consell: l'administrador controla les trucades de Meet i les reunions. Obtén informació sobre com pots activar les reunions de Meet per a la teva organització.

Informació sobre les trucades heretades de Meet (abans, Duo)

És l'experiència encriptada d'extrem a extrem de la versió clàssica de Duo que implica trucar a un número o un grup directament. Obtén informació sobre com pots fer una trucada heretada de Meet.

Informació sobre les funcions de trucada heretades

Amb l'actualització de Duo a Meet, hem afegit les funcions de trucada heretades de Duo a l'aplicació Meet. L'actualització és una experiència millorada de l'aplicació i no cal que els usuaris de Duo baixin una aplicació nova. Continues tenint aquestes opcions:

• Fer trucades 1:1 o de grup amb amics i familiars amb el número de telèfon o l'adreça electrònica.
  • Utilitzar filtres i efectes divertits.
  • Enviar missatges.
  • Demanar a l'Assistent de Google que truqui amb els teus dispositius existents.
  • Activar els moments de Meet.
  • Utilitzar el mode familiar.
  • Previsualitzar videotrucades amb Toc Toc.

Consells:

Al dispositiu mòbil, baixa la nova aplicació Meet .

Accedir a les funcions de reunió a la nova aplicació Meet

Amb aquesta actualització, pots programar i crear una reunió, i també unir-t'hi. També obtens accés al paquet de característiques i funcions de reunió de Google Meet. Aquesta actualització et permet:

Obtén informació sobre com pots utilitzar les funcions de Google Meet a la nova aplicació Meet.

Important: has d'iniciar la sessió amb un Compte de Google per poder provar les funcions de reunió. Els comptes configurats amb només un número de telèfon no poden utilitzar les reunions.

Accedir a les funcions de trucada a la nova aplicació Meet

Amb l'actualització de Duo a Meet, hem afegit les funcions de trucada de Duo a l'aplicació Meet . L'actualització és una experiència millorada de l'aplicació i no cal que els usuaris de Duo baixin una aplicació nova. Podràs continuar fent tot el que sempre has fet a Google Duo, com ara:

• Fer videotrucades amb amics i familiars amb el número de telèfon o el correu electrònic.
  • Utilitzar filtres i efectes divertits.
  • Enviar missatges.
  • Demanar a l'Assistent de Google que truqui amb els teus dispositius existents.

El nom i la icona de l'aplicació Google Duo ara són Google Meet . Per fer videotrucades i tenir les reunions en una sola aplicació, utilitza Google Meet .

• Les funcions existents de videotrucada de Google Duo no desapareixeran.
  • Si actualment utilitzes Google Duo o Meet sense cost econòmic, no cal que paguis per la nova experiència.
  • L'historial de converses, els contactes i els missatges de Google Duo es mantindran desats.
  • Meet a Gmail continuarà funcionant sense canvis.
  • Els administradors d'empreses i els centres educatius poden obtenir més informació sobre com poden gestionar la transició amb els seus usuaris. Obtén informació sobre com pots gestionar les funcions de trucada per als teus usuaris.
  • Per utilitzar l'experiència combinada, assegura't que les actualitzacions automàtiques estiguin activades. Actualitza l'aplicació als dispositius Android.