Mål webkonverteringer fra Google Analytics App + Web-ejendomme

Google Analytics App + Web-ejendommen er i øjeblikket tilgængelig i en betaversion. Få flere oplysninger

Når du har linket din Google Ads-konto til dine Google Analytics App + Web-ejendomme, kan du importere webkonverteringer og webremarketinglister fra Google Analytics til brug i forbindelse med måling og budgivning i Google Ads.

I denne artikel kan du læse om, hvordan du importerer og konfigurerer webkonverteringshændelser fra Google Analytics App + Web i Google Ads.

Bemærk! Se, hvordan du måler appkonverteringer, i Mål appkonverteringer fra Google Analytics App + Web (via Firebase-SDK).

Før du begynder

Før du kan importere dine webkonverteringer, kræves der en række forskellige elementer, for at du kan konfigurere måling, herunder følgende:

Vejledning

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet  øverst til højre i Google Ads.
  3. Klik på Konverteringer i sektionen "Måling".
  4. Klik på plusknappen .
  5. Vælg Importér på listen over konverteringstyper.
  6. Klik på knappen for Google Analytics App + Web, og klik derefter på Web.
  7. Klik på Fortsæt.
  8. Markér afkrydsningsfeltet ud for hver enkelt webkonverteringshændelse, du vil importere, og klik på Importér og fortsæt

Bemærk! Alle konverteringer, du har konfigureret i Google Analytics App + Web, vises på listen, så du skal vælge de webkonverteringshændelser, der er relevante for dig i forbindelse med importen.

9. Klik på Udfør.

Du kan nu se din webkonverteringshændelse i tabellen "Konverteringshandlinger". Klik på hændelsens navn for at se flere oplysninger og redigere indstillingerne for konverteringshandlinger.

Du kan også rapportere om webkonverteringer ved at gå til tabellen "Kampagner" og derefter klikke på segmentikonet  > "Konverteringskilde". Webkonverteringerne bliver vist i rækken "Google Analytics App + Web", når du tilføjer segmentet "Konverteringskilde".

Indstillinger for alle konverteringshandlinger (herunder e-handelshændelser)

• Navn: Angiv et navn til den konverteringshandling, du vil måle. Det hjælper dig med senere at genkende denne konverteringshandling i konverteringsrapporter.
  • Værdi: Værdien af hver konverteringshændelse måles i Google Analytics App + Web og importeres automatisk til Google Ads. Du kan også angive en standardværdi i Google Ads eller vælge ikke at bruge en værdi. Vær opmærksom på, at i Google Analytics App + Web skal du sende værdien som et tal for at kunne rapportere konverteringer i Google Ads. Få flere oplysninger om konverteringsværdier
  • Optælling: Vælg, om du vil tælle alle konverteringer eller én konvertering pr. annonceklik. "Alle" er mest velegnet til salg, og "Én" er mest velegnet til kundeemner. Få flere oplysninger om optælling af konverteringer
  • Konverteringsperiode: Vælg, hvor længe der skal måles konverteringer efter et annonceklik. Få flere oplysninger om konverteringsperioder
  • Kategori: Vælg den kategori, der bedst beskriver din konvertering. Du kan bruge denne kategori til at segmentere dine konverteringsrapporter.
  • Inkluder i "Konverteringer": Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet for denne indstilling (valgt som standard), hvis du ikke vil inkludere data for denne konverteringshandling i rapporteringskolonnen "Konverteringer". Hvis du bruger en automatisk budstrategi til at optimere til konverteringer og ikke ønsker at inkludere denne specifikke konverteringshandling i din budstrategi, kan det være en god idé at fjerne markeringen for denne indstilling. Få flere oplysninger om "Inkluder i 'Konverteringer'"