Konfigurer din kampagne og få success

Du kan forbedre effektiviteten af en nyligt oprettet annoncekampagne på flere måder. I denne artikel får du tips til, hvilke indstillinger du skal vælge, for at få success med din kampagne.

Optimer din kampagne, mens du opretter den.

Når du opretter din kampagne, modtager du muligvis notifikationer baseret på de valgte indstillinger. Disse notifikationer kan indeholde beskeder om problemer, der kan reducere effektiviteten, eller som kan være så væsentlige, at du ikke kan udgive din kampagne.

Den navigationsmenu til oprettelse af kampagner, der vises, når du opretter din kampagne, giver et holistisk billede af din oprettelsesproces og retter opmærksomheden mod notifikationer, som du bør undersøge. Skift mellem trin i navigationsmenuen, så du nemt kan gennemgå og løse eventuelle problemer med dine indstillinger for målretning, budgivning, budgetter eller andet. Få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer din kampagne til succes.

1. Konfigurer konverteringssporing på dit website

Konverteringssporing giver dig indsigt i, hvordan du optimerer effektiviteten af din kampagne. Konverteringer viser dig, hvad der sker, når en kunde interagerer med dine annoncer – uanset om de køber et produkt, tilmelder sig dit nyhedsbrev, ringer til din virksomhed eller downloader din app.

Når en kunde fuldfører en handling, som du har defineret som værdifuld, tælles denne handling som en konvertering. Sådan aktiveres konverteringssporing:

1. Konfigurer en konverteringshandling for din konto.
  2. Kopiér et kodestykke (kaldet et tag).
  3. Indsæt tagget på dit website.

Få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer konverteringssporing på dit website

2. Brug Smart Bidding-strategier, såsom Maksimér antal konverteringer

Automatisk budgivning bruger Googles AI til at skræddersy det rigtige bud til hver annonceauktion. De fleste annoncører bruger en form for automatisk budgivning, fordi disse budstrategier kan booste effektiviteten og samtidig spare dig for en masse tid, da du slipper for manuelt at justere dine bud.

Smart Bidding er en undergruppe af de automatiske budstrategier, der optimerer til konverteringer eller konverteringsværdi. For at få adgang til Smart Bidding skal du først konfigurere konverteringssporing. Uden konverteringssporing kan du stadig bruge automatisk budgivning med Maksimér antal klik. Når du har konfigureret Konverteringssporing på dit website, skal du redigere din kampagnes indstillinger, så du kan bruge en konverteringsbaseret budstrategi.

Vi anbefaler, at du bruger Maksimér antal konverteringer, fordi det optimerer i forhold til det, der er værdifuldt for din virksomhed, samtidig med at du reducerer den tid, du bruger på daglig vedligeholdelse af din kampagne.

Få oplysninger om, hvordan du ændrer budstrategi

3. Udvid din målretning

Hvis du målretter dine annoncer mod en lille by eller kun nogle få søgeord, kan det forhindre din kampagne i at blive vist for potentielle kunder. Alternativt kan målretning mod et område, der er for stort, resultere i irrelevant trafik til dit website. Sådan undgår du disse almindelige faldgruber.

Målret mod de lokationer, hvor dine kunder befinder sig, og ikke kun der, hvor din virksomhed er placeret

Lad os sige, at du har et e-handelswebsite. Her bør du målrette mod alle de lokationer, hvor du leverer til, og ikke kun der, hvor din virksomhed befinder sig fysisk. Uanset hvor god din annonce er, vil den sandsynligvis ikke være særligt effektiv, hvis den ikke vises de rigtige steder. Husk, at du kan justere dine indstillinger for geografisk målretning, når det passer dig.

