Sådan løser du problemer med lav trafik i Google Ads-søgekampagner eller problemer med søgekampagner, der ikke kører

If you are using Dynamic Search Ads, make sure to check out how to fix low traffic issues with Google Dynamic Search Ads.

Aktivér YouTube-undertekster for at få vist undertekster på dit modersmål. Vælg ikonet "Indstillinger" Billede af ikonet for YouTube-indstillinger nederst i videoafspilleren, vælg "Undertekster", og vælg derefter sprog.

Du kan sommetider komme ud for, at dine søgekampagner ikke viser så mange eksponeringer som forventet, eller at de bruger meget af dit angivne daglige budget. I denne artikel beskriver vi nogle almindelige årsager til, at dine annoncer måske ikke bliver vist, og hvordan du kan finde og løse problemer med værktøjerne i Google Ads.

Før du begynder

Det kan du forvente, når en kampagne er aktiveret

Hvis du for nylig har aktiveret din søgekampagne, kan det tage lidt tid, før din kampagne begynder at vise eksponeringer. Det kan der være nogle forskellige årsager til:

• Det tager 24-48 timer at gennemgå nyoprettede eller redigerede annoncer for at sikre, at de overholder alle politikkrav.
  • Kampagner, der bruger automatiske budstrategier, kan opleve udsving i effektiviteten eller ændringer i forbruget, efterhånden som Google Ads lærer at optimere mod det mål, du har angivet.
  • Det kan tage lidt tid for Google Ads at justere visningen, hvis du foretager ændringer i dine kampagneindstillinger.

Gå til siden Kampagner på din Google Ads-konto

Brug af værktøjet til forhåndsvisning af annoncer

Værktøjet til forhåndsvisning og diagnosticering af annoncer hjælper dig med at identificere, hvorfor en bestemt søgeterm muligvis ikke vises. Husk! De søgeresultater, som værktøjet returnerer, ændrer sig muligvis over tid.

Gå til værktøjet til forhåndsvisning af annoncer på din Google Ads-konto

Anbefalinger

Anbefalinger hjælper dig med at se, hvordan du kan forbedre effektiviteten, når din søgekampagne ikke kører eller får lav trafik. Du kan f.eks. holde øje med følgende eksempler på anbefalingstyper, når du foretager fejlfinding af disse problemer.

Almindelige typer af anbefalinger til at løse problemer med kampagner, der ikke kører:

• Kampagnen er ikke startet eller er afsluttet.
  • Opret eller genoptag en annoncegruppe.
  • Kontobudgettet er opbrugt
  • Alle annoncer blev afvist
  • Tilføj eller genoptag søgeord

Typiske anbefalingstyper til løsning af lav trafik:

• Juster dine CPA-mål
  • Juster dit budget

Gå til siden Anbefalinger på din Google Ads-konto

11 almindelige årsager til, at dine søgeannoncer ikke kører eller får lav trafik

1. Kontoproblemer

Hvis din konto er suspenderet, eller hvis der er problemer med faktureringen på kontoen, kan du ikke køre dine annoncer, før problemet er løst. Vær opmærksom på, at hvis du kører andre kampagner på din konto, behøver du ikke at tjekke statussen på din Google Ads-konto.

Næste trin

• I tilfælde af kontosuspendering skal du bruge vores værktøj til suspenderede konti til automatisk at tjekke din kontostatus.
  • I forbindelse med faktureringsproblemer:
  • Hvis du betaler via månedlig fakturering, skal du tjekke dine kontobudgetter. Hvis dine samlede kampagneomkostninger når det angivne beløb i kontobudgettet før din angivne slutdato, vil alle annoncer på kontoen stoppe med at blive vist. Få flere oplysninger om, hvordan du opretter eller redigerer et kontobudget.
  • Tjek siden Faktureringsoversigt eller Transaktioner for at se, om der er afviste betalinger. Din konto kan blive sat på pause, indtil du betaler den udestående saldo.

Gå til siden Fakturering og betalinger på din Google Ads-konto

2. Datointerval og kampagnestart- og slutdato

Google Ads viser dig effektivitetsdata for det valgte datointerval. Din kampagne viser ingen eksponeringer uden for det datointerval, hvor din kampagne har været aktiv.

Næste trin

• Tjek, at datointervallet indeholder din kampagnes start- og slutdato.
Bemærk! De forudkonfigurerede indstillinger for datointerval (f.eks. "De seneste 7 dage") omfatter ikke dags dato. Få flere oplysninger om datointervaller i Google Ads.

3. Der er politikrelaterede problemer med annoncegrupper, aktiver eller annoncer, eller de er ikke aktive

Selvom din kampagne er aktiveret, skal du sørge for, at du har aktive annoncegrupper, aktiver og/eller annoncer i din kampagne. Statussen for gennemgang af dine annoncer, aktiver, aktivgrupper eller søgeord kan også påvirke din kampagnes mulighed for at blive vist. Hold markøren over din kampagnes status for at se, hvor stor en procentdel af annoncerne der er kvalificerede til at blive vist.

Næste trin

• Tjek, at dine annoncer, annoncegrupper og aktiver er aktiveret, så de kan være aktive og køre.
  • Hvis din annonce er under gennemgang, kan du bruge vores værktøj til gennemgang af annoncer til automatisk at tjekke statussen for din gennemgang.
  • Brug Politikadministrator til at se politikbegrænsninger for annoncer, søgeord og udvidelser på hele din konto.
Gå til Politikadministrator på din Google Ads-konto

4. Lave budmål og optimeringsmål

Selvom det kan være muligt at få vist annoncer med et meget lavt bud, så vil din kampagne sandsynligvis ikke deltage i eller vinde lige så mange auktioner, og dine annoncer får muligvis ikke nogen eksponeringer. Hvis du bruger Smart Bidding og angiver CPA- eller ROAS-mål uden at tage højde for historisk effektivitet, kan det begrænse strategien, og kampagnen vises muligvis slet ikke.

