Configurar el remàrqueting dinàmic amb campanyes de display, Màxim rendiment i d'aplicacions

Per veure els subtítols en el vostre idioma, activeu els subtítols de YouTube. Feu clic a la icona de configuració Imatge de la icona de Configuració de YouTube que hi ha a la part inferior del reproductor de vídeo i, tot seguit, seleccioneu "Subtítols" i trieu l'idioma.

El remàrqueting dinàmic mostra als visitants anteriors del vostre lloc web més anuncis personalitzats basats en els productes o serveis que han consultat al lloc web. Aquesta funció proporciona informes i opcions de configuració addicionals especialment pensats per arribar a visitants anteriors. Aquest article explica com podeu configurar el remàrqueting dinàmic amb una campanya de Google Ads.

Aquesta pàgina inclou el contingut següent:

Abans de començar

Només podeu utilitzar el remàrqueting dinàmic amb campanyes de la Xarxa de Display, Màxim rendiment i d'aplicacions. Si us interessen els anuncis dinàmics de cerca, consulteu l'article Sobre els anuncis dinàmics de cerca. Obteniu més informació sobre el remàrqueting dinàmic per a aplicacions i sobre l'ús de feeds en campanyes d'aplicacions.

Tingueu en compte que l'etiqueta de Google no s'ha d'associar a informació d'identificació personal ni a informació sensible. Les categories sensibles dels llocs web i de les aplicacions no poden utilitzar les vostres dades per a la segmentació per públic. Si configureu una campanya i col·loqueu l'etiqueta de Google al vostre lloc web o a la vostra aplicació mòbil, cal que compliu la política de publicitat basada en els interessos i en la ubicació.

Nota: Google Ads no ofereix informes de remàrqueting dinàmic al nivell d'element. Per a aquest nivell granular d'informes, necessitareu el vostre propi sistema de seguiment.

Instruccions

Abans d'afegir el remàrqueting dinàmic a la campanya, assegureu-vos que el vostre lloc web estigui etiquetat per al remàrqueting dinàmic. Obteniu més informació sobre com podeu etiquetar un lloc web per al remàrqueting dinàmic.

Configurar el remàrqueting dinàmic per a una campanya de display

Nota: és possible que rebeu notificacions si algunes de les seleccions que feu a les campanyes poden provocar un rendiment de campanya inferior. Podeu gestionar aquestes notificacions mentre creeu la campanya. Obteniu més informació sobre les funcions que us ajuden a crear una campanya eficaç.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes.
  3. Feu clic a Campanyes.
  4. Feu clic al botó de més i, a continuació, seleccioneu Campanya nova.
  5. Trieu Vendes, Contactes, Trànsit al lloc web o Notorietat de marca i abast.
    • Si no teniu pensat cap objectiu, també podeu seleccionar Crea una campanya sense un objectiu concret.
  6. Seleccioneu Display com a tipus de campanya.
  7. Proporcioneu l'URL del lloc web de la vostra empresa.
  8. Poseu un nom a la campanya.
  9. Feu clic a Continua.
  10. Especifiqueu l'estratègia d'oferta i el pressupost. El pressupost influeix en la freqüència amb què es mostren els anuncis i en la notorietat amb què ho fan. L'estratègia d'ofertes determina la manera com s'inverteix el pressupost.
    1. Introduïu el vostre pressupost diari. Es tracta de l'import mitjà que voleu invertir cada dia.
    2. Trieu l'estratègia d'ofertes. Les campanyes de display admeten Smart Bidding, que és un subconjunt d'estratègies d'oferta automàtica que fan servir l'aprenentatge automàtic per optimitzar les conversions o el valor de conversió en cada subhasta. Smart Bidding pot gestionar les vostres ofertes i ajudar-vos a assolir els objectius de rendiment. Consulteu la nostra guia de Smart Bidding per a campanyes de display.
      • Les campanyes de display us suggeriran automàticament una estratègia d'ofertes en funció de l'objectiu de la campanya. Si no voleu utilitzar una estratègia d'ofertes suggerida, podeu seleccionar-ne una altra manualment: CPA objectiu, Maximització de clics, Maximització de conversions o CPM visible.
      • Si no voleu fer servir Smart Bidding, podeu triar CPC manual com a estratègia d’ofertes.
      • Seleccioneu les ubicacions geogràfiques on vulgueu que es mostrin els anuncis o els llocs que vulgueu excloure. Obteniu més informació sobre la segmentació per ubicació.
        • Les exclusions us poden resultar útils si segmenteu per una àrea més gran i voleu evitar una ubicació dins d'aquesta àrea. Per exemple, potser us interessa segmentar per tot Catalunya, tret d'una província o d'una ciutat en concret.
      • Introduïu els idiomes pels quals voleu segmentar. Els anuncis que creeu han d'estar en els idiomes que seleccioneu aquí. Obteniu més informació sobre la segmentació per idioma.
      • Seleccioneu la segmentació. El que seleccioneu a la secció "Segmentació" determina l'ús del remàrqueting dinàmic. Perquè la segmentació sigui òptima, seleccioneu "Automàtica" a fi que l'aprenentatge automàtic de Google us pugui ajudar a segmentar amb l'abast més ampli. Això inclou els segments de les vostres dades. Si només voleu segmentar per segments específics, definiu la segmentació en "Manual" per triar els segments. El seguiment de l'etiqueta de lloc web global ajuda Google a identificar els millors públics perquè en pugueu triar. Un cop hàgiu seleccionat manualment una llista entre les opcions disponibles, feu clic a Fet. També podreu incloure més opcions de segmentació i incorporar l'expansió de la segmentació, que permet a Google orientar els vostres anuncis als públics amb més rendiment.
      • Afegiu opcions de configuració addicionals.
      • A continuació, creeu els anuncis de display. Obteniu informació sobre com podeu crear anuncis de display responsius.
      • Reviseu la campanya. A la pàgina de revisió, podeu revisar totes les opcions de configuració que heu seleccionat. Aquí podeu resoldre els problemes potencials que es descriuen a les notificacions d'alertes. Per fer-ho, a la notificació, feu clic a Corregeix-ho.
  11. Feu clic a Publica la campanya.
    • Nota: és possible que no pugueu publicar la campanya fins que no s'hagin resolt els problemes relacionats amb la configuració de la campanya.

