For assistance with Fitbit health and fitness features on your Google Pixel Watch, including heart rate and heart health, exercise, and sleep, visit help.fitbit.com

Konfigurer Google Pixel Watch

How to set up your Google Pixel Watch

Dette trenger du for å komme i gang

Du trenger følgende for å starte konfigureringen:

Konfigurer Google Pixel Watch

1. Før du begynner

2. Slå på Pixel Watch

Slå på Google Pixel Watch ved å trykke ned kronen i ca. 3 sekunder.

3. Koble sammen klokken og telefonen

Plasser klokken i nærheten av en kompatibel Android-telefon som kjører Android 8.0 eller nyere, med Bluetooth slått på. Skjermen skal vise at sammenkoblingen kan begynne.

Følg veiledningen i appen, og velg Google Pixel Watch for å starte tilkoblingen.

Samsvarende sammenkoblingskoder vises både i appen og på klokken.

4. Last ned og installer Google Pixel Watch-appen

Hvis du ikke allerede har lastet ned Google Pixel Watch-appen, blir du bedt om å gå til Google Play-butikken for å installere den nyeste versjonen av appen.

5. Gi Watch tillatelser

Velg hvilke apper du vil koble til klokken, for eksempel Kalender og Gmail.

6. Koble til en Google-konto

1. Åpne Google Pixel Watch-appen Google Pixel Watch.
  2. Opprett en Google-konto eller logg på med en eksisterende konto for å fortsette konfigureringsprosessen.
  3. Logg på Google-kontoen din på Google Pixel Watch.

7. Konfigurer og spor aktivitet og søvn med Fitbit

8. Aktiver LTE (bare på Google Pixel Watch LTE)

Hvis du har kjøpt Google Pixel Watch med LTE, kan du se hvordan du konfigurerer og administrerer et LTE-mobilabonnement for Google Pixel Watch.

9. Slå på flere innstillinger

Veiledninger på skjermen viser deg hvordan du kan konfigurere eller koble til

• Google Pay
  • Google Assistent
  • en personlig PIN-kode eller et personlig mønster for låseskjermen
  • andre Google Play Butikk-apper som er tilgjengelige på Google Pixel Watch

Merk: Under konfigureringen kan du slå på TalkBack-snarveien for å få tilgang til tilgjengelighetsfunksjonen for tekst til tale ved å trippeltrykke på sideknappen ved siden av kroneknappen.

10. Sjekk at systeminnstillingene på Pixel Watch er oppdaterte

Hvis du ikke har oppdatert klokken under konfigureringen, kan du oppdatere systeminnstillingene nå.
Merk: Sørg for at klokken lader og er koblet til en 2,4 GHz wifi-ruter.

Pixel Watch 2: Når du oppdaterer via wifi, tar denne oppdateringen 15–20 minutter. Hvis du oppdaterer via Bluetooth, kan oppdateringen ta betydelig lengre tid (opptil en time). Det kan hende du må låse opp klokken for å sjekke at konfigureringen er fullført.

1. På Google Pixel Watch sveiper du nedover og så trykk på Innstillinger .
  2. Trykk på System og så Systemoppdateringer. Google Pixel Watch ser etter tilgjengelige oppdateringer.

11. Fullfør konfigureringen

Følg resten av veiledningen i appen for å fullføre konfigureringen av Pixel Watch.

Tips: Når enheten og klokken er koblet sammen, kan du se statusen «Tilkoblet» i Google Pixel Watch-appen. Hvis enheten og klokken ikke er koblet sammen, vises «Frakoblet» på klokkeskjermen.

Løs problemer med konfigurering og sammenkobling

Finn ut hvordan du løser problemer med å konfigurere og koble sammen klokken og telefonen.

Sjekk først at

Kan ikke koble sammen Pixel Watch og telefonen

På telefonen

1. Åpne Google Pixel Watch-appen Google Pixel Watch og så System og så Tilbakestill og koble fra klokken og så Tilbakestill (men ikke slett eSIM-kortet).
  2. Gå til Innstillinger og så Tilkoblede enheter og så glem alle Watch-enheter som er oppført.

På klokken

1. Når klokken viser tilkoblingsanimasjonen, legger du telefonen og klokken nær hverandre igjen for å prøve sammenkoblingsprosessen på nytt.

Pixel Watch kan fortsatt ikke kobles til

1. Se videoen om konfigurering av Pixel Watch for å kontrollere at alle trinnene er fullført.
  2. Kontroller at Pixel Watch-batteriet er fulladet.
  3. Kontroller at Bluetooth er aktivert på telefonen din. Koble til via Bluetooth på Pixel-telefoner
  4. Kontroller at posisjonen din er konfigurert. Administrer posisjonsinnstillingene på Pixel-telefonen din.
  5. Sørg for at klokken og telefonen befinner seg ved siden av hverandre. Telefonen må være maksimalt 0,5 m fra Pixel Watch for at Rask sammenkobling skal fungere.
  6. Sjekk at telefonen er koblet til enten et wifi- eller et mobilnettverk.
Merk: Hvis du har prøvd trinnene ovenfor og Pixel Watch fortsatt ikke kan kobles sammen med telefonen, kan du følge denne veiledningen for tilbakestilling til fabrikkstandard for å løse problemet.

Pixel Watch-appen viser at ingen klokker er tilkoblet

På telefonen

1. Avinstaller Google Pixel Watch-appen Google Pixel Watch.
  2. Gå til Innstillinger og så Tilkoblede enheter og så glem alle Watch-enheter som er oppført.

På klokken

1. Hold kronen inne i 5 sekunder til av/på-menyen vises og så Start på nytt.
  2. Når klokken starter på nytt, prøver du sammenkoblingsprosessen på nytt ved å legge telefonen og klokken nær hverandre igjen.
Merk: Hvis av/på-menyen ikke vises, holder du inne side- og kroneknappen i 20 sekunder for å tvinge frem en kald omstart.

Fungerer med de fleste telefoner som kjører Android 8.0 eller nyere. Du må ha Google-konto og internettilkobling. For enkelte funksjoner kan et betalt abonnement være nødvendig. Du finner tekniske spesifikasjoner og enhetsspesfikasjoner på g.co/pixelwatch/specs.