Bruk Kundematch-partnere for å laste opp data

Visse Google-integrerte tredjeparter kan bruke en partner-API til å opprette Kundematch-målgrupper direkte i Google Ads-kontoen din. Disse tredjepartsselskapene omfatter plattformer for dataadministrasjon (DMP-er), oppstartstjenester for kunderelasjonshåndtering (CRM) og byråer.

I denne artikkelen forklarer vi fordelene ved å laste opp kundedata til Google Ads via tredjepartsselskaper, og hvilke selskaper som kan gjøre det for deg.

Fordeler

Her er noen årsaker til at det kan være lurt for mange annonsører å bruke tredjepartsselskaper til dataopplasting:

• Enkelte annonsører ønsker å sette ut arbeidet med integrering og ny innlasting av lister i stedet for å opprette interne Google Ads API-integrasjoner (AdWords API) eller laste opp data via Google Ads-grensesnittet.
  • Disse selskapene trenger ikke påloggingslegitimasjonen din for Google Ads for å laste opp dataene dine.
  • Du kan bruke ytterligere kundeinformasjon fra førsteparter, for eksempel postadresser, telefonnumre eller alternative e-postadresser, for å øke størrelsen på listen. Disse selskapene bruker egne identitetskart for å finne e-postadresser som samsvarer med kundenes telefonnumre og postadresser, og legger til disse e-postadressene i den nåværende e-postlisten din før opplastingen utføres.

Tilgjengelighet

Foreløpig er selskapene nedenfor godkjent for opplasting av Kundematch-lister, med to ulike servicenivåer:

Selskaper som bare kan laste opp dataene dine for deg:

• Salesforce
  • PMG
  • Sailthru
  • Marketo
  • Experian Marketing Services
  • Adobe Media Optimizer
  • mParticle
  • LeadsBridge

Selskaper som kan utvide Kundematch-målgruppene dine ved å bruke postadressene og telefonnumrene til kundene dine, og deretter laste opp dataene dine for deg:

• LiveRamp
  • Neustar
  • Merkle
  • Epsilon
  • Oracle Data Cloud
  • Acxiom

Begrensninger

• Google Ads-kontoen din må være godkjent for å kunne bruke en tjeneste for dataopplasting.
  • Du må samarbeide med en Google-integrert tredjepart.
  • Data som lastes opp til Google Ads, må være samlet inn i samsvar med retningslinjene for Kundematch.

Vær oppmerksom på følgende: Kundematch er tilgjengelig på Google Søk, Gmail, YouTube og i Google Displaynettverk. Kundematch er tilgjengelig for TrueView-annonser i Display & Video 360.

Veiledning

Følg fremgangsmåten nedenfor når du har valgt selskapet du vil bruke til å laste opp dataene dine:

1. Be Google-representanten din opprette kontakt med den aktuelle tredjeparten. Hvis du ikke har noen kontakt for kontoen din, kan du ringe oss på brukerstøttenummeret som er oppført for området ditt.
  2. Gi tillatelse til at listene dine kan lastes opp til Google Ads. Når du har valgt en partner for dataopplasting, må du gi en e-posttillatelse som autoriserer Google til å la partneren din opprette og redigere målgruppedataene dine i Google Ads. Du kan fullføre dette trinnet ved å ta kontakt med Google-representanten din direkte.
  3. Vent til Google konfigurerer datatilgang. Når du har sendt e-posttillatelsen til Google, må Google-representanten din synkronisere kontoene dine med partnerens system. Det kan ta noen dager før kontoene dine er godkjent etter at du har sendt inn informasjonen. Du mottar en e-post fra Google-representanten din når konfigurasjonen er fullført.
  4. Send dataene dine til partneren din. Når kontoene dine er godkjent og konfigurert, kan du begynne å sende data til opplastingspartneren du har valgt.