Bruk Kundematch-partnere til å laste opp data

Nå er «Tilknyttede kontoer»-siden, som tidligere var under «Administrator» Admin Icon, plassert under «Verktøy» Tools Icon i «Data Manager». Google Ads Data Manager er et dataimporterings- og administrasjonsverktøy som har et intuitivt oppsett der du kan hente inn kundedata fra andre steder enn Google og aktivere dem i Google Ads. Finn ut mer om Data Manager.

Vi ønsker å gi deg en samlet og omfattende oversikt over målgruppene dine og sørge for at optimaliseringen og administreringen av målgrupper skal bli enklere. Derfor har vi finstemt disse områdene i Google Ads:

• Ny målgrupperapportering
    Nå har vi samlet detaljert rapportering om segmenter, ekskluderinger og demografisk informasjon for målgrupper på ett sted. Klikk på kampanjeikonet Campaigns Icon, åpne «Målgrupper, søkeord og innhold»-fanen, og klikk på Målgrupper. Du kan også enkelt administrere målgruppene dine fra denne rapportsiden. Finn ut mer om målgrupperapportering.
  • Nye termer
    Vi bruker nå nye termer i målgrupperapportene og generelt i Google Ads. Nå omtaler vi for eksempel «målgruppetyper» (omfatter egendefinerte målgrupper samt intensjons- og interessemålgrupper) som «målgruppesegmenter», mens «remarketing» kalles «dataene dine». Finn ut mer om de oppdaterte termene og uttrykkene vi bruker i forbindelse med målgrupper.

Noen Google-integrerte tredjeparter kan opprette Kundematch-segmenter direkte i Google Ads-kontoen din via API-et til en partner. Disse tredjepartsselskapene inkluderer byråer, dataregistreringsbedrifter og tjenester for oppstart av kunderelasjonshåndtering (CRM).

Denne artikkelen beskriver fordelene ved å laste opp kundedata til Google Ads via tredjepartsselskaper, og hvilke selskaper som kan gjøre det for deg.

Alternativer for opplasting av Kundematch-e-postadresser.

Fordeler

Her er noen årsaker til at mange annonsører kan ha nytte av å bruke tredjepartsselskaper til opplasting av data:

• Noen annonsører foretrekker å la andre ta seg av integrering og oppdatering av segmenter i stedet for å opprette en intern Google Ads API-integrering eller laste opp data via Google Ads-grensesnittet.
  • Disse selskapene trenger ikke Google Ads-påloggingslegitimasjonen din for å laste opp dataene dine.
  • Du kan bruke mer førsteparts kundeinformasjon, for eksempel postadresser, telefonnumre eller alternative e-postadresser, for å øke segmentstørrelsen. Disse selskapene bruker egenutviklede identitetstilordninger til å finne e-postadresser knyttet til telefonnumre og postadresser til kundenes dine. Så legger de til disse e-postadressene i den eksisterende e-postlisten din før de utfører opplastingen.

Tilgjengelighet

Selskapene nedenfor kan laste opp Kundematch-segmenter med to ulike tjenestenivåer, avhengig av hvilket API de bruker:

• Partnere med identitetstilordning: Bruker Audience Partner API
  • Partnere uten identitetstilordning: Bruker Google Ads API

Forklaring:Ja, bekreftet: tilgjengelig : pågår rødt x-tegn: ikke tilgjengelig

Partnere med identitetstilordning ved opplasting av Kundematch-data
Tredjepartspartner Tjeneste for opplasting av Kundematch-data Integrert med Display & Video 360
ActionIQ Ja, bekreftet Ja, bekreftet
Acxiom Ja, bekreftet Ja, bekreftet
Adchieve Ja, bekreftet rødt x-tegn
Adjust Ja, bekreftet rødt x-tegn
Adverity Ja, bekreftet rødt x-tegn
Amperity Ja, bekreftet Ja, bekreftet
Digital Audience Ja, bekreftet Ja, bekreftet
EDM Ja, bekreftet Ja, bekreftet
Epsilon Ja, bekreftet Ja, bekreftet
Experian Ja, bekreftet rødt x-tegn
Infosum Ja, bekreftet Ja, bekreftet
Kinesso Ja, bekreftet rødt x-tegn
LiveRamp Ja, bekreftet Ja, bekreftet
M13H (Labelium Group) Ja, bekreftet *
Merkury Ja, bekreftet *
Movio Ja, bekreftet rødt x-tegn
Neodata Ja, bekreftet Ja, bekreftet
Neustar Ja, bekreftet Ja, bekreftet
Oracle Data Cloud [Datalogix] Ja, bekreftet Ja, bekreftet
PMG Ja, bekreftet Ja, bekreftet
Sailthru Ja, bekreftet rødt x-tegn
SalesForce Audience Studio Ja, bekreftet *
SalesForce Data Cloud Ja, bekreftet Ja, bekreftet
Wondaris Ja, bekreftet Ja, bekreftet
Zeotap Ja, bekreftet Ja, bekreftet

* Disse tredjepartspartnerne har ikke fullført produktintegreringene sine i API-tjenesten. Kunder kan kontakte de respektive partnerne sine innen opplasting av Kundematch-data direkte for å finne ut når integreringene er fullført samt andre opplysninger.

