Hvis du vil teste oversættelse af undertekster i realtid, kan du tilmelde dig betaversionen af funktionen til oversættelse af Meet-undertekster.

Udvidede Meet-funktioner er tilgængelige for Google Workspace-udgaver

Afhængigt af dine Google Workspace-udgaver har du adgang til forskellige Google Meet-funktioner. Find ud af, hvilke udgaver der har adgang til de udvidede Google Meet-funktioner.

Se, hvilke udvidede Meet-funktioner der er tilgængelige

De udvidede Meet-funktioner omfatter:

• Grupperum – Moderatorer kan bruge grupperum til at opdele deltagere i mindre grupper under videoopkald.
  • Afstemninger – Moderatorer kan oprette afstemninger, hvor deltagere kan stemme under videoopkald.
  • Livestreaming – Moderatorer kan livestreame et videoopkald, så andre kan se det uden at deltage i opkaldet.
  • Spørgsmål og svar – Deltagerne kan stille spørgsmål til moderatorerne i videoopkaldet.
  • Håndsoprækning – Deltagere kan række hånden op at fortælle moderatorerne, at de gerne vil tale.
  • Støjreducering – Deltagerne kan filtrere baggrundsstøj fra for at hjælpe med at begrænse forstyrrelser under et opkald.
  • Deltagelsesregistrering – Moderatorer kan få en rapport om, hvem der deltager i deres videoopkald og livestreams.
  • Optag et møde – Moderatorer kan optage videoopkald, så andre kan se dem senere.
  • Anonym deltagelse – Alle, der er inviteret til dit møde, kan deltage via deres computer, også selvom de ikke er logget ind på en Google-konto.
  • Nummer til deltagelse via telefon – Amerikanske og visse internationale telefonnumre kan bruges til at deltage via telefon, uden at det koster noget.
  • Deltagelse via udringning – I USA og Canada kan du ringe ud til telefonnumre eller få Google Meet til at ringe til dig uden yderligere omkostninger.
  • Maksimal opkaldslængde – Brugerne kan have en-til-en-opkald og gruppeopkald i op til 24 timer.
  • Flere medværter – Mødeværter kan føje op til 25 medværter til deres møder.

Google Workspace-udgaver

Workspace Individual  Essentials Business Standard Business Plus  Enterprise Essentials Enterprise Standard Enterprise Plus
Grupperum  blue check mark blue check mark blue check mark blue check mark blue check mark blue check mark blue check mark
Afstemninger blue check mark blue check mark blue check mark blue check mark blue check mark blue check mark blue check mark
Livestreaming

blue check mark

blue check mark

Spørgsmål og svar   blue check mark blue check mark blue check mark blue check mark blue check mark blue check mark
Håndsoprækning blue check mark blue check mark blue check mark blue check mark blue check mark blue check mark blue check mark
Støjreducering

blue check mark

blue check mark

Deltagelsesregistrering​

blue check mark

blue check mark

blue check mark

blue check mark

blue check mark

Optag et møde

blue check mark

blue check mark

blue check mark

blue check mark

blue check mark

blue check mark

blue check mark

Anonym deltagelse

blue check mark

blue check mark

blue check mark

blue check mark

blue check mark

blue check mark

blue check mark

Deltag via telefon blue check mark blue check mark blue check mark blue check mark blue check mark blue check mark blue check mark
Deltag via udringning blue check mark blue check mark blue check mark blue check mark blue check mark blue check mark blue check mark
Maksimalt 24 timers opkaldslængde

blue check mark

blue check mark

blue check mark

blue check mark

blue check mark

blue check mark

blue check mark

Flere medværter   blue check mark blue check mark blue check mark blue check mark blue check mark blue check mark

Google Workspace for Education-udgaver

Education Fundamentals Education Standard Teaching and Learning Upgrade Education Plus
Grupperum      blue check mark blue check mark
Afstemninger     blue check mark blue check mark
Livestreaming     blue check mark blue check mark
Spørgsmål og svar     blue check mark blue check mark
Håndsoprækning blue check mark blue check mark blue check mark blue check mark
Støjreducering     blue check mark blue check mark
Deltagelsesregistrering​     blue check mark blue check mark
Optag et møde blue check mark   blue check mark blue check mark

Flere medværter

blue check mark

blue check mark

blue check mark