Om kompatibiliteten for dine datasegmenter

Der er indført følgende forbedringer i Google Ads for at give en omfattende og samlet visning af dine målgrupper og gøre målgruppeadministration og -optimering lettere:

• Ny målgrupperapportering
    Detaljeret rapportering om målgruppedemografi, segmenter og ekskluderinger er nu samlet på ét sted. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon, åbn fanen "Målgrupper, søgeord og indhold", og klik på Målgrupper for at få flere oplysninger. Du kan også nemt administrere dine målgrupper fra denne rapportside. Få flere oplysninger om målgrupperapportering.
  • Nye termer
    Vi bruger nye termer i din målgrupperapport og overalt i Google Ads. Eksempelvis kaldes "målgruppetyper" (disse omfatter tilpassede målgrupper, målgrupper i markedet og interessebaserede målgrupper) nu målgruppesegmenter, og "remarketing" kaldes nu "dine data". Få flere oplysninger om opdateringerne af målgrupperelaterede termer og udtryk.

Dine datasegmenter giver dig mulighed for at vise annoncer til personer, der har interageret med din virksomhed. Du kan derfor målrette mod kunder, der kan være meget interesserede i dine produkter og tjenester. Disse kunder har besøgt dit website, downloadet din app eller set dine YouTube-videoer. I Google Ads kan du oprette dine datasegmenter ud fra mange forskellige datakilder og kunders adfærd.

Få flere oplysninger om de forskellige måder at bruge dine data på i Google Ads.

Annoncerækkevidden med dine datasegmenter er i høj grad afhængig af, hvor du gerne vil vise dine annoncer. I denne artikel kan du læse om, hvorfor dette er tilfældet, og hvilke af dine datasegmenter der er kompatible.

Før du begynder

Få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer dine datasegmenter, hvis du er i tvivl om, hvordan du bruger dine data. Du lærer, hvordan du opretter en kampagne, der er målrettet mod personer, der har besøgt dit website eller brugt din app, og du forstår, hvordan segmenter oprettes.

I nogle tilfælde er dit segment ikke kvalificeret eller ikke kompatibelt med din kampagne. Der er 2 årsager til, at dit datasegment muligvis ikke fungerer med din kampagne:

• Dit datasegment har ikke nok besøgende eller brugere på det netværk, der er valgt i kampagneindstillingerne. Få flere oplysninger om listestørrelser.
  • Din datasegmenttype er ikke kompatibelt med det netværk, der er valgt i kampagneindstillingerne. Nedenfor kan du få flere oplysninger om de enkelte listetypers kompatibilitet.

Listetypers kompatibilitet

Dine datasegmenter grupperes i datasegmenttyper efter datakilde. Den mest almindelige listetype er "Besøgende på websitet", som bruger et tag på dit website til at føje personer til listen. Nedenfor kan du finde ud af, hvilken listetype der er kompatibel med hvilke typer annoncer.

Husk! Du skal stadig opfylde størrelseskravene.

Dit datasegments størrelse

Det krav, du skal opfylde for at få dine annoncer vist, varierer fra målnetværk til målnetværk. Nøjagtigheden af den estimerede segmentstørrelse varierer afhængigt af dine segmentindstillinger, hvor lang tid der er gået, siden dit tag blev installeret, dine kampagneindstillinger og andre faktorer.

• Hvis der er tale om Google Displaynetværket, skal du have haft mindst 100 aktive besøgende eller brugere inden for de seneste 30 dage.
  • Hvis der er tale om Google Søgenetværket, skal du have haft mindst 1.000 aktive besøgende eller brugere inden for de seneste 30 dage.
  • Hvis der er tale om YouTube, skal du have haft mindst 1.000 aktive besøgende eller brugere inden for de seneste 30 dage.
  • Hvis der er tale om Discovery-annoncer, skal du have haft mindst 1.000 aktive besøgende eller brugere inden for de seneste 30 dage.

"Aktive brugere" (eller bare "Brugere") er det antal personer, som har interageret med dit website eller din app.

Sådan gør du, hvis du har problemer med at administrere dine datasegmenter:

Listetype

Listekompatibilitet

Søgenetværket YouTube Display Gmail
Besøgende på websitet Udfør Udfør Udfør Udfør
YouTube-brugere Udfør Udfør Fjern Udfør
Appbrugere Udfør Udfør Udfør Fjern
Kundeliste Udfør Udfør Udfør Udfør

Kompatibiliteten for listen over tilsvarende segmenter afhænger af basislisten.

Basislistetype

Optimeret kompatibilitet med segmentlister

Søg YouTube Displaynetværket Displaynetværket (kun Gmail)
Besøgende på websitet Udfør Udfør Udfør Udfør
YouTube-brugere Fjern Udfør Fjern Fjern
Appbrugere Fjern Fjern Udfør Fjern
Kundeliste Udfør Udfør Udfør Udfør

Bemærk! Tilsvarende segmenter er kun tilgængelige for Demand Gen-kampagner.

* På Google-tjenester, kan der muligvis ikke målrettes mod visse besøgende på dit website. Der kan f.eks. ikke målrettes mod besøgende, der er uploadet via platforme til dataadministration, på Google-tjenester.

Hvis du har en god historik vedrørende overholdelse af politikker, men ikke opfylder kravene i politikken vedrørende Kundematch, kan du kun bruge kundelister i indstillingen "Observation" og til Ekskluderinger.