Få flere oplysninger om, hvordan du bruger geografisk målretning

Tilføj så mange relevante søgeord som muligt

Erfarne annoncører investerer tid og kræfter i at oprette en effektiv søgeordsliste. Prøv at forestille dig alt, hvad din kunde søger efter, når du vælger dine søgeord:

1. Notér de vigtigste kategorier for din virksomhed.
  2. For hver kategori skal du skrive alle de termer eller sætninger, som dine kunder selv ville bruge til at beskrive dine produkter eller tjenester.
  3. Indsæt disse termer i Søgeordsplanlægning for at få flere forslag til søgeord og for at få vist estimater over, hvor mange der rent faktisk søger efter dem.
  4. Lad os f.eks. sige, at du sælger herresko. Start med den grundlæggende kategori "sportssko til mænd". Inden for denne kategori kan du tilføje relaterede termer som "sneakers til mænd" og "tennissko til mænd". Du kan derefter udvide din liste yderligere ved at inkludere dine brand- og produktnavne, f.eks. "Acme sneakers til mænd".

Se, hvordan du tilføjer søgeord

4. Spred dine søgeord i mere end én annoncegruppe

Annoncegrupper inkluderer annoncer, der skal vises til personer, der søger efter specifikke termer. En kampagne kan have flere annoncegrupper, som hver har sine egne annoncer og søgeord. Annonceindholdet skal være direkte relateret til søgeordene i din annoncegruppe.

Lad os sige, at du driver en online cykelforretning. Du ønsker måske at have separate annoncegrupper til børnecykler, racercykler, mountainbikes, landevejscykler, hjelme og cykellåse. Annoncegruppen for børnecykler skal have søgeord, der er relateret til dette produkt, og ét af dine søgeord skal være placeret i overskriftsteksten i din annonce.

Få flere oplysninger om, hvordan du kopierer en annoncegruppe og redigerer søgeordene i den, så du lettere kan opdele større annoncegrupper i mindre, mere specifikke grupper.

5. Skriv annoncer, der direkte relaterer til det, som dine kunder vil købe

Din annoncetekst skal nøjagtigt nævne det, som din kunde ønsker at købe. Her er et ideelt scenarie:

En person søger efter "blomsterlevering liljer døgnet rundt". Vedkommende ser en annonce med overskriften "Bestil liljer hurtigt – blomsterlevering døgnet rundt". Personen klikker på annoncen og kommer direkte til websitet med blomster, hvor bestillingen gennemføres.

Få flere oplysninger om, hvordan du skriver effektive tekstannoncer

Tips til skrivning af relevante annoncer

1. Vær tydelig med hensyn til, hvad du promoverer: Inkluder mindst ét af dine søgeord i annoncens overskrift. Hvis du medtager "digitalkameraer" som et søgeord, kunne din annonceoverskrift være "Køb digitalkameraer". (Husk! Enhver brug af varemærker i annoncetekst skal overholde Google Ads-politikken vedrørende varemærker).
  2. Vær relevant: Sørg for at give din kunde et svar eller en løsning. Hvis kunden f.eks. søger efter en løsning i nærheden, er din lokation den mest nyttige oplysning, som bør findes i overskriften.
  3. Match din annonce med overskriften: Kig på den side, som du linker til fra din annonce (dvs. landingssiden), og sørg for, at promoveringerne eller produkterne i din annonce er inkluderet på denne side. Folk forlader muligvis dit website, hvis de ikke finder det, de forventer.
  4. Sørg for, at dine annoncer følger de redaktionelle retningslinjer.: For at sikre, at alle annoncer er af høj kvalitet, skal hver annonce leve op til høje professionelle og redaktionelle standarder. Det vil sige: Ingen ekstra mellemrum, uNderLiG brug af STORE BOGSTAVER, udråbstegn eller uklare webadresser, for blot at nævne nogle få af disse fejltyper. Få flere oplysninger om krav mht. tekstannoncer

6. Medtag mindst 3 annoncer i hver annoncegruppe

Det er vigtigt at have mere end én annonce, så Google Ads kan vise den, der sandsynligvis vil passe bedst til hver enkelt søgning. Én overskrift i hver annonce skal nævne mindst ét af dine søgeord. I de andre overskrifter og beskrivelser kan hver annonce fremhæve forskellige aspekter af dit tilbud.

Overvej at tilføje tekst om disse emner

1. Produkter eller ydelser: Hvad tilbyder din virksomhed? Eksempler:
    • Buketter fra lokale gartnere
    • Certificerede brugte biler
    • Webhostingabonnementer
    • Mange forsikringer accepteres