Esborranys de campanya

Les campanyes que heu creat però que encara no heu publicat es desaran com a esborranys. Podeu publicar esborranys de campanya en qualsevol moment en el futur, sempre que s'hagin resolt els problemes importants que han impedit que es publiquin.

Quan creeu una campanya nova, tindreu l'opció de seleccionar un esborrany existent o començar sense fer-ne servir cap.

Instruccions:

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Visió general.
  3. A la pàgina "Visió general", feu clic al botó Campanya nova.
  4. Al menú desplegable, seleccioneu Reprèn l'esborrany de campanya.
  5. Al menú d'esborranys, feu clic a l'esborrany que voleu reprendre o publicar.

A continuació, haureu d'adjuntar feeds a les campanyes:

1. A la pàgina "Campanyes", feu clic a Configuració i, tot seguit, seleccioneu una campanya de la taula.
  2. A la part inferior de la pàgina "Configuració", feu clic per desplegar Configuració addicional.
  3. Feu clic a la fletxa avall al costat d'"Anuncis dinàmics".
  4. Marqueu la casella que hi ha al costat de l'opció "Utilitza un feed d'anuncis dinàmics per a anuncis personalitzats".
  5. Feu clic a Desa.

Nota: un cop hàgiu seleccionat un feed d'un tipus d'empresa concret, només el podreu canviar per un altre feed del mateix tipus d'empresa. Per exemple, si seleccioneu un feed de comerç al detall, només el podeu canviar per un altre feed de comerç al detall.

Configurar el remàrqueting dinàmic per a una campanya d'aplicacions

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes.
  3. Feu clic a Campanyes.
  4. Feu clic a la icona de més i, tot seguit, seleccioneu Campanya nova.
  5. Seleccioneu Promoció d'aplicació com a objectiu de la campanya.
  6. Seleccioneu Aplicació com a tipus de campanya.
  7. Seleccioneu el subtipus de campanya i la plataforma de la vostra aplicació mòbil.
  8. Especifiqueu un nom per a la campanya, una estratègia d'oferta, un pressupost, les dates d'inici i de finalització i la configuració del format d'anunci.
  9. Feu clic a Mostra la configuració avançada.
  10. Al camp "Feed de dades", marqueu la casella que hi ha al costat de l'opció "Adjunta un feed per millorar la segmentació i activar els anuncis que mostren els elements del feed".
  11. Seleccioneu el feed d'anuncis dinàmics o el feed de Google Merchant Center. Obteniu més informació sobre l'ús de feeds en campanyes d'aplicacions.
  12. Feu clic a Desa i continua.
  13. Creeu els vostres anuncis d'aplicació. Obteniu informació sobre com podeu crear recursos de creativitat efectius per a una campanya d'aplicacions.

