Dynaamisen uudelleenmarkkinointikampanjan luominen Display-verkostoa varten

Dynaamiset uudelleenmarkkinointikampanjat näyttävät verkkosivustosi aiemmille kävijöille osuvia ja personoituja mainoksia sen perusteella, mitä tuotteita tai palveluita he katsoivat sivustollasi. Näissä kampanjoissa voit käyttää asetuksia ja raportteja, jotka on suunniteltu erityisesti sivuston aiempien kävijöiden tavoittamiseen.

Tässä artikkelissa on ohjeet Dynaamisen uudelleenmarkkinointikampanjan määrittämiseen.

Ennen kuin aloitat

Dynaamista uudelleenmarkkinointia voi käyttää vain Display-verkoston kampanjoissa ja Sovelluskampanjoissa. Jos olet kiinnostunut Dynaamisten hakumainosten käyttämisestä, tutustu artikkeliin Tietoja Dynaamisista hakumainoksista.Lue lisää Sovelluskampanjoiden dynaamisesta uudelleenmarkkinoinnista ja dynaamisten syötteiden käyttämisestä Sovelluskampanjoissa.

Muista, että uudelleenmarkkinointitagi ei saa liittyä henkilökohtaisiin tunnistetietoihin tai arkaluontoisiin tietoihin. Verkkosivustojen ja sovellusten arkaluontoisissa luokissa ei voi käyttää uudelleenmarkkinointia. Jos luot uudelleenmarkkinointikampanjan ja sijoitat uudelleenmarkkinointitagin verkkosivustollesi tai mobiilisovellukseesi, sinun on noudatettava personoidun mainonnan käytäntöämme.

Huom. Dynaamisten uudelleenmarkkinointikampanjoiden nimiketason raportointi ei ole käytettävissä Google Adsissa. Jos tarvitset mainittuja yksityiskohtaisen tason raportteja, sinun on seurattava kyseisiä mittareita omalla seurantamenetelmälläsi.

Ohjeet

Dynaamisen uudelleenmarkkinointikampanjan luominen Display-verkostoa varten

1. Kirjaudu Google Adsiin.
  2. Valitse sivuvalikosta Kampanjat.
  3. Klikkaa pluspainiketta ja valitse Uusi kampanja.
  4. Valitse Display-verkosto.
  5. Valitse Myynti.
  6. Valitse Display-verkoston vakiokampanja ja klikkaa sitten Jatka.
  7. Valitse kampanjan nimi, hintatarjousstrategia ja budjetti.
  8. Dynaamista uudelleenmarkkinointia koskevat valinnat tehdään Kohdistaminen-osiossa. Jos haluat kohdistuksen olevan optimaalista, valitse "Automaattinen". Tällöin Googlen koneoppimisteknologia voi auttaa sinua tavoittamaan mahdollisimman suuren yleisön. Tämä sisältää myös uudelleenmarkkinoinnin. Jos haluat kohdistaa mainonnan vain tietyille yleisöille, valitse kohdistusasetukseksi "Manuaalinen". Tällöin voit valita yleisöryhmät yleisövalikosta. Yleisen sivustotagisi tuottama seurantadata auttaa Googlea tunnistamaan parhaat yleisöt, joiden joukosta voit valita haluamasi. Kun olet valinnut manuaalisesti haluamasi luettelon, klikkaa Valmis. Voit myös lisätä muita kohdistusasetuksia ja ottaa käyttöön kohdistuksen laajentamisen, jolloin Google voi kohdistaa mainokset tuottoisimmille yleisöille.
  9. Luo seuraavaksi Display-mainoksesi. Lue, miten voit luoda responsiivisia Display-mainoksia.
  10. Klikkaa Luo kampanja.
  11. Nyt voit liittää kampanjaan syötteen.
    1. Klikkaa vasemmalla olevasta sivuvalikosta "Kampanjat" ja valitse kampanjasi.
    2. Valitse Asetukset.
    3. Klikkaa Lisäasetukset.
    4. Klikkaa "Dynaamiset mainokset" ‑kohdan vieressä olevaa alanuolta.
    5. Valitse "Käytä dynaamisten mainosten syötettä personoiduille mainoksille" ‑kohdan vieressä oleva valintaruutu.
    6. Klikkaa Tallenna.
Huom. Valittuasi tietyn liiketoimintatyypin syötteen voit vaihtaa sen vain toiseen saman liiketoimintatyypin syötteeseen. Jos olet valinnut esimerkiksi vähittäiskaupan syötteen, voit vaihtaa sen vain toiseen vähittäiskaupan syötteeseen.

