Comptes de gestor (MCC): navegar per un compte de gestor

Les diferents pàgines del compte de gestor permeten consultar fàcilment un ampli ventall de dades i d'informació de tots els comptes que hi estan enllaçats de manera directa o indirecta.

Aquest article explica com podeu navegar pel compte de gestor. Per obtenir més informació sobre com funcionen els comptes de gestor, llegiu l'article Sobre els comptes de gestor de Google Ads.

El compte de gestor té quatre pàgines principals: Visió general, Recomanacions, Comptes i Campanyes.

Nota: si teniu un gran nombre de comptes al compte de gestor, pot ser que algunes d'aquestes funcions encara no estiguin disponibles.

Visió general

La pàgina Visió general és la primera pàgina que veureu quan inicieu la sessió al compte de gestor de Google Ads. De manera semblant a les pàgines Visió general dels comptes individuals, aquesta pàgina us permet revisar amb un cop d'ull el rendiment general dels comptes de client que tingueu. Per obtenir més informació, llegiu l'article Sobre la pàgina Visió general dels comptes de gestor

Recomanacions

La pàgina Recomanacions del compte de gestor us pot ajudar a millorar els comptes que gestioneu. Us permet consultar en un sol lloc les recomanacions disponibles en tots els comptes de client. Obteniu més informació sobre la pàgina Recomanacions.

Comptes

Des de la pàgina Configuració del compte de gestor, podeu navegar fins a les pàgines Rendiment, Configuració del subcompte i Pressupostos.

En qualsevol d'aquestes tres pàgines, sempre podeu fer clic al nom d'un compte, a la columna Compte, per anar directament a la pàgina d'aquest compte individual. Podreu accedir a totes les funcions disponibles de Google Ads i fer els canvis que pertoquin.

Campanyes

Des de la pàgina Campanyes, podeu crear i gestionar campanyes per als comptes de client. Llegiu l'article Sobre la pàgina "Campanyes" del compte de gestor per obtenir més informació sobre les opcions que us ofereix aquesta pàgina, com ara copiar i enganxar campanyes, grups d’anuncis, anuncis, públics i paraules clau.

Enllaços relacionats

Pàgina de tema Comptes de gestor (MCC)

Introducció als comptes de gestor