Partnere uten identitetstilordning ved opplasting av Kundematch-data

Disse partnerne er integrert for å kunne laste opp Kundematch-segmenter til Google Ads. DV360 er ikke tilgjengelig som destinasjon for partnere uten identitetstilordning.

Tredjepartspartner Tjeneste for opplasting av Kundematch-data
6sense Ja, bekreftet
ActiveCampaign Ja, bekreftet
Adobe Ja, bekreftet
AppsFlyer Ja, bekreftet

BlueConic

Ja, bekreftet
Braze Ja, bekreftet
Commanders Act Ja, bekreftet
Driftrock Ja, bekreftet
GetResponse Ja, bekreftet
GrowthLoop Ja, bekreftet
HubSpot Ja, bekreftet
Invoca Ja, bekreftet
Klaviyo Ja, bekreftet
LeadsBridge Ja, bekreftet
Lytics Ja, bekreftet
Marin Ja, bekreftet
Marketo Ja, bekreftet
Microsoft Dynamics Ja, bekreftet
mParticle Ja, bekreftet
PLAID KARTE Signals Ja, bekreftet
Salesforce Ad Studio Ja, bekreftet
SAP Marketing Cloud Ja, bekreftet
Segment Ja, bekreftet
Shopify Ja, bekreftet
Singular Ja, bekreftet
Tealium Ja, bekreftet
Treasure Data Ja, bekreftet
Zapier Ja, bekreftet

Begrensninger

• Google Ads-kontoen din må være godkjent for å bruke tjenester for dataopplasting.
  • Du må samarbeide med en tredjepart som har integrert Google.
  • Data som lastes opp til Google Ads, må være samlet inn i samsvar med retningslinjene for Kundematch.

Merk

Kundematch er tilgjengelig i Google Søk, Shopping, Displaynettverket, YouTube, Demand Gen og Gmail.

Du kan aktivere Kundematch i banner-, video-, YouTube- og Gmail-kampanjer i Display & Video 360.

• Merknad om Display & Video 360: Kontaktinformasjon basert på Kundematch-segmenter er kun tilgjengelig i Google Ad Manager-beholdninger, mens Kundematch-segmenter basert på mobilenhet-ID-er kan aktiveres på alle annonsebørser.

Veiledning

Følg fremgangsmåten nedenfor når du har valgt selskapet du vil bruke til å laste opp dataene dine:

For partnerne nedenfor med identitetstilordning følger du veiledningen i artikkelen Knytt Kundematch-partnere sammen med Google Ads: Acxiom, Adchieve, Adverity, Digital Audience, Epsilon, LiveRamp, Merkury, Sailthru, Wondaris og Zeotap.

For andre partnere med identitetstilordning:

1. Gi tillatelse til at segmentene dine kan lastes opp til Google Ads. Når du har valgt den partneren som skal laste opp dataene dine, må du gi Google autorisasjon på e-post til å la den aktuelle partneren opprette og redigere data om Kundematch-segmentene dine i Google Ads. Du kan fullføre dette trinnet ved å kontakte Google-representanten din direkte.
  2. Vent til Google har konfigurert datatilgang. Når du har sendt e-posttillatelsen til Google, må Google-representanten din synkronisere kontoene dine med partnerens system. Når du har sendt inn informasjonen, kan det ta noen dager før kontoene dine er godkjent. Du får en e-post fra Google-representanten din når konfigurasjonen er fullført.
  3. Send Kundematch-dataene dine til partneren. Når kontoene dine er godkjent og ferdig konfigurert, kan du begynne å sende Kundematch-data til opplastingspartneren du har valgt.

For partnere uten identitetstilordning:

Send Kundematch-dataene til partneren. Når kontoene dine er godkjent og ferdig konfigurert, kan du begynne å sende Kundematch-data til opplastingspartneren du har valgt.

Hvis du trenger veiledning om hvilken partner du bør velge, kan du kontakte Google-representanten din for å få mer informasjon.

Merk: Be Google-representanten din om å opprette kontakt med den aktuelle tredjeparten. Hvis du ikke har noen kontakt tilordnet kontoen din, kan du ringe oss på brukerstøttenummeret for regionen din.

Linker til relatert innhold