Configurar el remàrqueting dinàmic per a una campanya Màxim rendiment

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes.
  3. Feu clic a Campanyes.
  4. Feu clic a la icona de més i, tot seguit, seleccioneu Campanya nova.
  5. Trieu l'objectiu general de la campanya, seleccioneu Màxim rendiment com a tipus de campanya i confirmeu els objectius de conversió que es mostren. Obteniu més informació sobre com podeu crear una campanya Màxim rendiment.
  6. Seleccioneu la font de remàrqueting dinàmic per a la campanya:

Requisits per utilitzar anuncis HTML5

Hauríeu de poder accedir als anuncis HTML5 al compte de Google Ads tan bon punt aquest compte hagi complert els requisits següents:

• El compte es va obrir fa més de 90 dies.
  • El compte té més de 9.000 USD de despesa total.
  • El compte té un bon historial de compliment de les polítiques.

Tingueu present que el compliment d'aquests requisits no garanteix per si sol l'accés als anuncis HTML5.

Si els anuncis HTML5 no estan disponibles al vostre compte, podeu sol·licitar-hi l'accés emplenant el formulari d'accés a HTML5. Abans d'enviar la sol·licitud, assegureu-vos que el compte compleixi els criteris d'idoneïtat que s'enumeren tot seguit. Un cop l'hàgiu enviat, us informarem de l'estat de la sol·licitud en el termini de 7 dies laborables mitjançant una notificació per correu electrònic.

• El compte té un bon historial de compliment de les polítiques.
  • El compte té un bon historial de pagaments.
  • El compte té més de 1.000 USD de despesa total.

Per mantenir l'accés continuat als anuncis HTML5, assegureu-vos de no infringir les nostres polítiques i de mantenir un bon historial de compliment.

Mentrestant, podeu fer servir altres opcions com ara els anuncis HTML AMP penjats o els anuncis de display responsius.

Assegureu-vos de seguir les especificacions correctes per als anuncis de display.

Prospecció dinàmica i remàrqueting dinàmic

La prospecció dinàmica reuneix informació de l'usuari i del producte per mostrar el vostre millor producte en el moment oportú als usuaris que hi puguin estar més interessats. A diferència del remàrqueting dinàmic, que se centra a treure el màxim profit dels clients existents, la prospecció dinàmica s'utilitza per aconseguir usuaris nous. Aquesta diferència fa que la prospecció dinàmica sigui el mètode més recomanable si sou un anunciant nou o si segmenteu per un públic diferent dels segments de dades propis (inclosos els segments de les vostres dades que contenen els visitants del lloc web i els usuaris de l'aplicació).

Com funciona la prospecció dinàmica

La prospecció dinàmica utilitza l'aprenentatge automàtic per tenir una idea del que cerquen els compradors potencials. Quan el sistema sap què cerca l'usuari, combina aquesta necessitat amb informació basada en dades demogràfiques, com ara l'edat, el sexe i els ingressos familiars, per cercar coincidències entre aquest usuari i un producte del vostre feed. Els productes del vostre feed s'avaluen i se seleccionen en funció del rendiment, de la rellevància i d'altres factors per tal de determinar quins tenen més probabilitats de captar l'atenció de l'usuari i de generar conversions.

En el cas de les campanyes de display, només podeu afegir un feed a la campanya si no n'heu afegit cap abans. Podeu canviar un feed després de crear la campanya només si és del mateix tipus d'empresa.

Afegir la prospecció dinàmica a una campanya de remàrqueting dinàmic

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes.
  3. Feu clic a Campanyes.
  4. Seleccioneu la campanya que vulgueu actualitzar.
  5. Feu clic a Configuració addicional.
  6. Feu clic al menú desplegable que hi ha a sota de l'opció "Anuncis dinàmics".
    • Aquest menú desplegable té seleccionada l'opció "No hi ha cap feed de dades" de manera predeterminada.
  7. Feu clic a la casella de selecció que hi ha al costat de l'opció "Utilitza un feed de dades per a anuncis personalitzats".
  8. Al menú desplegable, seleccioneu el feed de dades corresponent.
  9. Feu clic a Desa.
Nota: per afegir una segmentació a una campanya, consulteu la Guia de configuració del remàrqueting dinàmic per al web.