Få hjælp fra Google Play

Vi vil meget gerne hjælpe dig, hvis du har problemer med at bruge Google Play. Du kan finde svar i Hjælp, indsende spørgsmål til vores eksperter eller kontakte vores supportmedarbejdere via chat eller mail.

Find dit svar i Hjælp til Google Play

Få svar og hjælp til almindelige problemer. Kom i gang ved at søge efter dit problem i søgefeltet øverst på denne side, eller find dit problem nedenfor:

Få hjælp fra et fællesskab af eksperter i Google Play-hjælpeforummet

Forummet har et aktivt fællesskab med eksperter, der kan hjælpe dig med spørgsmål vedrørende Google Play. Se tidligere diskussioner, eller indsend dit spørgsmål for at få gode råd.