Dynaamista uudelleenmarkkinointia käyttävän Sovelluskampanjan luominen

1. Kirjaudu Google Adsiin.
  2. Valitse sivuvalikosta Kampanjat.
  3. Klikkaa pluspainiketta ja valitse Uusi kampanja.
  4. Valitse kampanjan tavoitteeksi Sovelluksen mainostaminen.
  5. Valitse kampanjatyypiksi Sovellus.
  6. Valitse kampanjan alatyyppi ja mobiilisovelluksen käyttöympäristö.
  7. Lisää kampanjan nimi, hintatarjousstrategia, budjetti, alkamis- ja päättymispäivät sekä mainosmuodon asetukset.
  8. Klikkaa Näytä lisäasetukset.
  9. Valitse Datasyöte-kentän "Liitä syöte, niin voit parantaa kohdistusta ja ottaa käyttöön mainoksia, jotka sisältävät syötekohteesi" ‑valintaruutu.
  10. Valitse dynaaminen mainossyöte tai Google Kauppiaskeskuksen syöte. Lue, miten voit käyttää syötteitä Sovelluskampanjoissa.
  11. Klikkaa Tallenna ja jatka.
  12. Luo Sovellusmainoksesi. Lue, miten voit luoda entistä parempia mainostiedostoja Sovelluskampanjoille.

HTML5-mainosten käyttöä koskevat vaatimukset

HTML5-mainosten pitäisi olla käytettävissä Google Ads ‑tililläsi, kun tili täyttää seuraavat vaatimukset:

• Tili on ollut käytössä yli 90 päivää.
  • Tilin kulutus koko sen käyttöiän ajalta on yli 9 000 $.
  • Tilillä ei ole sääntörikkomuksia.

Muista kuitenkin, että yllä olevien vaatimusten täyttäminen ei takaa HTML5-mainosten käyttöoikeutta.

Jos HTML5-mainokset eivät ole käytettävissä tililläsi, voit hakea niiden käyttöoikeutta tällä lomakkeella. Varmista ennen hakemuksen lähettämistä, että tilisi täyttää alla luetellut kelpoisuusehdot. Kerromme sinulle asian etenemisestä sähköpostitse seitsemän arkipäivän kuluessa hakemuksen lähettämisestä.

• Tilillä ei ole sääntörikkomuksia.
  • Tilin maksuhistoria on moitteeton.
  • Tilin kulutus koko sen käyttöiän ajalta on yli 1 000 $.

HTML5-mainosten käyttöoikeuden säilyttämisen edellytys on, ettei tilille tule jatkossakaan sääntörikkomuksia.

Odotellessasi ratkaisua hakemukseesi voit käyttää muita vaihtoehtoja, kuten mainostiedostopakettiin perustuvia AMP-HTML-mainoksia tai Responsiivisia Display-mainoksia.

Muista tarkistaa oikeat Display-mainosten tekniset tiedot.

Dynaaminen asiakashankinta ja dynaaminen uudelleenmarkkinointi

Dynaaminen asiakashankinta tuo yhteen käyttäjää ja tuotetta koskevat tiedot ja näyttää parhaan tuotteesi oikeaan aikaan niille käyttäjille, jotka ovat siitä eniten kiinnostuneita. Dynaaminen uudelleenmarkkinointi keskittyy mahdollisimman suuren hyödyn saamiseen nykyisistä asiakkaista, kun taas dynaamista asiakashankintaa käytetään uusien käyttäjien hankkimiseen. Tämän takia dynaamista asiakashankintaa kannattaa käyttää, jos olet uusi mainostaja tai jos kohdistat mainoksia yleisölle, joka eroaa omasta ensimmäisen osapuolen datastasi (mukaan lukien uudelleenmarkkinointiluettelot).

Näin se toimii

Dynaaminen asiakashankinta pyrkii koneoppimista hyödyntämällä saamaan käsityksen siitä, mitä potentiaaliset ostajat etsivät. Kun järjestelmä on saanut selville, mitä käyttäjä etsii, se yhdistää käyttäjän mahdollisen aikeen demografisiin tietoihin (kuten ikään, sukupuoleen ja kotitalouden tuloihin) ja etsii syötteestäsi sopivan tuotteen. Syötteesi tuotteet arvioidaan, ja niistä valitaan muun muassa tehokkuuden ja osuvuuden perusteella ne tuotteet, jotka todennäköisimmin kiinnittävät käyttäjän huomion ja johtavat konversioihin.

Dynaamisen asiakashankinnan lisääminen dynaamiseen uudelleenmarkkinointikampanjaan

1. Kirjaudu Google Adsiin ja siirry kampanjan asetuksiin.
  2. Klikkaa Lisäasetukset.
  3. Klikkaa Dynaamiset mainokset ‑kohdan alla olevaa avattavaa valikkoa.
    • Tässä avattavassa valikossa oletusasetuksena on Ei datasyötettä.
  4. Valitse Käytä datasyötettä personoiduille mainoksille ‑kohdan vieressä oleva valintaruutu.
  5. Valitse asianmukainen datasyöte avattavasta valikosta.
  6. Valitse Tallenna.

Huom. Jos haluat lisätä kampanjaan kohdistuksen, lue Määritysopas: Dynaaminen uudelleenmarkkinointi verkossa.