Brug Kundematch-partnere til at uploade data

Siden "Tilknyttede konti" under Administrator Ikon for administrator er blevet flyttet til "Data Manager" under Værktøjer Ikonet Værktøjer. Google Ads Data Manager er et værktøj til import og administration af data via en "peg og klik"-brugerflade, der giver dig mulighed for at hente kundedata fra andre steder end Google og aktivere dem i Google Ads. Få flere oplysninger om Data Manager.

Der er indført følgende forbedringer i Google Ads for at give en omfattende og samlet visning af dine målgrupper og gøre målgruppeadministration og -optimering lettere:

• Ny målgrupperapportering
    Detaljeret rapportering om målgruppedemografi, segmenter og ekskluderinger er nu samlet på ét sted. Klik på ikonet Kampagner Ikonet Kampagner, åbn fanen "Målgrupper, søgeord og indhold", og klik på Målgrupper for at få flere oplysninger. Du kan også nemt administrere dine målgrupper fra denne rapportside. Få flere oplysninger om målgrupperapportering.
  • Nye termer
    Vi bruger nye termer i din målgrupperapport og overalt i Google Ads. Eksempelvis kaldes "målgruppetyper" (disse omfatter tilpassede målgrupper, målgrupper i markedet og interessebaserede målgrupper) nu målgruppesegmenter, og "remarketing" kaldes nu "dine data". Få flere oplysninger om opdateringerne af målgrupperelaterede termer og udtryk.

Visse Google-integrerede tredjeparter kan oprette Kundematch-segmenter direkte på din Google Ads-konto ved hjælp af en partner-API. Disse typer af tredjepartsvirksomheder omfatter tjenester for dataonboarding, onboarding af kundestyringssystemer (CRM, Customer Relationship Management) og marketingbureauer.

Denne artikel beskriver fordelene ved at bruge en tredjepart til at hjælpe med at uploade dine kundedata til Google Ads og oplister de virksomheder, der kan gøre det for dig.

Muligheder for Kundematch-upload.

Fordele

Upload af data via en tredjepartsvirksomhed er en god løsning for mange annoncører af følgende årsager:

• Nogle annoncører vil gerne outsource onboarding og opdatering af segmenter i stedet for at oprette en intern Google Ads API-integration eller uploade data via Google Ads-grænsefladen.
  • I sådanne virksomheder er der ikke behov for dine Google Ads-loginoplysninger ved upload af dine data.
  • Du kan bruge yderligere kundeoplysninger fra førstepart, såsom postadresse, telefonnummer eller alternativ mailadresse, til at øge din segmentstørrelse. Disse virksomheder bruger tilhørende identitetskort til at finde mails, der svarer til dine kunders telefonnumre og postadresser, og tilføjer disse mails på din eksisterende mailliste, inden der uploades data.

Tilgængelighed

I øjeblikket er følgende virksomheder godkendt til at uploade Kundematch-segmenter med 2 forskellige serviceniveauer, afhængigt af hvilken API de hver især bruger:

• Tilknytningspartnere: Brug Audience Partner API
  • Partnere, som ikke er tilknytningspartnere: Brug Google Ads API

Forklaring: ja, bekræftet: Tilgængelig; : På vej; Rødt kryds: Ikke tilgængelig

Tilknytningspartnere til Kundematch-upload
Tredjepartspartner Kundematch-uploadtjeneste Integreret med Display & Video 360
ActionIQ ja, bekræftet ja, bekræftet
Acxiom ja, bekræftet ja, bekræftet
Adchieve ja, bekræftet Rødt kryds
Adjust ja, bekræftet Rødt kryds
Adverity ja, bekræftet Rødt kryds
Amperity ja, bekræftet ja, bekræftet
Blendee ja, bekræftet ja, bekræftet
Digital Audience ja, bekræftet ja, bekræftet
EDM ja, bekræftet ja, bekræftet
Epsilon ja, bekræftet ja, bekræftet
Experian ja, bekræftet Rødt kryds
Infosum ja, bekræftet ja, bekræftet
Kinesso ja, bekræftet Rødt kryds
LiveRamp ja, bekræftet ja, bekræftet
M13H (Labelium Group) ja, bekræftet *
Merkury ja, bekræftet *
Movio ja, bekræftet Rødt kryds
Narrative I/O ja, bekræftet *
Neustar ja, bekræftet ja, bekræftet
Oracle Unity ja, bekræftet ja, bekræftet
PMG ja, bekræftet ja, bekræftet
Sailthru ja, bekræftet Rødt kryds
Salesforce Data Cloud ja, bekræftet ja, bekræftet
Treasure Data ja, bekræftet ja, bekræftet
Wondaris ja, bekræftet ja, bekræftet
Zeotap ja, bekræftet ja, bekræftet

* Disse tredjepartspartnere har ikke fuldført integrationen af deres produkt i API-tjenesten. Kunder kan kontakte deres respektive Kundematch-uploadpartner direkte for at få nærmere oplysninger om tidshorisonten for fuldførelse af integration osv.

