Mål webkonverteringer fra Google Analytics 4-ejendomme

Når du har linket Google Ads-kontoen til din Google Analytics 4-ejendom (tidligere kaldet for App + Web-ejendomme), kan du importere webkonverteringer og webremarketinglister fra Google Analytics til brug i forbindelse med måling og budgivning i Google Ads.

I denne artikel kan du læse om, hvordan du importerer og konfigurerer webkonverteringshændelser fra Google Analytics 4-ejendomme i Google Ads.

Du kan få hjælp til appkonverteringer i artiklen Mål appkonverteringer fra Google Analytics 4-ejendomme.

Før du begynder

Før du kan importere dine webkonverteringer, har du brug for følgende:

Vejledning

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet Google Ads | værktøjer [ikon] øverst til højre på din konto
  3. Klik på Konverteringer under "Måling".
  4. Klik på plusknappen .
  5. Vælg Importér på listen over konverteringstyper.
  6. Klik på Google Analytics 4-ejendomme, og klik derefter på Web.
  7. Klik på Fortsæt.
  8. Markér afkrydsningsfeltet ud for en webkonverteringshændelse, og klik derefter på Importér og fortsæt. Alle konverteringer, som du har konfigureret i Google Analytics 4-ejendommen, vises på listen, så du skal vælge de webkonverteringshændelser, der er relevante for dig, før du importerer.
  9. Klik på Udfør.

Du kan nu se din webkonverteringshændelse i tabellen "Konverteringshandlinger". Klik på navnet på en hændelse at se flere oplysninger og for at redigere indstillingerne for konverteringshandlinger.

Du kan også rapportere om webkonverteringer ved at gå til tabellen "Kampagner" og derefter klikke på segmentikonet > "Konverteringskilde". Webkonverteringerne bliver vist i rækken "Google Analytics 4", når du tilføjer segmentet "Konverteringskilde".

Indstillinger for alle konverteringshandlinger (herunder e-handelshændelser)

• Navn: Angiv et navn til den konverteringshandling, du vil måle. Dette vil gøre det lettere at finde denne konverteringshandling i konverteringsrapporter senere.
  • Værdi: Værdien af hver enkelt konverteringshændelse måles i en Google Analytics 4-ejendom og importeres automatisk i Google Ads. Du kan også angive en standardværdi i Google Ads eller vælge ikke at bruge en værdi. Bemærk! I Google Analytics 4-ejendommen skal du sende værdien som et tal for at kunne rapportere konverteringer i Google Ads. Få flere oplysninger om konverteringsværdier.
  • Optælling: Vælg, om du vil tælle alle konverteringer eller én konvertering pr. annonceklik. "Alle" er mest velegnet til salg, og "Én" er mest velegnet til kundeemner. Få flere oplysninger om optælling af konverteringer.
  • Konverteringsperiode: Vælg, hvor længe der skal måles konverteringer efter et annonceklik. Få flere oplysninger om konverteringsperioder.
  • Kategori: Vælg den kategori, der bedst beskriver din konvertering. Du kan bruge denne kategori til at segmentere dine konverteringsrapporter.
  • Inkluder i "Konverteringer": Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet for denne indstilling (valgt som standard), hvis du ikke vil inkludere data for denne konverteringshandling i rapporteringskolonnen "Konverteringer". Hvis du bruger en automatisk budstrategi til at optimere til konverteringer og ikke ønsker at inkludere denne specifikke konverteringshandling i din budstrategi, kan det være en god idé at fjerne markeringen for denne indstilling. Få flere oplysninger om "Inkluder i "Konverteringer"".
  • Tilskrivningsmodel: Vælg en tilskrivningsmodel for at afgøre, hvor meget værdi den enkelte annonceinteraktion får tilskrevet for dine konverteringer. Modellen for datadrevet tilskrivning er standard, og den er tilgængelig for de fleste konverteringshandlinger. Få flere oplysninger om tilskrivningsmodeller.

Om dublerede konverteringer

Det er vigtigt kun at måle en konvertering én gang, så du får nøjagtige rapporterings- og budgivningssignaler. Hvis du bruger både Universal Analytics- og Google Analytics 4-ejendomme til at måle det samme website, konfigurerer du sandsynligvis konverteringssporing i begge ejendomme. Hvis du importerer den samme konvertering fra hver ejendom til rapporterings- og budgivningsformål, kan dine konverteringer blive talt to gange (da den samme konvertering blev importeret to gange). For at undgå identiske konverteringer skal du kun importere en konvertering én gang på tværs af dine Universal Analytics- og Google Analytics 4-ejendomme.

Har du problemer?

Løs et problem med linkning

Kontakt os, hvis du har brug for yderligere hjælp vedrørende Google Analytics i Google Ads.