Næste trin

1. Bekræft, at din kampagnes optimeringsstrategi er tilpasset dine virksomhedsmål
    Eksempel: Hvis dit mål er at generere så mange konverteringer som muligt inden for et bestemt budget, skal du bruge strategien Maksimér antal konverteringer.
  2. Når du har angivet dit optimeringsmål kan du overveje, om dit angivne manuelle bud eller mål for automatisk budgivning er opnåeligt baseret på historisk effektivitet. Hvis du bruger Smart Bidding, kan du tilskynde systemet til at byde højere og potentielt set få flere eksponeringer ved at øge CPA-mål eller sænke ROAS-mål.
  3. Når du har angivet dit optimeringsmål kan du overveje, om dit angivne manuelle bud eller mål for automatisk budgivning er opnåeligt baseret på historisk effektivitet. Hvis du bruger Smart Bidding, kan du tilskynde systemet til at byde højere og potentielt set få flere eksponeringer ved at øge CPA-mål eller sænke ROAS-mål.
  4. Eksempel: Hvis du bruger budgivning baseret på mål-CPA, og din mål-CPA ligger væsentligt under den gennemsnitlige CPA i din historik, er det måske ikke muligt at fastholde din mål-CPA og samtidig generere tilstrækkelig trafik. Derfor bør du overveje at hæve dit mål.
  5. Brug budsimulatorenBid Simulator icon fra effektivitetsrapporten på siden Annoncegrupper, hvis denne er tilgængelig

5. Lavt budget

Hvis du har et lavt budget, vises dine annoncer muligvis ikke så ofte, mens Google Ads sørger for, at din kampagne ikke bruger mere end din forbrugsgrænse. Din kampagnestatus kan også vise "Kvalificeret (begrænset)" for at angive, at den enten ikke bliver vist eller bliver forringet på grund af et lavt budget.

Næste trin

• Hvis kampagnestatussen indikerer, at din kampagne er begrænset af budgettet, kan du i budgetrapporten få flere oplysninger om din kampagnes forbrug i forhold til det gennemsnitlige daglige budget og om, hvilken indvirkning det har haft på din effektivitet og dine forbrugsgrænser.
  • Overvej at øge dit budget for at sikre, at din kampagne har et tilstrækkeligt stort budget til at blive vist i løbet af dagen.

6. Målretningen er for smal

Målretningsindstillinger kan hjælpe dig med at finde de brugere, som er mest interesseret i din virksomhed, men hver gang du tilføjer målretning, eller hvis du har problemer med dine remarketinglister, indsnævrer du dine annoncers potentielle rækkevidde.

Næste trin

7. Målretning overlapper andre kampagner eller annoncegrupper

Du kan have flere kampagner eller annoncegrupper på din konto, som er kvalificeret til at deltage i overlappende auktioner på grund af tilsvarende søgeord eller andre former for målretning. Hvis der er overlappende målretning, går trafikken muligvis primært til en af dine kampagner.

Næste trin

• Gennemgå din kampagnes målretning, og overvej at opdatere målretningen, så den ikke overlapper andre kampagner på din konto.

8. Mistet eksponeringsandel

Data for eksponeringsandel, især Mistet IS på Søgenetværket (annoncerangering), kan hjælpe dig med at identificere den procentdel af tid, hvor dine annoncer ikke blev vist på Søgenetværket på grund af annoncerangering på auktionen.

Næste trin

• Du kan minimere Mistet IS på Søgenetværket (annoncerangering) ved at forbedre annoncekvaliteten og dine bud. Data for eksponeringsandel udfyldes muligvis ikke, hvis din kampagne ikke har genereret nok trafik.

9. Konverteringssporing

Hvis din kampagne bruger automatisk budgivning til at optimere mod konverteringer, men ikke får tilstrækkelige konverteringsdata, eller din konverteringssporing ikke er konfigureret korrekt, kan din annonce have begrænset visning.

Næste trin

Gå til siden Konverteringer på din Google Ads-konto

10. Annoncekvalitet

Annoncekvalitet er et estimat af brugernes oplevelse, når de ser dine søgeannoncer. Højere annoncekvalitet fører som hovedregel til større effektivitet, bl.a. bedre annoncepositioner og lavere omkostninger. Afhængigt af annoncetypen kan der være forskellige indikatorer for kvaliteten. Du kan f.eks. vurdere din annoncekvalitet i forbindelse med responsive søgeannoncer. Google kræver, at annoncer har et bestemt kvalitetsniveau, for at de kan blive vist. Få flere oplysninger om grænser for annoncerangering.

Næste trin

• Gennemgå dit kvalitetsresultat på søgeordsniveau.
  • Et højere kvalitetsresultat betyder, at din annonce og landingsside er mere relevant og nyttig for dem, der søger efter dette søgeord i forhold til andre annoncører.

Gå til siden Søgeord på din Google Ads-konto

11. Auktionsdynamik

Andre annoncører, som deltager i de samme auktioner som dig, kan påvirke din kampagnes mulighed for at blive vist. Hvis en ny annoncør f.eks. begynder at deltage i de samme auktioner som din kampagne, kan det påvirke, hvor mange eksponeringer dine annoncer får.

Næste trin

• Brug rapporten Auktionsindsigt til at sammenligne din effektivitet med effektiviteten for andre annoncører, der deltager i de samme auktioner som dig. Disse oplysninger kan hjælpe dig med at træffe beslutninger om din budgivning og dit budget.