Duo og Meet er blevet slået sammen til en ny Meet-app. Brugere af Meet (original) kan downloade den nye app.

Afhold afstemninger i Google Meet

Vil du gerne have adgang til avancerede Google Workspace-funktioner i din virksomhed?

Prøv Google Workspace i dag.

Vigtigt!

• Når du opretter en afstemning i en livestream, er den automatisk tilgængelig for både mødedeltagere og livestreamdeltagere. Værter kan ikke deaktivere afstemninger for livestreambrugere.
  • Du kan ikke oprette afstemninger på mobilenheder, men du kan svare på dem.
Krav til brug af afstemninger i Google Meet.

Vigtigt! Funktionen til afstemning i Google Meet er tilgængelig i følgende Google Workspace-udgaver:

• Essentials
  • Business Standard
  • Business Plus
  • Enterprise Starter
  • Enterprise Essentials
  • Enterprise Standard
  • Enterprise Plus
  • Education Plus
  • Teaching and Learning Upgrade
  • G Suite Business
  • Google Workspace for Nonprofits
  • Workspace Individual-abonnent

Tip! Workspace-administratorer kan aktivere eller deaktivere denne funktion for hele deres organisation.

Afhold en afstemning i et Google Meet-møde

Til mødemoderatorer:

Som mødemoderator kan du oprette afstemninger, hvor deltagerne kan afgive en stemme. Når mødet er slut, modtager moderatoren automatisk en mail med en rapport over afstemningsresultatet. Rapporten indeholder deltagernes navne og deres afstemningssvar. Deltagernavne deles ikke i tilfælde af anonyme afstemninger.

Den person, der planlægger eller starter et møde, er værten. Hvis du overfører et møde til eller planlægger et møde i en andens kalender, bliver vedkommende muligvis vært for mødet. Som standard er der kun én vært pr. møde, men du kan tilføje op til 25 medværter, når mødet er i gang.

Opret en afstemning

1. Når du er i et møde, skal du nederst til højre klikke på Aktiviteter og derefter klikke på Afstemninger.
  2. Klik på Start en afstemning
  3. Stil et spørgsmål, og føj valgmuligheder til afstemningen.
    • Tip! Du kan give brugere mulighed for at svare anonymt i afstemninger. Aktivér Svar vises uden navne , før du gemmer eller starter din afstemning.
  4. Vælg en af mulighederne:
    • Klik på Start for at oprette din afstemning.
    • Klik på Gem for at gemme din afstemning, så du kan starte den senere.

Tip! Du kan se de afstemninger, du gemmer, under Afstemninger i løbet af hele mødet. Når opkaldet er slut, slettes alle afstemninger permanent. Mødemoderatorer får tilsendt en afstemningsrapport via mail ved mødets afslutning.

5. Hvis du vil afgive en stemme i din egen afstemning, skal du vælge en af mulighederne og derefter klikke på Stem.

Moderer en afstemning

1. Når du er i et møde, skal du nederst til højre klikke på Aktiviteter og derefter Klik på Afstemninger.
  2. Valgfrit: Hvis du vil give deltagerne mulighed for at se resultatet af en afstemning, skal du ud for "Vis resultaterne til alle deltagere" slå kontakten til .
  3. Valgfrit: Du kan lukke en afstemning og ikke tillade svar ved at klikke på Luk afstemningen.
    • Tip! Deltagerne kan stadig se afstemningen.
  4. Klik på Slet for at slette en afstemning permanent fra din liste over afstemninger.
    • Tip! Ingen kan se slettede afstemninger.

Se en rapport over afstemninger

Når et møde er slut, modtager moderatoren en rapport over de afstemninger, der blev oprettet i mødet. Rapporten indeholder navnene på deltagerne i mødet, samt hvad de stemte på.

1. Åbn mailen med rapporten over afstemninger.
  2. Klik på den vedhæftede rapport.

Til mødedeltagere:

Som mødedeltager kan du afgive en stemme i en afstemning.

Du får en notifikation i mødet, når moderatoren starter en afstemning. Sørg for at afgive din stemme, før afstemningen eller mødet slutter.

Vigtigt! Når du besvarer en afstemning anonymt, skjules oplysninger for:

• Andre mødedeltagere
  • Moderatorerne
  • Din Workspace-administrator

Dit svar i en afstemning deles i sin helhed med Google. Afstemningen anonymiseres eller slettes senere i henhold til vores dataopbevaringspolitik.

1. Når du er i et møde, skal du nederst til højre klikke på Aktiviteter og derefter klik på Afstemninger.
  2. Vælg dit svar og derefter i afstemningen, og klik derefter på Stem.
    Tip! Når du har klikket på Stem, kan du ikke ændre dit svar.
true
Hent den nye Meet-app til Android

Google Meet er den eneste app, du behøver for at foretage videoopkald og holde møder på dine enheder. Brug funktioner som sjove filtre og effekter i dine videoopkald, eller planlæg et gode mødetidspunkt, hvor alle kan være med.