Sådan løser du problemer med lav trafik i Google Ads-søgekampagner eller problemer med søgekampagner, der ikke kører

If you are using Dynamic Search Ads, make sure to check out how to fix low traffic issues with Google Dynamic Search Ads.

Aktivér YouTube-undertekster for at få vist undertekster på dit modersmål. Vælg ikonet for indstillinger Billede af ikonet for YouTube-indstillinger nederst i videoafspilleren, vælg "Undertekster", og vælg derefter sprog.

Du kan sommetider komme ud for, at dine søgekampagner ikke viser så mange eksponeringer som forventet, eller at de bruger meget af dit angivne daglige budget. I denne artikel beskriver vi nogle almindelige årsager til, at dine annoncer måske ikke bliver vist, og hvordan du kan finde og løse problemer med værktøjerne i Google Ads.

Før du begynder

Det kan du forvente, når en kampagne er aktiveret

Hvis du for nylig har aktiveret din søgekampagne, kan det tage lidt tid, før din kampagne begynder at vise eksponeringer. Det kan der være nogle forskellige årsager til:

• Det tager 24-48 timer at gennemgå nyoprettede eller redigerede annoncer for at sikre, at de overholder alle politikkrav.
  • Kampagner, der bruger automatiske budstrategier, kan opleve udsving i effektiviteten eller ændringer i forbruget, efterhånden som Google Ads lærer at optimere mod det mål, du har angivet.
  • Det kan tage lidt tid for Google Ads at justere visningen, hvis du foretager ændringer i dine kampagneindstillinger.

Gå til siden Kampagner på din Google Ads-konto

Brug af værktøjet til forhåndsvisning af annoncer

Værktøjet til forhåndsvisning og diagnosticering af annoncer hjælper dig med at identificere, hvorfor en bestemt søgeterm muligvis ikke vises. Husk! De søgeresultater, som værktøjet returnerer, ændrer sig muligvis over tid.

Gå til værktøjet til forhåndsvisning af annoncer på din Google Ads-konto

Anbefalinger

Anbefalinger hjælper dig med at se, hvordan du kan forbedre effektiviteten, når din søgekampagne ikke kører eller får lav trafik. Du kan f.eks. holde øje med følgende eksempler på anbefalingstyper, når du foretager fejlfinding af disse problemer.

Almindelige typer af anbefalinger til at løse problemer med kampagner, der ikke kører:

• Kampagnen er ikke startet eller er afsluttet.
  • Opret eller genoptag en annoncegruppe.
  • Kontobudgettet er opbrugt
  • Alle annoncer blev afvist
  • Tilføj eller genoptag søgeord

Typiske anbefalingstyper til løsning af lav trafik:

• Juster dine CPA-mål
  • Juster dit budget

Gå til siden Anbefalinger på din Google Ads-konto

Brug diagnostisk indsigt til at finde ud af, hvorfor annoncerne i din kampagne ikke bliver vist

Diagnostikindsigt fremhæver problemer, der kan begrænse din kampagnes mulighed for at vise annoncer. Diagnostikindsigt anbefaler også, hvordan du kan løse disse problemer. Få flere oplysninger om diagnostikindsigt.

Eksempel: En annoncør har hverken opnået konverteringer eller trafik efter at have oprettet en kampagne. Ved hjælp af diagnostikindsigt finder annoncøren ud af, at annoncerne i kampagnen ikke bliver vist, fordi aktiverne er blevet afvist, og annoncøren får vist en anbefaling om at løse de problemer, der har ført til afvisning af aktiverne.

11 almindelige årsager til, at dine søgeannoncer ikke kører eller får lav trafik

1. Kontoproblemer

Hvis din konto er suspenderet, eller hvis der er problemer med faktureringen på kontoen, kan du ikke køre dine annoncer, før problemet er løst.

Få flere oplysninger om kontoproblemer.

2. Datointerval og kampagnestart- og slutdato

I Google Ads får du vist effektivitetsdata for det datointerval, du vælger.

Få flere oplysninger om datointervaller og start- og slutdatoer for kampagner.

3. Der er politikrelaterede problemer med annoncegrupper, aktiver eller annoncer, eller de er ikke aktive

Selvom din kampagne er aktiveret, skal du sørge for, at du har aktive annoncegrupper, aktiver og/eller annoncer i din kampagne.

Få flere oplysninger om annoncegrupper, aktiver eller annoncer, der ikke er aktive eller har politikproblemer.

4. Lave budmål og optimeringsmål

Selvom det kan være muligt at få vist annoncer med et meget lavt bud, så vil din kampagne sandsynligvis ikke deltage i eller vinde så mange auktioner, og dine annoncer får muligvis ikke nogen eksponeringer.

Få flere oplysninger om lave budmål og optimeringsmål.

5. Lavt budget

Hvis du har et lavt budget, vises dine annoncer muligvis ikke så ofte, mens Google Ads sørger for, at din kampagne ikke bruger mere end din forbrugsgrænse.

Få flere oplysninger om lavt budget.

6. Målretningen er for smal

Målretningsindstillinger kan hjælpe dig med at finde de brugere, som er mest interesseret i din virksomhed, men hver gang du tilføjer målretning, eller hvis du har problemer med dine remarketinglister, indsnævrer du dine annoncers potentielle rækkevidde.

Få flere oplysninger om Målretning er for smal.

7. Målretning overlapper andre kampagner eller annoncegrupper

Du kan have flere kampagner eller annoncegrupper på din konto, som er kvalificeret til at deltage i overlappende auktioner på grund af tilsvarende søgeord eller andre former for målretning.

Få flere oplysninger om Målretning overlapper med andre kampagner eller annoncegrupper.

8. Mistet eksponeringsandel

Data for eksponeringsandel, især Mistet IS på Søgenetværket (annoncerangering), kan hjælpe dig med at identificere den procentdel af tid, hvor dine annoncer ikke blev vist på Søgenetværket på grund af annoncerangering på auktionen.

Få flere oplysninger om mistet eksponeringsandel.

9. Konverteringssporing

Hvis din kampagne bruger automatisk budgivning til at optimere i forhold til at opnå konverteringer, men ikke får tilstrækkelige konverteringsdata, eller din konverteringssporing ikke er konfigureret korrekt, kan din annonce have begrænset visning.

Få flere oplysninger om konverteringssporing.

10. Annoncekvalitet

Annoncekvalitet er et estimat af brugernes oplevelse, når de ser dine søgeannoncer.

Få flere oplysninger om annoncekvalitet.

11. Auktionsdynamik

Andre annoncører, som deltager i de samme auktioner som dig, kan påvirke din kampagnes mulighed for at blive vist.

Få flere oplysninger om auktionsdynamik.