Sobre la compatibilitat dels segments de les vostres dades

A fi d'oferir una visualització completa i consolidada dels públics i de simplificar-ne la gestió i l'optimització, trobareu les millores següents a Google Ads:

• Informes de públics nous
    Ara, els informes detallats sobre les dades demogràfiques, els segments i les exclusions de públic es consoliden en un sol lloc. Feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon, obriu la pestanya "Públics, paraules clau i contingut" i feu clic a Públics. Des d'aquesta pàgina d'informes també podeu gestionar fàcilment els públics. Obteniu més informació sobre els informes de públics.
  • Termes nous
    Hem afegit termes nous als informes de públics i a tot Google Ads. Per exemple, ara els "tipus de públics" (que inclouen els públics personalitzats, els actius al mercat i els afins) s'anomenen segments de públic, i en lloc de "remàrqueting" parlem de "les vostres dades". Obteniu més informació sobre l'actualització de termes i frases relacionats amb els públics.

Els segments de les vostres dades us permeten mostrar anuncis a persones que han interaccionat amb la vostra empresa i, per tant, orientar-los a clients que poden estar molt interessats en els vostres productes i serveis. Pot ser que aquests clients hagin visitat el vostre lloc web, hagin baixat la vostra aplicació o hagin mirat els vostres vídeos de YouTube. A Google Ads, podeu crear segments de les vostres dades basats en moltes fonts de dades diferents i en el comportament dels clients potencials.

Obteniu més informació sobre les diferents maneres d'utilitzar les vostres dades amb Google Ads.

L'abast dels anuncis amb els segments de les vostres dades depèn molt d'on voleu que es mostrin els anuncis. En aquest article s'explica per què pot passar això i quins segments de les vostres dades són compatibles.

Abans de començar

Si no sabeu com podeu utilitzar les vostres dades, obteniu informació sobre com podeu configurar els segments de les vostres dades. Obtindreu informació sobre com podeu configurar una campanya orientada a persones que hagin visitat el vostre lloc web o que hagin utilitzat la vostra aplicació i entendreu com es creen els segments.

En alguns casos, és possible que el vostre segment no sigui apte o que no sigui compatible amb la vostra campanya. Hi ha dos motius pels quals el segment de les vostres dades pot no funcionar a la campanya:

• El segment de les vostres dades no té prou visitants o usuaris a la xarxa seleccionada a la configuració de la campanya. Obteniu més informació sobre les mides de les llistes.
  • El tipus de segment de les vostres dades no és compatible amb la xarxa seleccionada a la configuració de la campanya. Tot seguit, podeu obtenir més informació sobre la compatibilitat segons el tipus de llista.

Compatibilitat segons el tipus de llista

Els segments de les vostres dades s'agrupen segons la font de dades en diferents tipus de segments de dades. El tipus de llista més habitual és "Visitants del lloc web", que utilitza una etiqueta del lloc web per afegir usuaris a la llista. A continuació, podeu esbrinar els tipus de llistes que són compatibles amb els diferents tipus d'anuncis.

Recordeu que és necessari complir els requisits de mida.

Mida del segment de les vostres dades

Els requisits per difondre anuncis varien en funció de la xarxa objectiu. La precisió de la mida estimada del segment variarà en funció de la configuració del segment, del temps que fa que s'ha instal·lat l'etiqueta, de la configuració de la campanya i d'altres factors.

• La Xarxa de Display de Google ha de tenir com a mínim 100 visitants o usuaris actius durant els 30 darrers dies.
  • La Xarxa de Cerca de Google ha de tenir com a mínim 1.000 visitants o usuaris actius durant els 30 darrers dies.
  • YouTube ha d'haver tingut com a mínim 1.000 visitants o usuaris actius durant els 30 darrers dies.
  • Els anuncis discovery han d'haver tingut com a mínim 1.000 visitants o usuaris actius durant els 30 darrers dies.

La mètrica "Usuaris actius" (o només "Usuaris") és el nombre d'usuaris que han interaccionat amb el vostre lloc web o aplicació.

Si teniu problemes per gestionar els segments de les vostres dades:

Tipus de llista

Compatibilitat de les llistes

Cerca YouTube Display Gmail
Visitants del lloc web* Fet Fet Fet Fet
Usuaris de YouTube Fet Fet Suprimeix Fet
Usuaris de l'aplicació Fet Fet Fet Suprimeix
Llista de clients Fet Fet Fet Fet

La compatibilitat de les llistes de segments similars depèn de la llista d'origen.

Tipus de llista d'origen

Compatibilitat de la llista de segments optimitzats

Cerca YouTube Display Display (només Gmail)
Visitants del lloc web* Fet Fet Fet Fet
Usuaris de YouTube Suprimeix Fet Suprimeix Suprimeix
Usuaris de l'aplicació Suprimeix Suprimeix Fet Suprimeix
Llista de clients Fet Fet Fet Fet

Nota: els segments similars només estan disponibles per a les campanyes de generació de demanda.

* És possible que, a les propietats de Google, els anuncis no es puguin orientar a alguns visitants del vostre lloc web. Per exemple, a les propietats de Google no es poden orientar els anuncis als visitants que s'hagin penjat mitjançant plataformes de gestió de dades.

Si teniu un bon historial de compliment de les polítiques, però no compliu els requisits de la política de segmentació per llista de clients, només podeu utilitzar les llistes de clients a l'opció de configuració "Observació" i per a Exclusions.