Kundematch-partnere, som ikke er tilknytningspartnere

Disse partnere er integreret til at uploade Kundematch-segmenter til Google Ads. DV360 er ikke en tilgængelig destination for partnere, som ikke er tilknytningspartnere.

Tredjepartspartner Kundematch-uploadtjeneste
6sense ja, bekræftet
ActiveCampaign ja, bekræftet
Adobe ja, bekræftet

AppsFlyer

ja, bekræftet

BlueConic

ja, bekræftet
Braze ja, bekræftet
Commanders Act ja, bekræftet
Driftrock ja, bekræftet
GetResponse ja, bekræftet
GrowthLoop ja, bekræftet
Hubspot ja, bekræftet
Invoca ja, bekræftet
Klaviyo ja, bekræftet
LeadsBridge ja, bekræftet
Lytics ja, bekræftet
Marin ja, bekræftet
Marketo ja, bekræftet
Microsoft Dynamics ja, bekræftet
mParticle ja, bekræftet
PLAID KARTE Signals ja, bekræftet
Salesforce Ad Studio ja, bekræftet
SAP Marketing Cloud ja, bekræftet
Segment ja, bekræftet
Shopify ja, bekræftet
Ental ja, bekræftet
Tealium ja, bekræftet
Zapier ja, bekræftet

Begrænsninger

• Du skal have din Google Ads-konto godkendt for at kunne bruge en datauploadtjeneste
  • Du skal arbejde med en Google-integreret tredjepart
  • Data, der uploades til Google Ads, skal indsamles i overensstemmelse med politikkerne vedrørende Kundematch.

Bemærk!

Kundematch er tilgængeligt til Google Søgning, Shopping, Displaynetværket, YouTube, Demand Gen og Gmail.

Kundematch kan aktiveres på tværs af Displaynetværket, Video, YouTube og Gmail i Display & Video 360.

• Bemærkning vedrørende Display & Video 360: Kontaktoplysninger, der er baseret på Kundematch-segmenter, er kun tilgængelige i Google Ad Manager-beholdning, hvorimod Kundematch-segmenter, som er baseret på mobilenheds-id'er, kan aktiveres på alle platforme.

Vejledning

Følg denne fremgangsmåde, når du har valgt den virksomhed, du vil have til at uploade dine data:

Følg vejledningen under Tilknyt Kundematch-partnere i Google Ads, hvis du har valgt en af følgende tilknytningspartnere: Acxiom, Adchieve, Adverity, Digital Audience, Epsilon, LiveRamp, Merkury, Sailthru, Wondaris eller Zeotap.

Hvis du har valgt en af de øvrige tilknytningspartnere:

1. Giv tilladelse til, at dine segmenter uploades til Google Ads. Når du har valgt en partner til dataupload, skal du via mail give Google tilladelse til at lade partneren oprette og redigere data for dine Kundematch-segmenter i Google Ads. For at kunne fuldføre dette trin skal du kontakte din Google-repræsentant direkte.
  2. Vent, indtil Google har konfigureret dataadgang. Når du, via mail, har sendt din tilladelse til Google, skal din Google-repræsentant synkronisere dine konti med din partners system. Det kan tage et par dage, før dine konti bliver godkendt, efter at du har sendt dine oplysninger. Du modtager en mail fra din Google-repræsentant, når systemet er konfigureret.
  3. Send dine Kundematch-data til partneren. Når dine konti er godkendt og konfigureret, kan du begynde at sende Kundematch-data til den valgte partner til dataupload.

Hvis du har valgt en partner, som ikke er tilknytningspartner:

Send dine Kundematch-data til partneren. Når dine konti er godkendt og konfigureret, kan du begynde at sende Kundematch-data til den valgte partner til dataupload.

Kontakt din Google-repræsentant for at få flere oplysninger om, hvilken partner du bør vælge at samarbejde med.

Bemærk! Få din Google-repræsentant til at formidle kontakten til tredjeparten. Hvis der ikke er angivet en kontaktperson for din konto, kan du ringe til det supportnummer, der er angivet for din region.